ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש המלצות לרכב לנהג צעיר (אני אהיה בסביבות השנה על הכביש שאני אקנה את הרכב), בסביבות ה-100k עם אפשרות לחריגות במקרה שיהיה משהו שיצדיק את זה. הרכב יהיה בשבילי ככה שהוא ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות. מה שאני מחפש זה רכב חסכוני בדלק, עם עיצוב סביר לפחות, שיהיה גם אפשר למכור ללא הרבה בעיות עוד 3-4 שנים, ולא יזיק שיהיה אחד שיהיה נחמד לנהוג עליו המגבלה היחידה היא מכוניות גרמניות, הן לא ממש אופציה וזאת לא ממש ההחלטה שלי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 724 צפיות
שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא ולומד מהידע שמחולק כאן בפורום הייעוץ, ולאחר כמה ביקורים ובירורים אצל סוכנויות וטרייד-אינים, אני מעלה לדיון כאן את ההתלבטויות שלנו, שנותרו די גדולות. אז ככה: מדובר ברכב שני שמיועד להסיע מלבד אשתי גם שני ילדים קטנים היושבים בסלקל ובכסא בטיחות (אמריקאי). בנוסף, נדרש מקום בתא המטען לפחות לעגלה (בייבי-ג'וגר למי שמכיר) ואפשרות ביטול כרית אוויר במושב הנוסע. הדרישה האחרונה פוסלת את כל דגמי פורד (הייתי פשוט קונה פוקוס 2010 בלי להסס), סובארו וסוזוקי. הרכב לא אמור לנסוע יותר מ-6000 קילומטר בשנה, הרוב הגדול באזור הכרמל. צריכת דלק בחשיבות שולית. הרכב חייב להיות אוטומטי והתקציב הוא 30-40 אלף. נשארנו למעשה עם דילמה שמחלקת את אפש…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 706 צפיות
שאלה קצרה וממוקדת: האם כדאי לשקול קנייה של רכב מחברת השכרה? אני מכיר הדעות המסורתיות שאומרות להתרחק כמו מאש, אך פעם אמרו זאת גם על רכבי ליסינג... ההתלבטות במלואה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588776-התייעצות-בנושא-רכישת-רכב-שני-למשפחה-בתקציב-של-35-אלף
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסופו של דבר החלטתי ללכת על קורולה 2013 כאשר אני מתכנן שהרכב ישמש אותנו תקופה ארוכה, כמה ארוכה ? אני מאמין שלפחות 5 שנים. אני יודע שאפשר למצוא מליסינג פרטי כאלו עם בערך 65,000 ק"מ ומחיר בסביבות 88 אלף. 1. כמה מהמחירון צריך להוריד לרכב כזה ? 2. אלו דברים חשובים אני צריך לדעת\לבדוק ? 3. מישהו מכיר מכון רציני ואמין באזור השפלה שבו אוכל לקחת רכב לבדיקה ?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, פעם ראשונה שאני קונה רכב.. אשמח לעזרתכם. אני מתכוונת לקנות דייהטסו סיריון שנת 2008, 120,000 ק"מ, יד 2 פרטית. הוא היה בבעלות מכרה שלי מאז 2010 ולא היו בעיות אף פעם. כדי לחשב את המחיר, היא הכניסה את קוד משרד התחבורה שמופיע על הרישיון ב-Pricelist והמחירון שהתקבל (אחרי שקלול של ק"מ) הוא עבור הדגם המהודר - 35,200 ש"ח. המחירון של הדגם הבסיסי זול ב-3,000 ש"ח - 32,100 ש"ח. האם אתם יודעים מה ההבדל בין הדגם הבסיסי למהודר, והאם באמת מתייחסים לזה בקביעת מחיר הקנייה? כשאני מסתכלת ביד 2 אני רואה יחסית מעט מכוניות סיריון מהשנתון הזה שעולות בסביבות ה-35.. תודה רבה מראש על העזרה, מיכל
הודעה אחרונה מאת michaly, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכון, לא מכוניות מהסוג שמעורר חשק או ערגה, אלא עיסקה כלכלית נטו. שתיהן הוצעו לי במסגרת עסקת ליסינג תפעולי במחיר אטרקטיבי מאד. מי מבינהן מסוגלת להציע ניהוג נורמאלי שמשולב בנוחות נסיעה ראוייה למאכל אדם ? אשמח לשמוע חוו"ד ממישהו שנהג ב 301 הרובוטית.
