Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon cupra 280 VS bmw 120 177 - איפה אמצא יותר פאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירון 118i אוטו' 5 דלתות - 180K.

תוריד בערך 10K לגיר ידני, תוסיף בערך 20K לחבילת M Sport.

יצא 190K. בלי הנחה (שלפי מה שכתבת לא תהיה בהזמנה כזאת).

נניח שמורידים 10K לידני (יכול להיות פחות אבל לא בדקתי), אתה שוכח עלות של הרבה דברים כדי שהרכב יהיה על הכביש...

חיישני חנייה אחורי+קדמי +מצלמת רוורס+ניווט waze = (תחזיק חזק )12K. המחיר סתם שתדע אחרי הנחה של החבילה הזאת עוד..

איתוראן 5.5K + אגרת רישוי 3359= עוד 9K בערך. סה"כ שכחת להוסיף ל 190K בערך 21K!!!

אני מנחש שתגיד אז לא צריך חיישני רוורס וכו' אבל שקונים רכב חדש ורוצים לשמור עליו מכל שריטה תאמין לי שאם הייתה אופציה של מצלמה היקפית גם היית מזמין.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא שם איתוראן אז המקיף יעלה יותר ולא חסכת פה שום דבר.

ברור שחיישנים זה לא חובה אבל מי שקונה רכב בסכום כזה וגם בחצי מזה שם יופי חיישנים.

פורסם
תודה על התשובות, לורנס ועידן.

יש משהו שאני עדיין לא מבין, הרי מדובר רק בדיפרנציאל מוגבל החלקה (לא נעול) כך שהוא מאפשר מהירות שונה לכל גלגל עד רף מסויים. מהם הבדלי המהירות בין הגלגלים שLSD טיפוסי מאפשר? אני מניח שהם די גדולים כי בפניה הדוקה הגלגל החיצוני יכול לעבור הרבה יותר דרך, לא נשמע לי הגיוני שבהיירפין (במהירות נמוכה ממגבלות האחיזה) הדיפרנציאל יגיע לגבול שלו.

האם הרף הזה הוא לא הרבה מעל הבדלי האחיזה בין הגלגלים בקו ישר? האם יתכן שבקו ישר, בתנאים טובים, יקרה מצב שגלגל אחד מקבל 30% יותר כח מהגלגל השני, מה שגורם לו להאיץ יותר ולהגיע לגבול של הדיפרנציאל? סתם זרקתי 30% אני לא יודע באילו מספרים מדובר.

הרגישו חופשי לתקן אותי, אני לא בקיא בנושא.

הדפרנציאל בקופרה יכול במצבי קיצון להעביר עד 100% מהכוח לצמיג האוחז.

והוא דווקא עושה עבודה טובה.

לא יודע כמה ההשפעה שלו בקו ישר אבל בפניות, כשהוא נכנס לעבודה, זה מורגש.

לגבי האיתוראן, אתם בטוחים בכלל שאפשר לבטח ללא?

חברת הביטוח שלי הציגה דרישות מיגון לביטוח על הקופרה של איתוראן כפול ועלוקה וכספת כתנאי לביצוע המקיף...

והנושא כבר נידון לא מעט בשרשור מקביל, אבל בב.מ.וו בכ-200 אלף שלא יהיו חיישנים קדימה + אחורה זה קצת מצחיק. בכל רכב במחיר הזה בעייני.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

רק שתדע גיא שיש גם רכבים שעולים כפול מזה אם לא יותר והם לא באים עם חיישנים. כמובן שהם קיימים פשוט צריך להוסיף כסף..

למשל פורשה בוקסטר חדשה לא באה עם חיישני חנייה, פורשה 911 חדשה באה עם חיישנים אבל בלי מצלמת רוורס.. יש עוד הרבה דוגמאות.

זה הסיבה דרך אגב שהם רכבי יוקרה.. הכל יקר.. אם זה היה זול זה היה הורס להם תדמיתית את המותג

פורסם

שימו לב שאתם עושים השוואה שהיא לא מדוייקת מבחינת עלויות.

בסדרה 1, החבילת M Sport שכוללת בולמים ספורטיביים מבודר למיטב הבנתי באותם בולמים שאמרתי שאפשר לרכוש לחוד, כלומר M Sport Suspension, אולי השם מעט שונה, ה-M135 מגיעה עם בולמים אדאפטיביים Adaptive Suspension שאותם למיטב הבנתי אי אפשר להזמין לחוד, את ההבדל בינם חפרו בהרבה פורומים, יש שטוענים שהמצב הכי קשה של האדפטיביים לא קשה כמו המצב של הבולמים הספורטיביים (שהם קבועים למיטב הבנתי), יש שטוענים אחרת, בארץ אין מצב שתוכל לנהוג על שתיהם בשביל להשוות.

