Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לאחותי רכב עד 30K.

רכב חסכוני עם גיר אוטו', טיפולים וחלפים זולים עד כמה שאפשר, וזהו בגדול.. רכב ראשון.

חשבתי על שני רכבים שנכנסים בתקציב, יונדאי גטס שנת 2009 והאופציה השנייה היא פיאט פונטו גרנדה שנת 2010.

איזה רכב יותר עדיף באופן כללי?

אני מתקשה למצוא אקזמפלר נורמלי של יונדאי גטס, להבדיל מהפיאט פונטו שיש הרבה רכבים עם נתונים מעולים.

במידה אני הולך על הפונטו, על איזה דגמים אני צריך להתסכל?

רב תודות!

פורסם

שים לב שבפונטו מדובר בגיר רובוטי ולא באוטומטי פלנטרי.

אוטו מאוד נוח, מציע לך לעשות נסיעת מבחן לבדוק שאתה מסתדר עם הגיר הזה.

פורסם

הייתי מוסיף דייהטסו סיריון,הפונטו בטיחותית יותר וחיסכונית אבל עם גיר רובוטי שהוא לא חלק כמו אוטומט רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כמה מורגש/מפריע הגיר הרובוטי לבנאדם שרגיל לנסוע על אוטו'? אני שואל את זה מתוך סקרנות בשביל עצמי. הרכב מיועד לאחותי שעד עכשיו נסעה על רכב ידני, אבל מעדיפה כמובן רכב עם תיבת הילוכים אוטו', היא לא יודעת בכלל מזה גיר רובוטי.

תודה לשניכם!

פורסם

זה תלוי מאוד בבן אדם,אותי אישית הגירים הללו מעצבנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי, כנראה שנסיעת מבחן תהיה הכרחית במידה ונבחר את הפונטו.

האם יש עוד רכבים אחרים שאפשר לקחת בחשבון? חוץ מזה, איזה רכב עדיף בין הגטס לסיריון?

תודה!

פורסם

לדעתי הסיריון. הגטס הרגישה לי מיושנת (לא מיושנת כמו 205 נניח, שמזכירה לך שלא צריך הרבה כדי ליהנות מנהיגה, אלא מיושנת כמו "אני מקווה שהאוטו לא יתפרק אחרי הפנייה" בהגזמה מסוימת).

תחשוב גם על 207.

פורסם

4 שנים ראשונות נהגתי ברכבים עם גירים פלנטריים או רציפים. נכון להיום אני שנתיים עם הגיר הרובוטי של פיאט ואין לי בעיה איתו. אם אחותך תסתדר עם הגיר, ממליצה בחום ללכת על הפונטו איבו ולא הגרנדה. הרכב יותר מאובזר, גם יותר בטיחותי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי, בנאדם שנהג על רכבים ידניים בעבר יצליח להסתדר יותר עם הגיר הרובוטי החד-מצמדי.

כאשר אין מערכת עזר למניעת הדרדרות במצבים מסויימים, זה דורש מיומנות מסויימת של שימוש בבלם יד.

פורסם
לדעתי הסיריון. הגטס הרגישה לי מיושנת (לא מיושנת כמו 205 נניח, שמזכירה לך שלא צריך הרבה כדי ליהנות מנהיגה, אלא מיושנת כמו "אני מקווה שהאוטו לא יתפרק אחרי הפנייה" בהגזמה מסוימת).

תחשוב גם על 207.

אני חושב שאתה מגזים. "מקווה שהאוטו לא יתפרק אחרי הפניה".

אין ספק שהרכב הזה רחוק מלהיחשב פאר היצירה של עולם המוטוריקה והרכב, אבל הוא לא מתפרק אחרי פניה ולא נעליים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לה גם רובוטי.

פורסם

לנהגת חדשה הייתי פחות ממליץ על רובוטי בשל חוסר הניסיון ובעניי הגיר פשוט לא נוח בעליל (!!!) . נסו סיריון רכב בונבון ובטח שיש עוד רכבים שנכנסים בתקציב! פשוט בשנתון יותר נמוך. גטס גם אופציה , במחילה אני לא זוכר באיזה שנתון הם טפלו בבעיית צריכת הדלק , לדעתי ב06-07

פורסם

ב2007 עם מנוע ה1.4.

פורסם

2006*.

ב2006 נמכרו כל 3 המנועים של הגטס - 1.35 (הישן), 1.4 (החדש, משופר) ו1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...