הודעה אחרונה מאת zivk, -
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
בעקבות השרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588414-%D7%9E%D7%94%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%95%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%A9-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9F-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-0&p=4960121#post4960121 עלתה הצעה שארכוש את האלטו האוטומטית ואמי תרכוש רכב אוטומט חדש. מתי תצא לשיווק המחליפה של האלטו? מה המחירים של הפיקאנטו, ספארק, והI10 האוטומטיים ( אפילו מליסינג). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת moosh, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 597 צפיות
שלום לחברי הפורום ההתלבטות שלי אם ללכת על עסקת ליסינג פרטי עם תוספת ביטוח וטיפולים, שבסופה אני מחזיר את הרכב, או לרכוש רכב יד 2. הנתונים הם כאלה: -רכב ליסינג: מקדמה של 7500, תשלום חודשי של 750 למשך 30 חודשים, עם אופציה להוספת 300 ש"ח לחודש על ביטוח חובה וצד ג' וטיפולים. הק"מ המקסימלי הוא 20 אלף בשנה. סה"כ: 39,000 ש"ח. -קניית רכב יד 2: במחיר של כ 30 אלף ש"ח, עלות ביטוחים בחישוב גס היא 12 אלף ש"ח ל30 חודשים, שזה בלי ההוצאות על הטיפולים והתחזוקה על רכב יד 2. סה"כ: 41,000 ש"ח, שוב בלי הטיפולים וישור הקו שהרכב אולי יצטרך. עיסקת הליסינג קורצת הרבה יותר, שכן אין תוספת על הסכום הסופי, לא כמו ברכישת הרכב המשומש. אשמח לשמוע אם יש איזה שהם קא…
הודעה אחרונה מאת benjile, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מתכנן להיכס השבוע ולהזמין סקודה אוקטביה 1.2L אמבישן 2016. המחיר המינימלי שקיבלתי נכון לעכשיו הוא 133,800 כאשר המחיר כולל אגרת רישוי ואת החבילה (לא זוכר את שמה כרגע) שכוללת את החיישני רוורס ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע בעלות של 3,600 ש"ח (אני יכול לבטל את ההוספה של החבילה ולחסוך את אותם 3,600 ש"ח). לפי היבואן יש עכשיו מבצע וחיסכון של כמה אלפי שקלים וזה כאמור המחיר המינימלי שהוצע לי. האם מישהו יודע ויכול לייעץ ?
הודעה אחרונה מאת outlander, -
Honda HRV 2016 1 2 3
מאת Misha :)-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
היי חברים. אמא שלי רוצה למכור את הרכב שלה (הונדה סיויק האטצ'בק 2010) ולקנות את הג'יפון Honda HRV 2016. קראתי את השרשור פה בפורום לגבי ההשקה שלו, וגם את הביקורת על הרכב, ועוד מספר ביקורות ברחבי האינטרנט. רציתי לשאול מה דעתכם על הרכב? אולי למישהו פה יצא לנהוג עליו? המחיר בסוכנות הוא 140 אלף. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
אז לאחר ה-מ-ו-ן חפירות, ולא מעט עצות מועילות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתפקסס על הפונטו איבו. הדרישות: תקציב של 50k (כנראה יאלץ לעלות קצת לאזור ה55), בטוח, אמין, חסכוני, מרווח שיספיק לעולל אחד. עדיפות לרכב ידני מפאת רצון לחסוך בדלק והורדת הסיכון לבעיות גיר יקרות (ותכלס, זה יותר כיף). על הפרק היו האיביזה, קורסה, קליאו, פאביה - וכמובן הפונטו (גרנדה, ולאחר מכן איבו). סוויפט נפלה על נפח תא מטען, (כנ"ל כל רכב אחר עם פחות מ275ל', נניח מיקרה), מזדה 2 על צריכת דלק, יונדאי על חוסר התחברות לרכב. הרכבים 'על הפרק' דומים למדי, ומבחינתי האישית מה שגרם ללכת לכיוון האיבו היא צריכת הדלק מצויינת (כנראה בישורת הראשונה מול כל הנ"ל), אבזור בטיחות עשיר יחסית, עלויות אחזקה לא גבוהות …