בכל מקרה את ה-120 תוכל להזמין עם הספורטיביים, ולכן לא "הוגן" להשוות ל-135 מבחינת עלויות, זה סט של נגיד 4000 מול 20,000, זה לא באותה קטגוריה בכלל.

פורסם

peter, לא נכון.

גם סדרה 1 "רגילה", גם סדרה 1 "רגילה" M Sport, וגם את ה-135M אפשר להזמין עם מתלי M Sport אנלוגיים או אדפטיביים.

פורסם

קראתי ברפרוף ולכן אענה ברפרוף

ב120 תהיה השקעה קטנה לעשות כדי להפוך את הרכב מהנה בכל צורה, ובאמת מהנה.

בקופרה לא משנה כמה תשפר, עדיין תסתמך על בקרות כדי לגרום לרכב הזה לפנות, היא לעולם לא תפנה כמו מגאן RS CUP [במובן של ה FUN]

כל פעם שעוקבת אחריי איזה קופרה או MK7 אני מסתכל אחורה במראה בבהלה למראית התנהגות הרכב שמאחורי

בבימר תצטרך להחליף

בושינגים תת שלדה אחוריים

בושינגים לבולמים אחוריים

אנטירול אחורי

LSD - כדי לאפשר נוחות יומיומית, עדיף מסוג TOR-SEN

וזרועות היגוי קדמיות

וכמובן תוכנה כדי להעיר את המנוע

זה ישמע מספר מפוצץ אבל זה לא עובר את ה15-20 אלף כולל עבודה על הרכב לדעתי, ועל במוו זה שווה.

כבעלים של 135 - השקעתי הרבה יותר מזה כדי להביא את הרכב לאן שאני רוצה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה אוהב לישון מאחורי ההגה, אז בהחלט מהנה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
peter, לא נכון.

גם סדרה 1 "רגילה", גם סדרה 1 "רגילה" M Sport, וגם את ה-135M אפשר להזמין עם מתלי M Sport אנלוגיים או אדפטיביים.

תודה על התיקון.

מבחינת המחיר אני בדקתי את המתלים האנלוגיים, מבחינת מחיר מדובר באלפים בודדים 3-4 למיטב זכרוני, האדפטיביים אני מניח יקרים בהרבה, אבל אני לא רוצה לזרוק דברים שלא בדקתי.

elik0, מה שינית ב-135, מה היה חסר לך ?

הדיפרנציאל האלקטרוני מספיק טוב או שחסר משהו?

פורסם
אם אתה אוהב לישון מאחורי ההגה, אז בהחלט מהנה :)

לגבי הקודמת אני מסכים לחלוטין,שיעמום מוחלט, מלבד קצת כוח אין שם כלום. לצערי לא יצא לי לנהוג בחדשה, אבל היא נשמעת כמו רכב שעסוק במספרים ולא בחוויה (רק השערה).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
לגבי הקודמת אני מסכים לחלוטין,שיעמום מוחלט, מלבד קצת כוח אין שם כלום. לצערי לא יצא לי לנהוג בחדשה, אבל היא נשמעת כמו רכב שעסוק במספרים ולא בחוויה (רק השערה).

להפך, הביקורות עליה מאוד חיוביות מבחינת החוויה. זו מכונית מאוד טובה ובמבחנים שראיתי עד עכשיו היא דורגה מעל ה135 מהבחינה הספורטיבית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה על התיקון.

מבחינת המחיר אני בדקתי את המתלים האנלוגיים, מבחינת מחיר מדובר באלפים בודדים 3-4 למיטב זכרוני, האדפטיביים אני מניח יקרים בהרבה, אבל אני לא רוצה לזרוק דברים שלא בדקתי.

elik0, מה שינית ב-135, מה היה חסר לך ?

הדיפרנציאל האלקטרוני מספיק טוב או שחסר משהו?

במוו 135i קופה (הדור הקודם) הוא רכב מאוד מיוחד.

עם השיפורים והתוספות הנכונים אתה יכול להביא את הרכב לרמת נהיגה כמו של M3 E92.

כבעלים בעבר של 135i אני החלפתי בושינגים כמו שאליקו הזכיר ותוכנה JB4 (בעבר במנועי N54 וJB3 למנוע החדש N55)

התוכנה הנ״ל מוסיפה שלל אפשרויות בהתאמה אישית למנוע על פי התקציב שלך.

החל מ DCI - dual intake cone ועד החלפת טורבואים ואינטרקולרים, שם יש יותר צורך בDCI על מנת להקל על הנשימה.

בנוסף יש אפשרות להחליף קוטר בלמים, ספייסרים על הסרנים כל שיפור קטן אכן מורגש ברכב הזה.

השמיים הם הגבול.

• תוכן חדש...