Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארני

עד כדי כך?

אפס יכולת שטח לטוסון.

האמת שממה שלמדתי עד עכשיו יש משהו במה שאתה אומר.

ה XV ממה שלמדתי עד עכשיו באמת מסוגל להכנס גם לשטח(ברמה מסויימת)

הטוסון לדעתי פשוט יפה מאוד אך אין 4*4 וכנראה שבאמת שטח זה לא בשבילו.

עדיין אני רוצה ללכת לסוכנות לראות את הטוסון מקרוב.

לגבי הXV, הייתי בסוכנות אתמול, אמרו לי שה 1600 מספיק לגמרי.

האם באמת מספיק ה 1600 ? (כלכלית יהיה לי הרבה יותר פשוט אם כן, כי הקפיצה ל 2000 דיי משמעותית)

והאם ללכת על האוטומט?

יש כאן בעלים של הרכב הזה שיכולים לתת דעתם ?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל רכב של סובארו על פי דעתי צריך לקחת את המנוע הבינוני בטח ובטח עם התיבה הרציפה הזאת.

ובכל מקרה דווקא היה מעניין שדאציה היו פה, מעבר לזה שזאת התנהגות למופת להפסיק לכתוב בפורום ציבורי בגלל מישהו שמודיע בגלוי שהוא לא מתכוון לקנות מוצרים שלהם מבקש. מבחינתי שימשיכו לדבר חופשי באשכול הזה, זה אפילו נראה לי הגיוני שהרי אתה רוצה מידע, לא?

בכל מקרה אמרת גג שני אנשים, למה אתה מתעלם בהפגנתיות מהג'ימני. שהוא בלי ספק הרכב עם הפוטנציאל שטח הכי גדול לשקל במקרה שלך. ויש לו תעשיית שיפורים גדולה של הגבהות, מיגונים, ושאר ירקות לשטח.

פורסם

פותח השרשור ביקש לרדת מעניין הדצ'יה והם מכבדים זאת.

פותח השרשור אינו איש שטח מובהק, לא פקח של שמורות הטבע והג'מני החמוד ואלוף השטח הוא הדבר הכי לא מתאים לשימוש עירוני/בכבישים סלולים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ה XV 1,600 הידני ממש לא הרשים אותי. נכון שהוא מסוגל להגיע למקומות שספורטאז' או טוק-סון לא יגיעו, אבל בנינו גם ה XV הוא לא רכב שטח בהגדרה.

ה 1,600 הרגיש חלש מאוד. כדי לסחוט ביצועים צריך לכווץ היטב את שרירי רגל ימין וגם אז אין כאן שום דרמה. בסיום נסיעה ארוכה יצאתי ממנו מותש ועם רגל כואבת, פשוט ככה. גם צריכת הדלק לא הרשימה, אם אני זוכר נכון בנסיעה רגועה על כביש בין-עירוני היא התייצבה באיזור ה- 1:12 או 1:13, ציפיתי ליותר.

הדאסטר לעומתו ולטעמי נותן לו נוק-אווט בכל הקשור לנוחות, לביצועים וצריכת דלק. אז נכון שאין לו את הלוק החתיכי של ה XV ובטח שאין מה להשוות את העיצוב הפנימי, איכות החומרים או מוניטין האמינות, אבל אני לא בטוח שהוא נופל ממנו ביכולות השטח (אם לא מתעלה), הוא נוח מאוד בנסיעה על הכביש ובשטח, המנוע שלו מייצר הרבה מומנט זמין וצריכת הדלק שלו לא פחות ממצויינת - במבחן שלנו שכלל טיול שטח ורכב מלא הצריכה עמדה על 1:17 (!).

עם זאת ועל אף כל האמור אתה צריך לראות אם יכולת שטח בכלל נמצאת בסדר העדיפויות שלך. הדאסטר וה XV הם הכי hard core בקטגוריית הג'יפונים אבל יש להם גם מגרעות כמו שציינתי. גרסאות הספורטאז' או האווטלנדר (ואולי גם הקשקאי) שנכנסים בתקציב שלך יציעו חיים הרבה יותר נוחים ונעימים ביום-יום על חשבון יכולת השטח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב, תודה לכל העונים

בקצרה, מה שספיידרמן אמר....בעצם הכי נכון ולכן לא אחזור שוב על אותם דברים.

הייתי עכשיו אצל יונדאי, הטוסון מרשים ביותר, גם הכי נוח לי לרכישה כבעלים של יונדאי כרגע וסוכנות/מוסך מוכר ונוח.

רק שגם הנציגה שדיברה איתי אמרה שהוא לא לשטח כמעט בכלל.

כרגע אני חושב שאולי באמת ה XV הכי יתאים מהאפשרויות הקיימות.

הלב רוצה יונדאי והשכל אומר XV, ככה אשמור את אופציית השטח הקל פתוחה.

איתמר, התייחסת לידני, יצא לך להכיר את ה 1600 אוטומט?

ואשאל עוד דבר, הבנתי שבכל סוכנות הם אומרים שיש מחירון ואין הנחות....

ואז עובדתית יש כל מיני הטבות שמקבלים, בעצם מעיין הנחות.

האם יש משהו פכות או יותר מקובל שעלי לעמוד עליו?

אלוף בהתמקחות אני לא, אבל לפחות שאדע מה מקובל כן לקבל במסגרת "המחירון"

פורסם

תעדכן מה קנית .:)

בשנה שנתיים האחרונות יוצאים המון רכבים בעלי מנוע טורבו .

גם בטוסון טורבו צריך להתנהג בצורה זהירה עם שמירה על הטורבו ?

כמו נהיגה רגוע לפני חניה ואמידה על סלד נמוך לפני הכיבוי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

אם אתה כבר לא נעול על 4×4, מזכיר את אופציית האאוטלנדר הידני בפחות מ 130 אלף. הוא גבוה יותר מהיונדאי, ככל הנראה בעל עבירות טובה יותר, מרווח מאוד ועם אבזור לא רע. מנוע ה2 ליטר דווקא חזק מאוד בשילוב הגיר הרגיל ואף מאוד חסכוני. שווה נסיעת מבחן.

וגם הייטי:

http://m.icar.co.il/סקודה/סקודה_יטי/סקודה_יטי_חדש/version7084/

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...