Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon cupra 280 VS bmw 120 177 - איפה אמצא יותר פאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עידן, תאמין לי שלהרגיש את הזנב בהעברות הילוכים היא היתה הצרה שלי בn54 הקודמת ולא רק שלי, אלא של הרבה בעלי n55, אני הייתי הרבה פעמים מעדיף להתחיל האצה בהילוך שני כדי למנוע את המשחק של הזנב בהעברה בין 1 ל2.

זה אולי נראה כיף אבל עם הזמן זה מתחיל להציק.

כח בשביל ״דריפט״ אתה תימצא גם ב116i, הכל תלוי בנהג.

אני לא יודע מי היה באירוע של במוו בפתח תקווה.

בסוף האירוע ביקשו מאון יעקובסון לנסות לעשות משהו גם עם ה120i.

תתפלא שגם היא עושה שמיניות לא רע.

אני מבין למה אתה מתכוון, ברור שלא תוכל לזרוק איתה בסיבוב במהירויות גבוהות כמו עם מנוע בעל 250-300 כ״ס

אך הזנב שלה יודע לקשקש כשרוצים.

עריכה אחרונה על ידי Bavarian
פורסם (נערך)

און "השעיר" יעקבסון, האיש שיכול (אם הוא רוצה) לעשות דריפט בקלנועית. באמת חכמה גדולה...

נהג עדין בנהיגה יומיומית לא ירגיש משחקי זנב. לא ב-120i ולא ב-Zenvo ST1.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כן ,אבל ממש הנאה מנהיגה,אני לא חושב שה 120I ממש ממש מהנה.

לא יודע אם עד כדי כך!??

אני יודע שהמיני קופר למשל ,כן מהנה.

אבארט 500 ,כן מהנה.

M135 ,כן מהנה .

M235,כן מהנה. אבל 120I ,לא עד כדי כך לדעתי.

אני כן יודע לומר שבמוו יודעים ומייצרים רכבים דינמיים

יותר מהרבה יצרנים,גם לי יש במוו X3 והיא הרבה יותר דינאמית

מהרבה רכבים שאני מכיר בסגמט שלה ,למשל.

אבל 120I??? לא יודע לא סגור על זה.

אולי בתוספת חבילת M.

אבל שירשור מעניין.

פורסם

118i/120i רק עם מתלי M Sport, למה לא? זה אותו הסט-אפ שמקבלים ב-135M/235M.

ועם 210 כ"ס ובערך 30 קג"מ, אמנם זו לא 135M, אבל היא תזוז.

פורסם
עידן, תאמין לי שלהרגיש את הזנב בהעברות הילוכים היא היתה הצרה שלי בn54 הקודמת ולא רק שלי, אלא של הרבה בעלי n55, אני הייתי הרבה פעמים מעדיף להתחיל האצה בהילוך שני כדי למנוע את המשחק של הזנב בהעברה בין 1 ל2.

סבבה,

אבל מה בין ה-N54 ו-N55 לבין המנוע של ה-120?

אלה הראשונים מפיקים מעל 300 כ"ס סטוק וזה של ה-120 אפילו לא מגרד את ה-200 כ"ס בסטוק.

נכון, ה-6 טורי המוגדש בהחלט יכול לכשכש בזנב כשהבקרות כבויות אבל ה-4 צילינדרים של ה-120 לא יעשו זאת, לא בפתיחה ובוודאי לא בהעברות הילוך, עם או בלי בקרות.

דריפט זה משהו אחר וגם הנעה אחורית של 100 כ"ס תכנס לדריפט אם תתחיל נסיעה בטורים גבוהים ותזרוק קלאץ' (כמה זמן תצליח למשוך את ההחלקה זה כבר שאלה אחרת).

לגבי זה שתיקוני ההיגוי הפכו למציקים- תדליק בקרות ולא יהיו לך הצקות.

אני נוהג על רכב "קצת" יותר חזק מה-6 טורי המוגדש ועם מומנט כפול, לא מכשכש בזנב בפתיחה ולא בהעברות הילוכים, פשוט נוסע עם בקרות דלוקות.

כשבא לי להרגיש כשכוש זנב אני מכבה את הבקרות ונותן גז אבל אז כבר יש 2 פסים שחורים על הכביש והרבה עשן....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סבבה,

אבל מה בין ה-N54 ו-N55 לבין המנוע של ה-120?

אלה הראשונים מפיקים מעל 300 כ"ס סטוק וזה של ה-120 אפילו לא מגרד את ה-200 כ"ס בסטוק.

נכון, ה-6 טורי המוגדש בהחלט יכול לכשכש בזנב כשהבקרות כבויות אבל ה-4 צילינדרים של ה-120 לא יעשו זאת, לא בפתיחה ובוודאי לא בהעברות הילוך, עם או בלי בקרות.

דריפט זה משהו אחר וגם הנעה אחורית של 100 כ"ס תכנס לדריפט אם תתחיל נסיעה בטורים גבוהים ותזרוק קלאץ' (כמה זמן תצליח למשוך את ההחלקה זה כבר שאלה אחרת).

לגבי זה שתיקוני ההיגוי הפכו למציקים- תדליק בקרות ולא יהיו לך הצקות.

