Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ובכן, בשבועות האחרונים התעניינתי קצת על דאציה דאסטר, סוג הרכב מעניין אותי.

אציין שלא היה לי רכב עם יכולות שטח עד היום אך מעניין אותי להתנסות גם באופציה הזאת.

הבעיה שהדאסטר בגירסה 4*4 היותר שטח להבנתי ( לא ברור ל עד כמה שטח גירסת ה2*4)ומאובזר בצורה מכובדת, עולה כמעט 140 אלף.

הבנתי שיש כבר אלטרנטיבות אחרות במחירים האלו של קיה, יונדאי, אולי עוד.

מה דעת המלומדים כאן ?

האמת שממה שקראתי על הדאסטר הוא מאוד יכול להתאים, אפילו הייתי בולע את ההילוכים הידניים בלבד.

הבעיה היא שהיבואן לדעתי מאוד בעייתי, השירות מחפיר ובכלל מי יודע מה ייצא עם הרומני הזה לאור נסיון העבר.

קצת מפחיד...

מה האופציות שלי ?

כרגע נגיד שמדובר על חדש בגג תקציב של איזור ה 140 אלף.

תודה לעונים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש יכולות שטח ,האופציות שלך מצטמצמות.

יש לך סוזוקי ג'ימני ידני ואוטומט שמחירו מתחיל ב100 אלף לידני הבסיסי ומסתיים ב124 אלף למאובזר.

יש לך את הד'אציה דאסטר עם מנוע הדיזל המוכר של רנו, עם תיבה ידנית לא רואה סיבה לבעיות אם מתוחזק כראוי(מניסיון עם קנגו עם יחידת הנעה זהה).

יש לך את הסובארו XV החל מ129 אלף ל1.6 ידני.

הג'ימני הכי טוב בשטח משלושת אלה, אך הכי פחות מודרני.

הXV בעל ציון הבטיחות הגבוה מבין שלושת אלה.

מעבר לכך לשאר הג'יפונים בשוק אין יכולת שטח ממשית. אם אתה מחפש רכב לשבילים בלבד אפשר לשקול טוסון או ספורטאג' או שאר הקטגוריה. אם מעבר לכך או אחד משלושת אלה, או ג'יפ נורמלי (לנדקרוזר, פג'רו למשל-יותר טובים מהשלישיה שציינתי בהתחלה) יד שנייה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
שלום

ובכן, בשבועות האחרונים התעניינתי קצת על דאציה דאסטר, סוג הרכב מעניין אותי.

אציין שלא היה לי רכב עם יכולות שטח עד היום אך מעניין אותי להתנסות גם באופציה הזאת.

הבעיה שהדאסטר בגירסה 4*4 היותר שטח להבנתי ( לא ברור ל עד כמה שטח גירסת ה2*4)ומאובזר בצורה מכובדת, עולה כמעט 140 אלף.

הבנתי שיש כבר אלטרנטיבות אחרות במחירים האלו של קיה, יונדאי, אולי עוד.

מה דעת המלומדים כאן ?

האמת שממה שקראתי על הדאסטר הוא מאוד יכול להתאים, אפילו הייתי בולע את ההילוכים הידניים בלבד.

הבעיה היא שהיבואן לדעתי מאוד בעייתי, השירות מחפיר ובכלל מי יודע מה ייצא עם הרומני הזה לאור נסיון העבר.

קצת מפחיד...

מה האופציות שלי ?

כרגע נגיד שמדובר על חדש בגג תקציב של איזור ה 140 אלף.

תודה לעונים

עודד שלום,

היום ביקרת באולם התצוגה של דאצ'יה, קיבלת טיפול מסור וממושך. הוצעו לך נסיעות מבחן על כל הרכבים לבקשתך (לקוחות בדרך כלל מבקשים דגם אחד או שניים, אתה ביקשת על כולם). ישבת עם איש מכירות ועם מנהל האולם זמן רב בו ניתנו לך כל הפרטים על כל הדגמים...

הודעת שאין לך כרגע שום כוונות קנייה ובכל זאת ישבו איתך ושירתו אותך כלקוח. בחרת להשמיץ אותנו ... חבל.

"מה ייצא עם הרומני הזה" - משפט שלדעתי לא ראוי לכתוב בפורום.

נשמח לארח אותך במרכז המכירות בכל עת.

צוות דאצ'יה.

פורסם

למר צוות דאצ'יה

לא צריך לשקר, אז בוא נראה מה היה לנו כאן, כי לא ציפית שלא אגיב, נכון.

א. הטיפול היה מאוד לא מסור, וממש לא ממושך.(מותר לי להרגיש ככה...)

