ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
ידידה מקבלת רכב חברה ומתלבטת מה לקחת. כולן אותו רמת אבזור\שנה ובאותו מחיר.. אשמח להמלצות וכמובן למה דווקא זאת ולא אחרת.. תודה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 640 צפיות
נכון להיום אנחנו (אמא, אבא ושני ילדים , בני 4 ו-7, עדיין בבוסטרים) גרים בעיר ויש לנו יונדאי I35 ואנחנו מרוצים ממנה. האיש התחיל לעבוד רחוק (כ-38 ק"מ לכל כיוון) ואנחנו צריכים לקנות רכב נוסף. בעוד כחצי שנה יש סבירות שנעזוב את אזור המרכז ונעבור למקום פחות צפוף, אולי עיר דרומית יותר אולי אפילו מושב. אם נעבור אז אנחנו נתקרב בעצם למקום העבודה של האיש. ייתכן ואז לא נצטרך שני רכבים. אבל יש מצב שכן. אז עכשיו ההתלבטות איזה רכב הכי נכון לקנות בהינתן עובדות אלה. דרישות: חסכוני, אמין, בטיחות סבירה, יוכל לאכלס שני בוסטרים, אין צורך בבאגז' גדול, מתאים גם לכבישים עירוניים וגם בינעירוניים. חשבנו לכיוון סופר מיני: סיריון, אקו מיקרה, יונדאי I20. או לחלופין ללכת לכיו…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 542 צפיות
שלום, ברצוני לרכוש פורד פוקוס טרנד שנת ייצור 2007 עלייה לכביש ברבעון השלישי של השנה (זה דגם ללא ה ESP) יד שלישית 173000 ק"מ שמורה וללא תאונות. 1) מה אתם חושבים שצריך להיות המחיר שלה? 2) אילו פרטים חשובים יש לשאול את הבעלים של האוטו ואילו דברים חשוב לברר לפני קנייה של דגם זה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
היי - האם יש למישהו מידע לגבי אמינות יגואר xf? מדובר בדגם דיזל אחרי מתיחת הפנים של 2012. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 440 צפיות
מאזדה 2 שנת 2010 118.000 ק"מ יד 2 (פרטית ,השכרה לשעבר) דורש: 33 אלף מתחייב מנוע גיר שילדה. מה אתם אומרים? כדאי?? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 662 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב בפעם הראשונה, החלטתי שאני מעדיף לקנות רכב מחברות כמו באדג'ט בכדי לקבל אחריות על הרכב. הצרכים שלי הם נסיעות של כ-15 ק"מ ביום, כך שאני מניח שצריכת הדלק היא פחות חשובה לי. התקציב שהקצבתי לקניית הרכב הוא מקסימום 40,000 ש"ח הציעו לי רכב בבאדג'ט: פורד פוקוס 2011 טרנד, מנוע 1.6 עם הספק של 100 כ"ס, מחיר של 33K עם קילומטר'ז גבוה של 123000 ק"מ ברכב יש מספר תקלות שהחברה התחייבה לתקן אותם -מצ"ב דו"ח סריקה של הרכב שביצעה החברה. חשבתי לקנות את הרכב עם אחריות מלאה לשנתיים, בתוספת של 3000 ש"ח. מישהוא קנה בבאדג'ט? האם הם אמינים? הבדיקה נעשתה על ידי החברה (במכון חיצוני) והלכתי לבודק לברר מה משמעות הבדיקה - אפשר לסמוך על זה? א…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות יונדאי גיטס בתקציב עד 10000 ש"ח האם כדאי לרכוש רכב ממורה נהיגה, כזה שיש במודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1a267546d0a9d9838e761106294652485ea&Code=8602a06e6162cdd7c5bba404f2343046 מה הסכנות שיכולות להיות?
