Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חדש בפורום ואודה מאוד על ייעוץ וסיוע בנושא:

ברשותי מזדה 3 אקטיב ( 2008 ), אני מעוניין לרכשו את אחד משני הרכבים הבאים ומתלבט בינהם:

1. מזדה 3 (2010)

2. פורד מונדאו (2010)

אני מודע לכך כי מדובר בשני רכבים שונים אולם אני אשמח לשמוע קצת פרטים בנימה אישית ומקצועית כאחד על היתרונות והחסרונות של שני הרכבים.

מתן

פורסם

הקדמת ואמרת כי מדובר על שני רכבים שונים. לכן השוואה ביניהם תהיה בעייתית, במיוחד היות ושתיהן, ככל שידיעתי משגת, מפגינים רמת אמינות טובה. אני הייתי מעדיף את המונדאו בגלל המרווח, וכן בגלל שסביר להניח כי תוכל לקבל אחת טובה במחיר טוב היות ואין לה הרבה ביקוש - כמו רוב מכוניות המנהלים. זה גם יאמר כי מחיר המכירה לאחר מכן לא יהיה גבוה. אני יודע גם שהמנועים שלה חזקים ומהנים יותר.

פורסם

תודה.

דיברת עם נושא האמינות, האם אכן המונדרו אמינה כדוגמת המזדה?

למשל שמעתי על נושא בעיות הגיר במודלים 2010-2012

או למשל עלויות טיפולים שוטפות?

פורסם

המאזדה 3 2010 די דומה לזאת מ-2008 למרות מתיחת הפנים, לכן אין צורך להרחיב את הדיבור כי אתה מכיר את הרכב.

לגבי המונדיאו מדובר במכונית מאד גדולה, ואם אתה מסתובב הרבה יהיה לך פחות נוח - לעומת זה אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר ובתפוסה מלאה - יהיה לך שדרוג באיכות החיים.

אין למונדיאו מחלות ידועות, אך קח בחשבון שצריכת הדלק תהיה גבוהה יותר, והטיפולים יקרים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...