ב. לא הוצאו לי נסיעות מבחן על כל הרכבים לבקשתי.

בכלל לא הגעתי לכך שביקשתי נסיעת מבחן כלשהיא.

נכון שהגיע אלי הבחור שלוקח לנסיעת מבחן והציע את עזרתו(מעניין שלו היה ברור במדובר על דאסטר ולא דגמים אחרים של דאצ'יה.)

ג. אם מישהו היה מקשיב ומספיק "איש שירות" היה מבין מדוע היום לא הגעתי עם הכסף מוכן.

חוץ מזה ממש לא נראה לי שרק מי שבא ושופך כסף במיידי זכאי לקבל שירות ראוי.

אני לא משמיץ, אני מציין עובדות.

ולא באתי שתעשו לי טובות, באתי כלקוח פוטנציאלי, דיי רציני, לקחתי יום חופש, עבדתי בפקקים בדרך, זה לא שסתם הייתי בדרך וקפצתי מסקרנות.

האם זה נכון או לא שסער באמצע ה"טיפול " בי הלך לעשות טלפונים והשאיר אותי להמתין ?

האם זה נכון שתומר אמר לי שעלי להתמקד בדגם ואז לבוא? וגם מתן לי פרוספקטים על כל גדמי דאצ'יה.

האם מישהו שמע אותי שואל בכלל או מביט על דגם אחר חוץ מהדאסטר?

האם זה לא לגיטימי שנציג יסביר לי על ההבדלים בין רמות האיבזור השונות ?

האם להגיד לי שלא באתי מגובש זאת לא חוצפה?

הרי ממי אני אמור לקבל את המידע שיעזור לי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי אם לא מנציג של החברה?

ובכלל, מדוע אתם צריכים להידחף לשירשור כאן? (סתם אתם מתדלקים )

ואני ממש שמח שתשמחו לארח אותי במרכז המכירות.

אך מה לעשות שכרגע ההרגשה שלי היא שממש לא בא לי להגיע, מותר לי.

בבקשה תפסיקו להגיב לי...כי זה לא מטרת השירשור הזה שפתחתי.

מותר לי לבדוק אופציות אחרות איפה לשים את ה140 אלף שלי.

פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין מה היה מחפיר בשירות... בכל מקרה לפי מה שהבנתי אתה לא מחפש יכולות שטח מטורפות ולכן גם הגיפונים הרגילים יוכלו לספק אותך. אם תרצה שטח אמיתי - קנה איזה סמוראי ישן ותהנה.

פורסם
למר צוות דאצ'יה

לא צריך לשקר, אז בוא נראה מה היה לנו כאן, כי לא ציפית שלא אגיב, נכון.

א. הטיפול היה מאוד לא מסור, וממש לא ממושך.(מותר לי להרגיש ככה...)

ב. לא הוצאו לי נסיעות מבחן על כל הרכבים לבקשתי.

בכלל לא הגעתי לכך שביקשתי נסיעת מבחן כלשהיא.

נכון שהגיע אלי הבחור שלוקח לנסיעת מבחן והציע את עזרתו(מעניין שלו היה ברור במדובר על דאסטר ולא דגמים אחרים של דאצ'יה.)

ג. אם מישהו היה מקשיב ומספיק "איש שירות" היה מבין מדוע היום לא הגעתי עם הכסף מוכן.

חוץ מזה ממש לא נראה לי שרק מי שבא ושופך כסף במיידי זכאי לקבל שירות ראוי.

אני לא משמיץ, אני מציין עובדות.

ולא באתי שתעשו לי טובות, באתי כלקוח פוטנציאלי, דיי רציני, לקחתי יום חופש, עבדתי בפקקים בדרך, זה לא שסתם הייתי בדרך וקפצתי מסקרנות.

האם זה נכון או לא שסער באמצע ה"טיפול " בי הלך לעשות טלפונים והשאיר אותי להמתין ?

האם זה נכון שתומר אמר לי שעלי להתמקד בדגם ואז לבוא? וגם מתן לי פרוספקטים על כל גדמי דאצ'יה.

האם מישהו שמע אותי שואל בכלל או מביט על דגם אחר חוץ מהדאסטר?

האם זה לא לגיטימי שנציג יסביר לי על ההבדלים בין רמות האיבזור השונות ?

האם להגיד לי שלא באתי מגובש זאת לא חוצפה?

הרי ממי אני אמור לקבל את המידע שיעזור לי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי אם לא מנציג של החברה?

ובכלל, מדוע אתם צריכים להידחף לשירשור כאן? (סתם אתם מתדלקים )

ואני ממש שמח שתשמחו לארח אותי במרכז המכירות.