הודעה אחרונה מאת NiNi, -
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי עם בגאז' גדול. משהו באזור ה430 ליטר אולי יותר אפשר קצת פחות התקציב שלי הוא 55 אלף. ואני מתכוון לקנות דרך ליסינג. הציעו לי פורד פוקוס טרנד ב53 אלף, שנת 12', עם 120 ומשהו ק"מ. במצב נהדר. אבל הבגאז' שם רק 370 ליטר אם אני לא טועה ... בעקרון הרכב הזה יעשה בשנה גג 10 אלף ק"מ. אני גר באילת ואחת לחודשיים-שלוש אני נוסע למרכז/צפון. חייב גיר אוטומטי. אז אשמח לשמוע עוד הצעות, אילו רכבים מתאימים לי.
הודעה אחרונה מאת Bar Lulkin, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 982 צפיות
אני מחפש רכב לזוג צעיר בלי ילדים, בתקציב מקסימלי 10K , אני נוטה לכיוון היונדאי גטס שנתון 2004-2006 אך קיבלתי המלצות על רכבים אחרים באותו תקציב כמו האופטרה או פונטו, וממליצים שלא להתקרב לצרפתיות, אני כבר מבולבל אני מעדיף שהרכב יהיה מרווח ונוח ולא יותר קטן מגיטס אשמח לייעוץ, הכוונה, ושתאירו את עיניי לגבי רכבים או דגמים אחרים, או חוות דעת על הגיטס אוטומט תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר שפתחתי נושא דומה בעבר,וחפרתי בפורום האלה המועמדות הסופיות. 1)סקודה פאביה 1.4 ידני 2)יונדאי I20 3)ניסאן מיקרה 1200 ידני 4)רכב אחר? תקציב עד 45K עדיפות לפחות צרכים: חיסכוני בדלק עלות תחזוקה נמוכה וכמובן שמירת ערך אמינות נוחות נסיעה ביטחות מנוע מעל ,1000 כי רוב הנסיעות הן 70אחוז בין עירוני והשאר עירוני.(או שאני טועה בנוגע לנפח) תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 872 צפיות
אני מעוניין לקנות יונדאי I30CW קיבלתי הצעה לרכב שנת 2010 עם 83,000 יד ראשונה מפרטי באותו מחיר רכב שנת 2011 עם 117,000 יד שנייה מליסינג תפעולי אני מצרף את הבדיקה של הרכב השני, האם הבעיה בצינור דלק משמעותית? בגדול, מה ממליצים? מכרתי יונדאי גטס 2006 ששירתה אותי נאמנות 5 שנים, לכן אני מאוד אוהב יונדאי, אבל יש אולי דגמים משפחתיים נוספים שמומלצים על פני I30?
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 525 צפיות
היי, אני מחפש אוטו 5 דלתות עם תא מטען מרווח וקצת אופי... אני אבלה באוטו לא מעט ככה שחשוב לי שיהיה גם נוח לנהיגה ועם קצת כח. מוכן לחרוג למעלה בתקציב במידה ומדובר על מכונית שלא מפסידה ערך יותר מדי. תודה, תום
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 939 צפיות
היי, אני מחפש רכב קטן וחסכוני שישרת אותי בנאמנות ב- 8 קילומטר של פקקים בבוקר ושוב בדרך חזרה. מחפש רכב אוטומט בגלל העמידה בפקקים בתוך העיר. אני רואה הרבה ביד 2 את הפיג'ו 107 במחיר הנמוך מ-30K אך שמעתי הרבה דברים לא טובים על הגיר רובוטי, האם אפשר להבין על מה כולם מדברים והאם יש הבדל בין הדגמים מ- 2012? חשבתי גם על סוזוקי אלטו. אשמח לדעת על עוד רכבים בסגנון הזה חסכוניים בדלק ולא דורשים עלויות אחזקה גדולות.