ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 785 צפיות
שלום, אני חייל בצה"ל שמחפש רכב לנסיעה של כ-100 ק"מ ביום, לבסיס, בתקציב של כ 35K. הידע שלי ברכבים ( גם לאחר שניסיתי לעשות מחקר רחב ) הוא לא ברמה שאני באמת אוכל לבחור את הרכב שהכי מתאים לדרישות שלי, אז החלטתי לנסות את מזלי כאן. ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך, או אפילו לחסוך מהתקציב במידה והחיסכון בדלק לא יהיה משמעותי מרכבים זולים יותר. הדבר היחידי שמעניין אותי ברכב הוא היחס בין המחיר לצריכת הדלק. האופציה שהכי קרצה לי לעין ( והכי הפחידה אותי באותו הזמן ) היא הרנו פלואנס החשמלית, שכרגע ניתנת לי האפשרות לקנות אותה ב35K. הבעיה היא שהיא ממש על גבול ה 100 ק"מ מבחינת טווח הנסיעה. ( הנסיעה שלי היא כ50 ק"מ לכל כיוון ואין לי אפשרות להטעין את הרכב בבסיס ) יש לציין גם…
הודעה אחרונה מאת Yarden Apelker, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אבא שלי הזמין מאזדה 3 קומפורט (5 דלתות) עם נפח מנוע של 1.5 ליטר. ממה שקראתי קצת באינטרנט, אני תוהה אם לא עדיף לרכוש את מנוע ה2 ליטר. ואם כן, מה ההבדל בין האופציות Active לבין Spirit? יש לציין שבערך 70% מהנסיעות שלו הן בתוך העיר. כמו כן, אם יש לכם תובנות על העדפה בין 4 ל-5 דלתות אז אשמח. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת raviteh, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 917 צפיות
שלום מעוניין לקנות סופר מיני חדשה בתקציב של עד 90K. כרגע אני מתלבט בין הסקודה פאביה שלא מגיע מאובזרת בכלל בגרסה הידנית לעומת ההונדה ג'אז הפחות יפה לדעתי שמגיעה הרבה יותר מאובזרת אך גם יותר יקרה. אשמח לעצה על הרכבים הנ"ל ובכלל על סופר מיני טובה אחרת. תודה
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב 5 דלתות, צריכת דלק חשובה אבל היא פחות חשובה אם זה בא על חשבון אמינות. אני נוסע כ- K15/20 ומעדיף רכב עם מנוע 1.6 מינימום בשביל שיוכל לגרור נגרר כמה פעמים בשנה, עדיפות לגיר ידני. חשוב שהרכב יהיה גבוה ככל הניתן מכיוון שרכב נמוך מונע ממני לקחת איתי קרובי משפחה שמתקשים בכניסה למאזדה 323F שאני מחזיק היום. יש צורך שהמושבים האחוריים יתקפלו שיהיה אפשרי להכניס כלי עבודה ארוכים וכמובן שמשטח ההטענה יהיה נגיש ולא בעל מדרגה שתקשה על הכנסת והוצאת כלים מהרכב. התקציב כמו שצוין בכותרת הוא 30K אך אני מעדיף לקנות בפחות על מנת לא לבצע ביטוח מקיף. יש לציין שאני בטווח שבין גיל 24 ל-30 כך שהביטוח יוצא יחסית יקר בגילאים אלה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות רכב חדש והתקציב הוא באזור ה85,000. ראיתי מספר רכבים אבל הרכבים שהכי עניינו אותי הם קיה פיקנטו 1250 ידנית "ספורט", וסיאט איביזה style 1000 אוטומטית. ביצעתי נסיעת מבחן בשני הרכבים והאיביזה הרגישה יותר איכותית וחזקה מהקיה, אבל הדבר שהכי חשוב לי מהרכב זה נושא האמינות, ותיבת הDSG באיביזה קצת מפחידה אותי (אולי אני חושש ללא סיבה?) בנוסף שלרכב יש רק שנתיים אחריות. בפיקנטו אני מקבל 7 שנות אחריות על רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני ככה שכמות הבעיות שצפויות לי כנראה יהיו אפסיות (תקנו אותי אם אני טועה). ברור לי שהביצועים של האיביזה הרבה יותר טובים, השאלה היא איך האמינות של הרכב בהשוואה לפיקנטו ובסך הכל מה לדעתכם תהיה החבילה המשתלמת ביותר לרכב שהנסיעות ב…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 749 צפיות
