Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon cupra 280 VS bmw 120 177 - איפה אמצא יותר פאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בימים האחרונים אני חושב לרכוש לעצמי את הלאון קופרה החדשה, ורגע לפני עצרתי להביט סביב ולראות מי יכולה להיות מתחרה ראויה.

אז אם מסתכלים על זמני נובורגרינג, כוח ואפטר-מארקט בתוך בודי פרקטי בעל 5 דלתות ותא מטען נורמלי - על הנעה קדמית, הקופרה כנראה תיהיה הבחירה הטובה ביותר בתמורה לשקל בקטגוריה.

אבל אם מחפשים את הריגוש האחר, את ההנעה האחורית - עם כל הפאן שמתלווה לזה - אז כמובן שההשוואה המתבקשת בהתחשב ברכב פרקטי, הבימר 135 תיהיה המתחרה, אך המחירים רחוקים מלהיות זהים, ולכן, הכנסתי למשוואה את ה 120 החדשה עם מנוע 1.6 גודש ו 177 סוסים משודכים לתיבת 8 הילוכים הגרמנית המשובחת - שנמצאת פחות או יותר באותו טווח מחירים של הקופרה.

השאלה היא, האם היא באמת יכולה לספק פאן בנהיגה ספורטיבית, האם היא מספיק מהודקת, מתקשרת ונמצאת בהוויה הנכונה ?

אודה על כל חוות דעת שתתקבל,

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה ריגוש יש בהנעה אחורית עם 177 כ"ס ודיפרנציאל פתוח, לעומת הנעה קדמית עם 280 כ"ס ודיפרנציאל מוגבל החלקה?

אנשים שמים יותר מדי דגש על ההנעה. כל אחד רואה בעיני רוחו דריפטים בכל מחלף, אבל המציאות היא שזה לרוב לא קורה - בטח לא עם פחות מ200 כ"ס וצמיגים מודרניים דביקים - ומכונית ספורטיבית היא הרבה יותר מההנעה בלבד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש גם את התיבה העדיפה, והמושבים (שזה יותר עניין של טעם, אבל כריות הצד המתנפחות בבימר מדהימות לדעתי).

ועדיין, בשורה התחתונה, בתור אחד שעתיד להיות בדילמה דומה לשלך - בהשוואה הזו מבחינתי הקופרה לוקחת HANDS DOWN.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממליץ מאוד שתעשה סיבוב ב 120, הקופרה חבילה מצוינת אבל יש משהו אחר בהנעה אחורית. ב.מ.וו גם ידועים בפירסום מספרים נמוכים... ככה שאני לא בטוח שיש שם רק 177.

פורסם

נסעתי על ה BMW 120 החדשה, בשתי מילים שעמום טוטאלי,המושב אומנם נוח ותנוחת הישיבה נמוכה, הרכב די מהיר אבל לא מרגישים את ההנעה האחורית כמעט בכלל והוא לא בשביל מי שמחפש פאן או נהיגה ספורטיבית. מה שכן הרכב משדר יוקרה מבפנים ומבחוץ יותר מאשר הקופרה.(בגרסה המאובזרת של הבמוו).

אם אתה מחפש פאן בנהיגה באותו מחיר אי אפשר שלא להציע לך את המיני קופר S (חמש דלתות במידה ופרקטיות חשובה לך).

הרכב הכי מהנה שנהגתי עליו והחיוך לא יורד לי רק מלחשוב על הנסיעה בה. (אני לפני הזמנה של אחת 3 דלתות).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
לא מרגישים את ההנעה האחורית כמעט בכלל והוא לא בשביל מי שמחפש פאן או נהיגה ספורטיבית.

ואיך אמורים להרגיש את ההנעה האחורית?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא תמצא פה תשובה, בטח לא חד משמעית.

כל אחד וההעדפות שלו, וכמו שקודמי פה חשב שה120 זה שיעמום טוטאלי, אני חושב בדיוק ההיפך (וסביר שכל חוות דעת מקצועית שתמצא עליה תסכים עימי) ולמרות שאני חובב VAG, אני חובב גדול יותר של ב.מ.וו (גם אם אני לא ממש מתחבר לעיצוב של סדרה 1), והייתי מוותר על הכ״ס הנוספים ובוחר ב120 לשרת אותי ביום יום.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן מקיפה בכל אחת מהן, ולהחליט מי משניהן עושה לך את זה יותר.