הודעה אחרונה מאת asafasaf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין להבין האם שלוש הרכבים המוזכרים (הנמכרים כחדשים) נמצאים באותה קטגוריה? הקשקאי נראה לי קצת קטן מידות לעומת השניים האחרים אך ייתכן שאני טועה. תודה לכם על המידע.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם אנחנו מחפשים רכב חסכוני אנחנו נוסעים בערך 20k-25k בשנה מחפשים רכב אמין ( הרכב הקודם שלנו היה פונטו ידני 2001 טס לנו ממנו המון בתקלות ובעיות ) התקציב שלנו הוא כ 30k אפשרי לחרוג עד 40k אבל תלוי כמה כדאי. התחלנו את החיפושים היום שמענו על טוויוטה פרייס הונדה גאז טויוטה יאריס ואוריס פורד פיאסטה מאזדה 2 שאלה נוספת. בגלל שאנחנו לא ממש מבינים נלך על קניה בחברות טרייד מוביל , כלמוביל טרייד אין וכדומה בגלל האחריות האם זה אכן כדאי ? האם יש מקומות נוספים מומלצים ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי לנדרובר דיסקברי 3, HSE1, שנת 2006 במצב מצויין (123000 ק"מ על השעון), אני חושב להעמיד את האוטו למכירה. בדקתי בשני מחירוני הרכב הנפוצים ביותר - לוי יצחק ויד 2. הפערים הם עצומים - לאחר שקלול, יצא שבלוי יצחק המחיר עומד על 118000, בעוד שביד 2 המחיר עומד על 81000 (!) המחיר בלוי יצחק גבוה ב- 46% מהמחיר ביד 2! א. כיצד ניתן להסביר פער עצום שכזה? ב. איזה מחירון "תופס" היום? איך מתמודדים עם הפרש שכזה? האם אוכל להתעקש על מחיר לוי יצחק, או שיד 2 הוא בהחלט משהו שיש להתחשב בו? ג. מה הסיכוי לקבל היום מעל המחירון (בהתחשב בסוג הרכב ובמצבו המעולה)? ד. עד כמה הרכב הזה מבוקש היום? האם למישהו יש נסיון במכירה או קנייה של רכב מהסוג הזה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
אהלן חברה אני בדרך לראות פולו 2013 1.2 tsi שעברה 19000 קילומטר קודם כל מה לבדוק לפני אם יש למישהו הארות הערות אני אשמח ואיפה יש מכון בדיקה באיזור נצרת שבודק גם קומפרסיה ואם לא אז אם יש מישהו ממש אמין
הודעה אחרונה מאת eellaadd2, -
משפחתית עד 70K
מאת OzZzZz- 0 תגובות
- 456 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של עד 70K, משנה 2013-2014 ק"מ נמוך אוטומט. עדיפות ליפני או קוראני. חשבתי על סוזוקי 5 דלתות SX4 אך מאוד קשה למצוא אותה. אשמח אם תעזרו לי, נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת OzZzZz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש מיני חדשה מהו הרכב החדש הכי זול בשוק? האם ניתן לרכוש רכבים כאלה מליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ ? ברור שאלך ואברר בסוכנויות השונות רק רציתי לדעת אולי מישהו כבר שמע על המבצעים הטובים לאחרונה.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 500 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. ברשותי יש כרגע סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2009 שמשמשת כרכב יחיד במשפחה. עברנו לגור בצפון ואנו זקוקים כעת לשני רכבים. רכב אחד - לנסיעות קצרות - עד 20 דקות מהבית, לעבודה, למכולת וכו'. תקציב - 30K. אוטומאט. רכב שני מסובך יותר - צריך רכב עם תא מטען גדול שמסוגל לסחוב בערך 300-400 קילו לא כולל 3 נוסעים. הוא אמור לעשות את זה במשך במשך 4 חודשים במהלך השנה כל יום ובשאר השנה יש נסיעות של פעמיים שלוש בחודש. עד עכשיו, הסיטרואן מילאה את התפקיד הזה, אבל נראה לי שגם לה היה כבד הסיפור הזה והטיפולים וצריכת הדלק די יקרים. תקציב - 50-60K. המטרה היא למכור את הסיטרואן ובכסף מהמכירה + תוספת לקנות את שני הרכבים. אשמח להצעות ולשקט נפשי... …