בהנחה שהסחירות הנמוכה והנפילת ערך(כי המטרה להחזיק ברכב הרבה שנים), הצריכת דלק לא משנה(בשניהם לא משהו והנסועה תהיה בערך 10-14K בשנה). בהתייחס לפרמטר של אמינות ואחזקה ומרווח מושב אחורי ל3 ילדים באיזה רכב עדיף לבחור? (התקציב עד 30,000)
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
יש כאלה? אני מחפש רכב שנראה טוב חזק שנתון עד 2006 ואם יש יותר אז יותר טוב משהו כמו 140 כ"ס 1600 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 5 תגובות
- 858 צפיות
מובא כשירות לציבור מחפשי הרכב ישירות מהפיד שלי. אני לא מכיר את שולח הפוסט אישית,הוא אפילו לא חבר פייסבוק ישיר שלי (קיבלתי את לפיד זה כי חבר עשה "לייק"), אך זה נראה לי אמיתי מספיק כדי לשתף.
הודעה אחרונה מאת shai82, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 723 צפיות
היי חברים, היתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין מנוע ה 2.4 בגרסת ה 170 כ"ס וה 140 כ"ס. נראה שמשנת 2005 הדגם אחרי מתיחת הפנים הגיע עם מנוע 140 כ"ס בלבד? למה? הרי ה 170 לא אמור להיות מוצלח/מתקדם יותר?
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 976 צפיות
שלום רב, אני שוקל לקנות רכב קטן שישמש לנהג צעיר ויהיה חסכוני יחסית (13-14 ק"מ/ל), עדיפות לגיר אוטומטי כי יש עוד נהג חדש במשפחה שאין לו רישיון לנהוג בגיר רגיל לכן הביטוח של נהג חדש+צעיר יהיה רק על רכב זה. בחיפושים באינטרנט, במגרשים או רכבים שרואה אותם בכביש ראיתי דייהטסו סיריון 2007 יד ראשונה פרטית שעשתה 210K ק"מ. בעל הרכב דורש 6K ש"ח מתחת למחירון מחמת הקילומטראז' והשנתון. אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה אך לפני שאעשה כן, האם כדאי לקנות רכב כזה שעשה מעל 200K ק"מ? אני שוקל להחזיק את הרכב 3-4 שנים ובכל שנה נוסע בסביביות 25K ק"מ. נא עזרתכם ועצותכם בנוגע לרכב זה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 720 צפיות
שלום רב, אני חדש בפורום ואודה מאוד על ייעוץ וסיוע בנושא: ברשותי מזדה 3 אקטיב ( 2008 ), אני מעוניין לרכשו את אחד משני הרכבים הבאים ומתלבט בינהם: 1. מזדה 3 (2010) 2. פורד מונדאו (2010) אני מודע לכך כי מדובר בשני רכבים שונים אולם אני אשמח לשמוע קצת פרטים בנימה אישית ומקצועית כאחד על היתרונות והחסרונות של שני הרכבים. מתן
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש למכר שלי רכב אאודי S6 שנת 2002. הרכב הגיע בזמנו ביבוא אישי, ולכן לא נמצא במחירון. הוא רוצה למכור לי את הרכב וביקש שאתן לו מחיר פייר. איך מתמחרים רכב כזה? הוא לא נמצא באף אחד מהמחירונים וגם לא מפורסמים רכבים דומים למכירה. הרכב במצב טוב עם 220 אלף ק"מ. חוץ מזה, האם מישהו יכול להמליץ על רכב כזה, לטוב ולרע?
