Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכנן להיכס השבוע ולהזמין סקודה אוקטביה 1.2L אמבישן 2016.

המחיר המינימלי שקיבלתי נכון לעכשיו הוא 133,800 כאשר המחיר כולל אגרת רישוי ואת החבילה (לא זוכר את שמה כרגע) שכוללת את החיישני רוורס ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע בעלות של 3,600 ש"ח (אני יכול לבטל את ההוספה של החבילה ולחסוך את אותם 3,600 ש"ח).

לפי היבואן יש עכשיו מבצע וחיסכון של כמה אלפי שקלים וזה כאמור המחיר המינימלי שהוצע לי.

האם מישהו יודע ויכול לייעץ ?

עריכה אחרונה על ידי davidhol
פורסם

עידכון:

בגלל שהיבואן נתקע עם מלאי של 1.4 המחיר הסופי הוא זהה לזה של 1.2 רק בלי בקרת אקלים ומגנזיום.

נראה לי שווה לא ?

פורסם

בעיקרון הדרך הטובה ביותר היא לנהל מו"מ על "רכב ברזל". בלי צבע מטאלי, (אם נדרשת תוספת תשלום), בלי מערכות מיגון, בלי כלום. "ברזל נקי" כמו שהגיע מחו"ל.

לאחר שתגיע למחיר הבסיס שמתחת ממנו נפרדים ממך בצער, רק אז תתחיל לנהל מו"מ על התוספות.

אולם התצוגה לא מייבא את הרכב מחו"ל, הוא רק מוכר אותו תמורת עמלה ממש זעומה. אם בעל האולם יוכל להתחלק אתך בעמלה, תרוויח משהו, אבל לא תאמין כמה שזה ממש לא משמעותי. באביזרים הוא בדר"כ יכול להתחלק איתך במרווח שלו יותר כי לעיתים ההתקנות מתבצעות אצל ספק מקומי של בעל אולם המכירות. אם ההתקנות מתבצעות רק במגרש של היבואן, אזי גם כאן ההשתתפות במרווח זעומה כי מתחלקים בו בעל האולם, מנהל האולם ואיש המכירות.

בהצלחה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לדעתי לך תקנה רנו פלואנס תקבל רכב יותר טוב במחיר הרבה יותר טוב , מאובזר מרווח נוח חסכוני ועם ביצועים טובים ואמין הרבה יותר .

גילוי נאות: לא סוכן לא מוכר ומאוד או את VAG אבל רנו יותר טוב מסקודה .

פורסם
לדעתי לך תקנה רנו פלואנס תקבל רכב יותר טוב במחיר הרבה יותר טוב , מאובזר מרווח נוח חסכוני ועם ביצועים טובים ואמין הרבה יותר .

כרכב, האוקטביה הרבה יותר טוב ואיכותי מהרנו. לגביי אמינות? לא יודע להגיד לך.

פורסם

על האבזור היה בזמנו 50% הנחה, אם אני לא טועה זה כולל חיישנים קדימה ואחורה (חיישנים שטוחים גרפיים שמוצגים במערכת המולטימדיה - לא מהדגם הפשוט), מעמד לטלפון ואולי גם איתוראן (יש מצב שהאיתוראן נמכר בנפרד)

בטוח שיש להם מרווח על האבזור, ומרווח גדול אפילו.

מצד שני עד כמה אתה צריך חיישנים ב 3600 ש"ח?? שאפשר להתקין את הפשוטים בכמה מאות שקלים.. תנסה להתמקח איתם על זה..

פורסם

מה שהזכרת בנוגע לחיישנים הגרפיים,

מעמד לטלפון ואיתוראן (לפי הסוכן זה נדרש בביטוח רק בשנה הראשונה) זו בדיוק החבילה (3,600 ש"ח)

פורסם

דגם הדיזל בצד, אני לא יכול לחשוב על שום דבר בפלואנס שעדיף על האוקטביה, שהיא איכותית יותר משמעותית, ובעלת מנוע וגיר עדיפים בהרבה.

גילוי נאות: אינני שונא צרפתיות ויש לנו רנו בבית...

פורסם (נערך)

איך מה הצריכת דלק של האוקטביה 1.4 לעומת ה-1.2 ?

האם הביטוח יקר יותר ?

יש בכלל התלבטות או שזה ברור שעדיף ללכת על ה-1.4 ? (אותו המחיר לרכב על הכביש בגירסת האמבישן ללא בקרת אקלים ומגנזיום שכלולים בגרסת ה-1.2)

עריכה אחרונה על ידי davidhol
פורסם

ההבדל בצריכת הדלק זניח לעומת זמינות כח טובה יותר. ממליץ לבחור ב 1.4 ליטר. ההפרש בביטוח אמור להיות זניח.

לטעמי אין התלבטות. לך על 1.4 .

פורסם
כרכב, האוקטביה הרבה יותר טוב ואיכותי מהרנו. לגביי אמינות? לא יודע להגיד לך.

רנו פלואנס כידוע הוא חגיגה של אמינות. הוא לא רואה מוסך. רק ישן שם........

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...