Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon cupra 280 VS bmw 120 177 - איפה אמצא יותר פאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה סיבה לשים 20K על החבילה כאם במחיר הזה אתה מרכיב קויילוברים איכותיים וישאר קצת עודף לברקסים.

ד"א ברוסיה כבר תקופה די ארוכה משפרים את 1.6T של במוו וסטייג' 2 עם אינטרקולר באמת מגיע ל 220 סוסים בלי בעיה.וחבר'ה שם טוחנים אותם ואין בעיות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני כן רואה הצדקה ב20 אלף כשזה כולל קיט טמבונים וקיט פנימי הגה מושבים וכו׳

לי לא פחות חשוב התחושה שאני יושב ברכב שנראה טוב מבפנים ומבחוץ

מעבר לזה אף פעם לא הייתי חסיד של כל החלפות קפיצים בולמים.. הנוחות אף פעם לא תיהיה קרובה למקור.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ , נסעתי אתמול על BMW 116i 2014 עם חבילת M (כסאות בולמים קפיצים הגה טמבונים וכו')

כשנכנסתי למצב SPORT+ בקרת האחיזה בוטלה , כשנכנסתי לפניה עם לחיצה על הגז נכנסתי להיגוי יתר חזק , יותר מחצי הגה נדרש לתיקון.

סכ"ה הרכב מרגיש מאוד ספורטיבי מבחינת התנהגות ואחיזה , מאוד מאוד נעים לנהיגה , שקט וחלק וכמובן נוח. איכות חומרים מרגיש לגמרי UP MARKET , מושבי זמש מלאים עם תפירה כחולה , הכנפיים בכסאות הם חשמליים ככה שאפשר להפוך את הכסא לחובק יותר\חובק פחות.

במחירים שהם מוצעים כיום זו עסקה טובה לדעתי , רק תוכנה וזו תיהיה באמת חבילת פאן אמיתית.

פורסם
מקפיץ , נסעתי אתמול על BMW 116i 2014 עם חבילת M (כסאות בולמים קפיצים הגה טמבונים וכו')

כשנכנסתי למצב SPORT+ בקרת האחיזה בוטלה , כשנכנסתי לפניה עם לחיצה על הגז נכנסתי להיגוי יתר חזק , יותר מחצי הגה נדרש לתיקון.

סכ"ה הרכב מרגיש מאוד ספורטיבי מבחינת התנהגות ואחיזה , מאוד מאוד נעים לנהיגה , שקט וחלק וכמובן נוח. איכות חומרים מרגיש לגמרי UP MARKET , מושבי זמש מלאים עם תפירה כחולה , הכנפיים בכסאות הם חשמליים ככה שאפשר להפוך את הכסא לחובק יותר\חובק פחות.

במחירים שהם מוצעים כיום זו עסקה טובה לדעתי , רק תוכנה וזו תיהיה באמת חבילת פאן אמיתית.

מדובר על ידני או אוטומט?

They are trying to ban me...

פורסם

זה אומר שאתה קונה אחת?

אגב, לאן פות"ש נעלם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...