Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהגת חדשה הייתי פחות ממליץ על רובוטי בשל חוסר הניסיון

אני לא יודעת למה החלטת שהיא נהגת חדשה חסרת ניסיון, לא כל אחד קונה את רכבו הראשון עם קבלת הרישיון, אבל לגבי הניסיון:

הרכב מיועד לאחותי שעד עכשיו נסעה על רכב ידני

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שכחתי באמת לחדד את העובדה שהיא נהגת חדשה וחסרת ניסיון, אבל לא חשבתי שהפז"מ על הכביש צריך להשפיע על הבחירה של הגיר ברכב. בכל אופן, הדעות השנויות במחלוקת על הגיר הרובוטי גרמו לי לוותר על הפונטו, המטרה מלכתחילה הייתה ללכת על גיר אוטו'.

אני כרגע יותר נוטה לכיוון של הסיריון, למרות שהיא קצת חורגת מהתקציב. לצערי מאוד קשה עד בלתי אפשרי למצוא אקזמפלר נורמלי של יודנאי גטס.

תודה לכם!

פורסם

בלי לחץ,לפעמים יש אקזמפלרים טובים ברמות גימור הנכונות קרי gli/glx/gls בטח בתקציב מכובד בשביל גטס כמו שיש לכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני לא יודעת למה החלטת שהיא נהגת חדשה חסרת ניסיון, לא כל אחד קונה את רכבו הראשון עם קבלת הרישיון, אבל לגבי הניסיון:

הייתי בטוח שראיתי חדשה משום מה,מחילה. וד"א אני מעדיף ידני על רובוטי , הרובוטי בעיניי (ואני לא ממומחה) פוזה של אוטומט שמתגלגל כמו ידני (משתף בתחושת הנהיגה בגיר רובוטי )

• תוכן חדש...