אני נוהג על רכב "קצת" יותר חזק מה-6 טורי המוגדש ועם מומנט כפול, לא מכשכש בזנב בפתיחה ולא בהעברות הילוכים, פשוט נוסע עם בקרות דלוקות.

כשבא לי להרגיש כשכוש זנב אני מכבה את הבקרות ונותן גז אבל אז כבר יש 2 פסים שחורים על הכביש והרבה עשן....

לחיצה של 20% על הדוושה עם 3.0 מוגדש תזכיר לך טוב מאוד לאיזה סרן הולך הכח.

לא חשוב עם dsc מבוטל או לא, אני אישית הייתי מרגיש את החצי סיבוב שהגלגל עושה במקום עד שהבקרה מגבילה את המצערת, כשאחרים בכלל לא הבינו על מה אני מדבר.

ב120i המומנט אינו גבוהה כל כך ולכן לא תרגיש את זה גם בנגיעות הקטנות בדוושה.

פותח השרשור.

ממליץ לך ללכת לרחוב המסגר, לבקש מבחור בשם רון שיראה לך למה הרכב מסוגל, אתה כבר תחליט לבד.

פורסם

עמוד שלם על שדרוגי תכנה ל BMW מבלי להתייחס לפוטנציאל השיפורים של ה VAGית ?? משהו כמו 370 כ"ס על דלק 95, מספיק ? ולפני שמישהו ינסה להעלות את נושא הורדת הכח לכביש, אני אפנה אתכם ל Youtube לראות GTI7 הנעה קדמית ודיפרנציאל קדמי, עם כח אש זהה יורדות מ 4.5 שניות ל 100. טריטוריה של Super hatch.

כמות החיוכים שתוכל להפיק ב LEON במצב STOCK באבחת דוושה והפנית הגה, עולה לאין שיעור מזו שתוכל להפיק מ 118I. שלא נדבר על סחירות עתידית ועלויות אחזקה.

הנעה אחורית זה כיף מעולם אחר ללא ספק. שלי עם קצת מעל ל 300 בקראנק וזו חוויה בכל יום מחדש. לדעתי ובשבילי היא אף יותר טובה משתי האופציות כאן (רמז לבחירה שלי של מה לרכוש עם 200K - פשוט קונה ATS בת שנה, מלביש אותה בקוילאוברים ותכנה ונהנה מכל העולמות ומתפנק - בעצם עשיתי את זה..). עם זאת, אם ברכב חדש עסקינן - Leon Cupra.

...CASKA for life

פורסם
קצת נסחפת עם ה-20% לחיצה אבל לא נורא, סטינו כבר מנושא השרשור.

ממש לא נסחפתי.

את מוזמן לבקר בדילר ולקחת סיבוב על 235.

כל נגיע קצת יותר מעדינה ואתה מרגיש פרפורון קטן.

אולי כשאני נהגתי עליה הכביש היה רותח (תופעה מוכרת)

מה נותן לך שיפורים של 300-400 כ״ס בהנעה קדמית חוץ משחיקה של הצמיגים וקצת יותר מהירות בגבוהים?

אני חייב שמישהו יסביר לי את הקטע בלשפר הנעה קדמית ברמה כזו קיצונית של מעל ל50-60 כ״ס?

פורסם

נהגתי לא מעט על מנועי N54 ו-N55 על פלטפורמות שונות כולל 335, 135 ו-235 ולכן אני מרגיש בנוח עם דבריי.

בכל אופן, באמת שכבר סטינו יותר מדי מהנושא וזה לא הוגן כלפי פותח השרשור, אם בא לך אתה מוזמן לפתוח נושא חדש ונוכל להמשיך לדון בעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מה נותן לך שיפורים של 300-400 כ״ס בהנעה קדמית חוץ משחיקה של הצמיגים וקצת יותר מהירות בגבוהים?

אני חייב שמישהו יסביר לי את הקטע בלשפר הנעה קדמית ברמה כזו קיצונית של מעל ל50-60 כ״ס?

1. עובדתית, ניתן להוריד את הכח לכביש (4.5 שניות למאה, להבדיל מ 5.8 בסטוק) - בעיקר בזכות הדיפרנציאל.

2. זה השיפור המקסימלי שניתן להשיג (כמובן שאם תרצה, ימכרו לך גם רכיב שמחליף תוכנות שונות ותוכל לבחור גם באופצייה שפויה יותר)

3. הנעה קדמית זולה יותר לייצור ותחזוקה - כך אנחנו מקבלים מכונות ביצועים בארץ ב 210K.

4. עם הטכנולוגיה היום, לא בטוח שיש פער כל כך גדול ברמת הביצועים (לא רמת ה Fun), בין רכב הנעה קדמית לאחורית (כל עוד הם מאותו סגמנט ועם משקל וכח זהים).

ואגב, שהכביש רותח (תופעה מוכרת!?), אאל"ט הצמיג אמור להיות דביק יותר, קרי, לא לפרפר ב 20% מהלך דוושה.

עריכה אחרונה על ידי nimikipod

...CASKA for life

• תוכן חדש...