הודעה אחרונה מאת yairorb, -
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
שלום, ברצוני בזמן הקרוב להחליף את היונדאי בסטיישן אחרת, משום מה צריך להוסיף יותר מידי בעיני בשביל האיי 30 החדשה מסוף 2012 או תחילת 2013 כאשר במקביל אני רואה מחירי רצפה על הפוקוס 2012, אני מודע לבעיית התיבה בפוקוס, שמעתי דברים כואבים מאוד גם מאנשים שאני מכיר בעלי הפוקוס הרובוטית וגם קראתי בפורומים. עם זאת בשבוע האחרון קראתי בYNET שיש עדכון גרסא חדש לתיבה שצריך לשפר את המצב העגום, מה אתם חושבים? יש סיכוי שזה באמת ישפר? מישהו הספיק כבר לעשות אותה ויכול לחוות דעתו? או שמא אתם אומרים לי לא לחשוב על הפוקוס בכלל? אודה לעונים,
הודעה אחרונה מאת idandan1, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 817 צפיות
ערב טוב. זמני הגיע ואני צריך לקנות רכב. יש לציין יש לי 35000 להשקיע כולל ביטוחים וכו'. אני נורא פרנואיד מרכבים יד שניה ואני מאד מפחד ליפול מה גם שבגלל העבודה אין לי זמן ללכת לבדוק רכבים כל הזמן. אני מחפש רכב מיני או סופר מיני ידני. האם כדאי לעשות מימון לרכב חדש? יש את הקיה פיקנטו ומצד שני סיאט איביזה באותו מחיר. האם כדאי לעשות מימון לסיאט איביזה או קיה פיקנטו חדשה או להביא איזה פיאט משומשת? חייב ייעוץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Top Geek, -
-
ידני 20-30k
מאת yoav420-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 502 צפיות
היי! אני כבר הרבה מאוד זמן רוצה לקנות רכב ולא מצליח להסגר כל כך על דגם... התחלתי בחיפושים עם תקציב של 20k ועכשיו אני יכול ללחוץ טיפה על הכיס ולהגיע ל30, השאלה האם יהיה הבדל משמעותי ברכב שאני קונה. השיקול הכי גדול שלי בקניית רכב הוא שיהיה זול - אני מוכן לשלם טיפה יותר במחיר הראשוני אבל שהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני ואמין... עם דגש על חסכוני. ראיתי שהרכב הכי חסכוני באזור התקציב הזה הוא סוזוקי אלטו אבל עוד לא שמעתי עליו חוות דעת... תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם,אני מעוניין לרכוש רכב יד 2 ידני בלבד. התקציב שלי הוא עד 50K משנים 2012 ומעלה נפח מנוע 1.2 לפחות. נוחות נסיעה ומראה דיי חשובים לי לאחר מכן צריכת הדלק, הנסיעות הם לרוב בתוך העיר ולפחות פעמיים בשבוע נסיעה מאשדוד לבאר שבע. בצעתי כבר נסיעת מבחן על פזו' 208 לא הכי אהבתי יונדאי I20 מרגיש דל מידי ולא נוח פורד פיאסטה ההרגשה הייתה טובה אבל קשה למצוא אחד טובה ביד 2. ניסיתי כבר נסעת מבחן על כמה רכבי מיני יונדאי I10 סקודה סיטיגו ודומים. יש עוד המלצות? במידה והרכב נחשב אמין ועונה על התנאים אני מוכן לרדת בשנתון אני מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה 5 שנים+ תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על הגולף 2006 1.6 , מבחינת אמינות והם היא חסכונית?