בלי קשר, השירשור הזה לא נפתח במקום הלא נכון...?

פורסם

למרות חיבתי לתוצרת בוואריה אני נוטה לשער שהלאון הספורטיבית החמה תיהיה מהנה יותר (משמעותית) מהבימר המשפחתית הפושרת.

אין ל-120 שום יוצרות ספורטיביות ואת ההנעה האחורית שלה תוכל להרגיש רק בגשם עם בקרות כבויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואיך אמורים להרגיש את ההנעה האחורית?

אם אתה רציני בשאלה שלך אז יש כפתור sport פלוס ברכב שמנתק חלקית את הבקרות (אפשר גם לנתק בכלל אבל על רכב שלא שייך לך זה מפחיד)... ובזמן פנייה חדה או בכיכר מרגישים שהחלק האחורי "משחק" ככה זה לפחות הרגיש בM135 ב 120 כמעט לא מורגש.

פורסם

אם כבר סדרה 1, למה 120i?

ל-118i יש את אותו המנוע בדיוק. תוכנה של Upsolute תחלץ 210 כ"ס לא משנה אם זו 118i או 120i.

את ההפרש בשקלים תנתב לחבילת M Sport. זו כוללת את אותם מתלים, פגושים, מושבים והגה שנמצאים גם ב-135M.

פורסם (נערך)
לא תמצא פה תשובה, בטח לא חד משמעית.

כל אחד וההעדפות שלו, וכמו שקודמי פה חשב שה120 זה שיעמום טוטאלי, אני חושב בדיוק ההיפך (וסביר שכל חוות דעת מקצועית שתמצא עליה תסכים עימי)

אחרי שעשיתי נסיעה על הקופר S ישר לאחר מכן היה לי נסיעה על 120 (בלי שום קשר שנסעתי גם על 118 ו135). ההבדל היה מאוד מורגש מבחינת הפאן.

אני מבטיח לך שאם אתה היית נוסע על ה S ולאחר מכן על 120 גם אתה היית מרגיש שהבמוו הרחק מאחור מבחינת הפאן לפחות בגרסת ה 120.

ולמגיב שמעליי, אין מלאי של חבילת M SPORT בארץ במידה ועדיין רוצים צריך להוסיף סכום מכובד + אין הנחה + זמן המתנה של 5 חודשים= מחיר לא שווה בעליל לרכב הנ"ל

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

פורסם

אז מה ההבדל בין 118 ל120? חסימת תוכנה של היצרן?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם אתה רציני בשאלה שלך אז יש כפתור sport פלוס ברכב שמנתק חלקית את הבקרות (אפשר גם לנתק בכלל אבל על רכב שלא שייך לך זה מפחיד)... ובזמן פנייה חדה או בכיכר מרגישים שהחלק האחורי "משחק" ככה זה לפחות הרגיש בM135 ב 120 כמעט לא מורגש.

יצא לי לנהוג על הסדרה 1 ואני מכיר את המצבים.

אפשר לזרוק את התחת בקלות יחסית גם עם 118.

אבל בנסיעה יומיומית אין שום הרגשה של הנעה אחורית (שעדיין לא מובן לי איך היא אמורה להרגיש), גם לא ברכב ה"ספורטיבי" (קצת חלש...) עם ההנעה האחורית שיש לי בבית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אז מה ההבדל בין 118 ל120? חסימת תוכנה של היצרן?

כן, מפות שונות.

ולמגיב שמעליי, אין מלאי של חבילת M SPORT בארץ במידה ועדיין רוצים צריך להוסיף סכום מכובד + אין הנחה + זמן המתנה של 5 חודשים= מחיר לא שווה בעליל לרכב הנ"ל

ההפרש בין ה-118i לבין ה-120i עומד על יותר מ-22K ש"ח.

עד כמה שידוע לי, מחיר חבילת ה-M עומד על 20K ש"ח בערך.

מתאזן.

פורסם

אין משהו מיוחד להרגיש בהנעה אחורית בנהיגה מנהלתית, תחושה זהה לזו של הנעה קדמית.

את ההבדל בין ההנעות מרגישים בנהיגה ספורטיבית טכנית וגם אז צריך שיהיה מספיק כח ומומנט כדי להרגיש את ההבדל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...