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת רכב להורי, הם בשנות השישים שלהם, התקציב הוא כ-130K. אני המלצתי להם לנסות ג'יפון, גם מבחינת נוחות הכניסה והיציאה וגם שפעם אחת בחייהם, יהיה להם קצת פוזה. הנסועה שלהם היא מאוד נמוכה, כ-7-8k בשנה, כך שצריכת דלק לא כל כך חשובה . מבחינת גודל, הם בעיקר מסיעים את הנכדים, כך שהגודל מאחור הוא פחות קריטי. רצוי שיהיה אבזור ברמה גבוהה, ככל האפשר. ההורים שלי בדרך כלל מחזיקים את הרכבים שלהם לתקופות ארוכות, הרכב העדכני שלהם נמצא ברשותם 9 שנים, כך שרצוי שהרכב הנרכש יהיה אמין. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת רביד שמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עבור החמים. מחפשים רכב חדש, קרוסאובר, עדיף כזה עם מראה סולידי ולא מוחצן במיוחד. בדקו XV, לא אהבו. 500X אני לא מציע להם בכלל, סולידי זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו, ואין להם שום שימוש ביתרונות שלו. המלצתי על ספורטאג', טענו שהוא חורג מהתקציב. יש להם מועדון 'חבר', הם לא לחוצים בזמן, לא מעוניינים לחרוג מהתקציב הנ"ל. אין ילדים קטנים, לכן לא צריך משהו סופר מרווח וכו'. אז אשמח לשמוע המלצות, ואם ידוע לכם על אי אילו מבצעים (חבר, סוף שנה וכו') - אדרבא. תודה!
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
היי אני מעוניין לקנות רכב ראשון לנהג צעיר מצאתי משהו שממש ממש תפס לי את העין במחיר טוב רנו קליאו 2013 1200 ידנית 80 אלף קילומטר באחריות עד אוגוסט עם טסט מחירון 53- המחיר שסגרנו אחרי בדיקה - 40 מה דעתכם? האם הקילומטרז ממש בעייתי? מה דעתכם על הרכב בכללי? אני מחפש חיסכון בדלק מראה ואבזור.. כמובן שזריזות לא תזיק. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב ועל העסקה. תודה
הודעה אחרונה מאת Ronere, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני מתלבט אם לקנות סוזוקי ליאנה 2003 . 122881 ק"מ יד 3 מאישה מבוגרת.. בבדיקה נמצאו כמה בעיות כולל בעיה באחד הצילינדרים במנוע, לי מה שהבנתי מהבודק לא נשאר עוד הרבה זמן למנוע. מחירון הרכב 14,500 (משוקלל 16,500) הורדתי אותה ל7000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
היי קודם כל תודה על הזמן ועל התגובות שיהיו זה לא מובן מאליו מעריך את זה מאוד! אז ככה מחפש רכב לזוג צעיר, מעדיפים רכב משפחה מטרתו זה נסיעה ללימודים,הביתה,עבודה,טיול סופ"ש. בעיקרון חשוב לנו : אוטומוט,אמינות,שיראה יפה,חיסכוני,אבל הכי חשוב שלא נראה מוסך רק דלק ולנסוע(ברור שנבדוק שמן ומים). היה לנו הונדה סיוויק 1997 שנתיים חייב לציין רכב מצויין לא עשה בעיות בכלל עקב תאונה חייבים לקנות חדש אז חשבנו אולי על להמשיך עם הונדה בנתיים זה מה שחשבנו: הונדה סיויק 2006-2007, הונדה היבריד 2006+, מיטצובישי לנסר 2007+,דהייטסו סיריון. באמת שאנחנו מאוהבים בהונדה אבל נשמח להמלצות כי אנחנו לא מבינים במכוניות כל כך. שוב תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mosheyoff, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה היתרונות/חסרונות מול רכישה מאדם פרטי יד שניה? חבר אמר לי שרכבים מטרייד-אין מאוד מטופלים אבל במוסכים שלהם ולא במוסכים מורשים. האם בעיניכם זה יתרון או חיסרון? אשמח לשמוע מגוון דעות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. תענוג לקרוא כאן דיונים,מאד מקצועי. כמו שציינתי בכותרת,מחפש לרכוש משפחתית שתתן קצת הנאה, הכוונה היא להתנהגות ספורטיבית,רכב זריז..