אך מה לעשות שכרגע ההרגשה שלי היא שממש לא בא לי להגיע, מותר לי.

בבקשה תפסיקו להגיב לי...כי זה לא מטרת השירשור הזה שפתחתי.

מותר לי לבדוק אופציות אחרות איפה לשים את ה140 אלף שלי.

אנו לא מעוניינים להתווכח. הלקוח באמת בסוף תמיד צודק.

בכל זאת מוזמן בשמחה שוב. ו...מתחייבים לא להגיב יותר. שייה לך המון בהצלחה!

פורסם

דניאל

תודה שאתה עונה.

לגבי עד כמה אני יתחבר לשטח....לא יודע כי עדיין לא התנסתי.

בכל אופן, דאסטר לא רלוונטי כרגע, הג'ימני קטן לי מידי.

האם הבא בתור בעל יכולת שטח מסויימת הוא הסוברו XV?

אני מבין שטוסון ודומיו...רק שבילים?

בין הטוסון לקיה, מי נחשב מוצלח יותר?

הטוסון החדש חיצונית מקסים.

האמת שיש לי נסיון חיובי עם יונדאי(הייתה לי אקסנט ישנה ועכשיו I20 שקניתי חדשה)

לעניין יד 2 יש מגבלה, אם מדובר על הון עצמי יש רק אולי 80 אלף, ובחדש תמיד יש אפשרות לקחת את השאר במימון.

גם דיי הפחידו אותי בקנייה של משומש מהגדולים של השטח, גם בקנייה וגם התחזוקה.

על חדש יש את השקט ...לא?

וזהו? זה המבחר שיש לי ?

פורסם

לדעתי הדאסטר היא האופציה העיפה כאן (להוציא את הבטיחות שהיא 3 כוכבים במבח היורונקאפ, שכנראה תהייה 4 אם הוא היה נבחן עם בקרת יציבות ומערכות בטיחות אקטיביות).

ל-Xv הידני מנוע מעט אנמי ועצל, והתיבה עם 5 הילוכים בלבד, דבר שמעט מפריע בשיוט.

אם אתה משתמש ברכב גם על כביש בין עירוני, הייתי מעדיף לרדת מהג׳ימני. לא פאר היצירה לעומת השניים האחרים.

פורסם

עודד,

התגובה שלך מוציאה חשק לסייע.

אם אתה רוצה שיעזרו לך אנא השתדל להתנסח בצורה מכובדת ומכבדת, גם כלפי גולשים אחרים וגם כלפי חברות שפועלות באתר.

לגבי הדאסטר, הוא נבחן כאן באתר והוא רכב מרשים מאוד. לדעתי הוא אוכל את ה XV הידני בלי מלח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם חשוב לך יכולות שטח (ביחס לג'יפונים) וחיסכון בדלק. הדסטר (דיזל) היא האופציה הכי טובה. לגבי השירות, יש לי במשפחה רכבי רנו ודאסטר ואיביזה וטיוטה. לא חושב שאפשר להגיד על מי מהיבואנים/מוסכים שהוא בעל שירות טוב יותר או זול יותר מהאחר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תודה לעונים

עכשיו נניח שאין במשוואה את הדאסטר, לא קיים.

אז מה נשאר לי?

קראתי מבחני דרכים של הסובארו XV, ה XV ניצח את המבחן(מול הדאסטר בכללי, בשטח דאסטר לקח), ויש גם אוטומט.

למישהו יש כזה?

הסוזוקי הקטן לא בחשבון,כבר אמרתי.

וממה שקראתי על הטוסון החדש והיפה מאוד לדעתי,הוא בהחלט מעניין, אם כי לא מצאתי התייחסות לכמה הוא יכול להתאים לשטח.

או יותר נכון עד לאיזה רמת שטח הוא מתאים.

ובעצם...זהו ? אין עוד רכבים באיזור הזה ?

פורסם

הוא לא מתאים לשטח יותר ממאזדה 3 או אופל קורסה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי הולך על משהו מוכר ונפוץ,

לא הייתי הולך על דאצ'יה, לא הייתי לוקח את הסיכון שהשוק שלה כמשומשת יהיה זוועתי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מצד שני יש סיכוי שהשוק שלה יהיה מצוין...

אין במחיר של הדאסטר עוד 4X4 דיזל עם יכולת שטח אמיתית,עם נוחות נסיעה מצוינת בכביש ועם עלויות אחזקה נמוכות.

הרכב גם נאה למדי...

התמורה הטובה ביותר לכסף

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...