הודעה אחרונה מאת אור אמסלם, -
- 0 תגובות
- 482 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yairorb, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש לאחותי רכב עד 30K. רכב חסכוני עם גיר אוטו', טיפולים וחלפים זולים עד כמה שאפשר, וזהו בגדול.. רכב ראשון. חשבתי על שני רכבים שנכנסים בתקציב, יונדאי גטס שנת 2009 והאופציה השנייה היא פיאט פונטו גרנדה שנת 2010. איזה רכב יותר עדיף באופן כללי? אני מתקשה למצוא אקזמפלר נורמלי של יונדאי גטס, להבדיל מהפיאט פונטו שיש הרבה רכבים עם נתונים מעולים. במידה אני הולך על הפונטו, על איזה דגמים אני צריך להתסכל? רב תודות!
הודעה אחרונה מאת ardak2580, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 561 צפיות
שלום לכולם. קשה מאוד למצוא את האחד והיחיד בתקציב הקיים. השאלה שלי: האם להתפשר על קילומטרז' לא נמוך אבל סביר במידה והמכניקה של הרכב במצב טוב?
הודעה אחרונה מאת antilopa, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 521 צפיות
שום לכולם, רציתי להתייעץ או יותר נכון לקבל חוות דעת ממכם על הרכב זה לא חייב להיות 328 יכול להיות גם 325 איך ה bmw מבחינת אמינות בשנים האלה ? האם הטיפולים יקרים ? אשמח לקבל חוות דעת מכאלה שהיה להם את הרכב או שיש להם האם הם ממליצים או לא תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב לאור הכישלון במציאת סיריון נקייה וויתרתי על פרמטר החיסכון בדלק (מספיק מבחינתי 11 ק"מ/ל). בחיפוש באינטרנט מצאתי רנו מגאן דור 3 2010 יד 1 פרטית עם ק"מ נמוך והמחיר שלה גם כן טוב. איך הרכב מבחינת אמינות, אחזקה, זריזות וביטוח (ביטוח לנהג צעיר+חדש) והאם הוא אכן עושה 11-12 לליטר? מצאתי גם פיאט גרנדה פונטו 2010 דגם דינמיק גם כן יד 1 פרטית עם ק"מ נמוך ומחיר שנכנס לתקציב. מה שמדאיג אותי הוא הגיר הרובוטי של הרכב שהיו שמועות שהוא מאוד בעייתי דבר שגורם לרכב לא להיות אמין. האם זה נכון? אשמח לחוות דעתכם לפרמטרים הללו ואם יש חלופות אחרות. התקציב שלי הוא עד 40K ומחפש רכב שיישמש לנהגים צעירים וחדשים לרוב לנסיעות בין עירוניות (כ 20K ק"מ לכל היותר בשנה).
הודעה אחרונה מאת explorer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 608 צפיות
היי, אני מתלבט לגבי קניית הקורולה 2009 GLI גיר רובוטי, בחיפוש בגוגל הגעתי לשרשור הזה, ולשרשור הזה אשמח לדעת האם יש שינוי תובנות בעקבות הזמן שעבר, לגבי אמינות לטווח ארוך וכולי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
מיכוון שאני דיי סגור על ללכת על הסובארו XV. ולמען האמת על ה 1600 ובכל זאת רציתי לקבל חוות דעתכם, במיוחד אם יש מישהו שנהג על שתי המנועים. האם הבדל הכוח( או הבדלים אחרים שפספסתי) שווים את ההבדל במחיר ? אני חושש ללכת על ה 1600 ולהרגיש שעשיתי טעות. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת עודדאקסנט, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,482 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PASHUT
- FROGIE
- אוטו קטן
- Stav132
- flytomars
- BoazB11
- elibaba
- shai82
- רכוב כעומד
- NickName1
- razi_pazi
- ModChiP