תקציב של 55-60 k. האופציות שכבר חשבתי עליהן(שנתון 09-11) : מאזדה 3-רכב זריז אמנם,מרגיש קצת צעצוע היות והדבר בא על חשבון איכות חומרים(פלסטיקי מדי) והאוטו פשוט 'קל' מדי,מאידך צריכת דלק גבוהה. לנסר- יש לי ניסיון עם ה1.5, הרגישה דיי זריזה (כל עוד מדובר במישור) אם למישהו יש ניסיון עם מנוע 1.8 אשמח לשמוע חוות דעת. הונדה סיויק -נראית לי כאופציה הטובה ביותר כרגע, יציבה וחזקה על הכביש,זריזה ושמעתי שגם יחסית חסכונית. אשמח לאופציות נוספות. ראיתי גם כמה פוקוסים במחיר הנ''ל מהדור החדש שבניגוד לדור היוצא זריז מאד,אך…
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
- 5 תגובות
- 882 צפיות
מחפש מציאות ביד 2 עד 20K שמתי עין כבר מלא זמן על ה פיג'ו 206 XS ידני 110 כ"ס היא עשתה 72 אלף קילומטר שנת 2002 זה נשמע חשוד אבל יש הסטורית טיפולים במוסך מורשה ויד ראשונה ושניה הייתה אצל אישה מבוגרת ובנה. השלישית זה גם אדם פרטי שלא השתולל עם הרכב הוא רוצה עליה 18 וחצי מה אומרים שווה? איך הרכב בכללי, והאם שווה את הגרסא של ה110 כס ו"להשאר מאחור" בגלל ה2002?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 648 צפיות
שלום, אני צריך המלצות על רכב שימש אותי בעיקר לנסיעות לסופר או נסיעה ארוכה פעם בחודש אולי. סך הכל לא יותר מ-6 אלף ק''מ בשנה (אולי גם פחות). דרישות: זול לתחזוקה אמינות עמידות לאורך זמן ידני צריכת דלק סבירה ABS 2 כריות אוויר שנתון מעל 2000 אין לי בעיה לרכב עם בעיות מיוחדות כל עוד קל לטפל בהן. לא מדובר בכסף אלה בזה שאני לא רוצה להשקיע הרבה ברכב שהולך לבלות את רוב החיים שלו בחניה שלי. למה לא אוטומט ? סלידה כללית מגיר פלאנטרי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3, 2009 , 105 כס , קוד משרד רישוי 0588-0431 במחירון של יצחק לוי יש שתי אפשרויות: 1. "3 אקטיב" וכתוב מחיר מסויים 2. "3 אקטיב 1600" וכתוב מחיר + 11000 ש"ח **** המחירים שהיו בהודעה נמחקו *** מה ליבחור, מה המשמעות מה נכון? .... תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים! מחפש רכב אוטומטי. הדרישות הם: נוחות והנאה מנהיגה, נוחות נסיעה, זריזות ותאוצה טובה וכמובן אמינות ואחזקה סבירה. רווח של ספסל אחורי לא מעניין אותי, (אני נוסע לבד בדרך כלל.)אם כי מוכן לשמוע על סטיישן גם בגלל השימושיות. צריכת דלק של עד 1:9 מבחינתי זה בסדר. ואגיות לא בא בחשבון בגלל סעיף האמינות! התקציב שלי בין 80 ל100 אלף ש"ח. הייתי שמח לקבל רעיונות! אני מתלבט גם האם כדאי לקנות רכב בן חמש כדוגמת האקורד (בין 90 ל100 ש"ח עם נתונים טובים) או לשים 90 והלוואה קטנה ולקנות מאזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק חדשה/משומשת מבציר 2013. תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
בעלי הרכב גרים בגולן ואני צריך לבדוק את הרכב בסביבה הקרובה. אשמח להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת antilopa, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 835 צפיות
נניח ושניהם אותה שנה אותה קמ מה עדיף ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, ראיתי מאזדה 2 דינאמיק 2008 באחת מסוכנויות הרכב, עשתה 80,000 ק"מ בתוצאות הבדיקה היה רשום כך : מנוע - בלוק מנוע : רטיבות. שלדת מרכב - תיקוני מרכב, משמעות שולית : סימני פגיעה דופן ימין, נזק לפגושים, תומך פגוש אחורי פגום, סימני פגיעה מאחור = תקוני מרכב, משמעות נמוכה : הוחלפו חלקי מרכב, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים, מכסה מנוע הוחלף, תקוני מרכב = וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, סימני פגיעה לפנים, נזק בפנלים, פח חזית הוחלף. עכשיו הדברים שאני לא סגור עליהם זה הרטיבות בבלוק מנוע, זה נשמע לי רציני ורציתי להתייעץ איתכם על זה, בנוסף, אני יודע שהרכב עבר תאונה והוחלפו חלקים, אך האם על פי הבדיקה יש פגיעה בשלדה? האם על פי תוצאות הבדיקה, מדובר בתאונה רצינית…
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות רכב 7 מקומות אבל הדרישות שלי מהרכב קצת שונות ואני יודע שיש רכבים שממש לא מתאימים לשימוש הלא סטנדרטי שלי. כשאני כותב לא סטנדרטי אני מתכוון שהשימוש שלי ברכב ב90% מהזמן זה נסיעות של 3 דקות ועצירה (לקיחת ילדים למסגרות). אני גר בישוב קטן בשומרון. יש לי הסעה לעבודה ואשתי עובדת מהבית כך שהשימוש ברכב הוא בעיקר בתוך הישוב והנסיעות הם עד 3 דקות. אם אני לא מכבה אותו עד שאני חוזר מהסיבוב של הסעת הילדים הרכב יהיה דלוק 5-10 דקות מקסימום. בצורה הזו הרכב מתפקד 3-4 פעמים ביום. מלבד זה אני יוצא עם הרכב לנסיעה בין עירונית פעם בחודש בממוצע. לפי מה ששמעתי, רכבי דיזל עלולים להתקלקל מהר משימוש כזה וכן רכבים עם טורבו, אם לא משתמשים בהם לנסיעות קצת יותר ארוכות ב…
הודעה אחרונה מאת רפאל61, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 672 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 605 צפיות
שאלה לי בבקשה. בנוגע ליונדאי I20 שנת 2013 ידנית. לפי מה שבדקתי במחירון לוי יצחק שווה 53000. לפי מה שמבקשים ביד 2, אני רואה פחות. מה המחיר הריאלי של הרכב הזה? כמובן בהנחה שהכל תקין והק"מ נמוך. וכמה נהוג לקבל על רכב כזה בטרייד אין? זאת אומרת כמה מקובל שהם יורידו ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אשמח לשמוע מה מהם עדיף, אני מחפש משהו בסיסי כמה שיותר פרקטי וכמה שפחות כאב ראש. הם רכב חלש שכזה יספיק לי לנסיעות בין עירוניות בצורה סבירה מידי פעם או שעדיף לי לרדת בשנתון לקנות את גרסאת ה1.25 ליטר של אחד הרכבים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nimrodgavish, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)