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לא מזמן פתחתי שרשור לגבי רכישת רכב חדש בתקציב של מאה אלף, אבל החלטנו לרדת בתקציב מסיבות שונות ולכן אשמח לעזרה וחוות דעת חדשה מכל הצדיקים בפורום. אז כמו שאמרתי, התקציב ירד לחמישים אלף ולכן על מנת לקבל רכב כמה שיותר חדש הוספנו גם את האפשרות של רכב ידני עם מערכת HAC(מערכת למניעת דרדור בעליה). לרוב הרכב יהיה בשימוש שלי(לי ממש אין בעיה עם ידני) ואני מקווה שבזכות ה-HAC אישתי תסתדר ופחות תחשוש מעליות. הדרישות מהרכב:אמינות,תחזוקה זולה,צריכת דלק,תא מטען סביר,איכות הרכבה וחומרים בפנים הרכב(במסגרת התקציב) וכמובן נוחות נהיגה עם דגש לעירוני. הרכבים שאנחנו שוקלים עכשיו הם: *פיאסטה ידני 2013-2014(רכב נחמד, אבל עם שני חסרונות מבחינתי: דשבורד שלקוח מסרט …
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 612 צפיות
אני לא מעט עוקב אחרי הפורום פה ורואה שהרבה פעמים השאלות מאוד חוזרות על עצמן, מה שמוביל לזה שרושמים את אותן תשובות, או לפעמים אשכולות כאלה נשארים ללא מענה. אז חשבתי אולי מוטב לעשות אשכול נעוץ עם רשימה של רכבים לפי תקציב, ועל כל רכב לרשום כמה מילים וחסרונות ויתרונות. האשכול יהיה מחולק לפי מדרגות תקציב (באיזה מחיר מומלץ לרכוש את הרכב) וכל מדרגה יהיה רשימה של הרכבים הרלוונטים ועם מעט מידע עליהם, ולאחר מכן פעם בשנה בערך יצטרכו לעדכן את האשכול. בכל מקרה זה לשיקולכם, רק חשבתי שזה יכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת מרון, -
-
קליאו דור 4
מאת mshaym- 1 תגובות
- 584 צפיות
היי, אני שוקל רכישה של רנו קליאו רובוטית עם מנוע ה 1.2 טורבו. עשיתי סיבוב והרכב קלע לטעמי (וטעם אשתי בעיקר) גם מבחינת זמינות הכח וגם מבחינת נוחות הנסיעה. האם יש למישהו נסיון ארוך טווח עם הדגם? בעיקר גיר ותיבת הילוכים ושרידות הפלסטיקה שי
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 754 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאזדה 3 ספיריט 2 ליטר, ממה שאני זוכר, הדור הקודם של המאזדה היה מטחנת דלק לא קטנה, יש שיפור בדור החדש? כמה ק"מ לליטר? תודה!
הודעה אחרונה מאת kost, -
שלום לכולם. עדיין מחפש רכב ידני (כבר קרוב ל-3 חודשים) , ללא הצלחה. התמקדתי עד כה במס' רכבים. פיאט 500 1400 , פונטו איבו 1400 (105 כ"ס) , וסיאט לאון 1.8T . פיאט 500 לא נתקלתי (נתקלתי בגרסה צבע מט , שהבנתי שזה סיפור אם הרכב יקבל מכה או שפשוף). פונטו איבו הייתה 1 בלוחות נמכרה לפני שהספקתי להתקשר. הרכב היחיד שזמין באופן תדיר הוא הלאון. הבעיה שרוב המוכרים מבקשים מחירים בין 5-10 מעל המחירון וזה לדעתי מחיר מופרז לרכבים שאוטוטו 6 שנים על הכביש. אני מתחיל להגיע לנק' שבה אני אאלץ להתפשר ולקנות מה שלא יהיה. כנראה שלצערי זה יהיה אפילו אוטומט . יש לכם רעיונות בשבילי ? רכבים מעל 100 כ"ס אם אפשר 6 הילוכים. תקציב יכול להגיע לאיזור 70. חשבתי אפילו לקחת מימון ולקנות 208GTI. הלפ מי
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , שלושה ילדים 2 עגלות לתקופה קצרה ולאחר מכן עגלה אחת. 2 כסאות תינוק ובוסטר אחד. קיה פורטה / i 35 / פוקוס נסיעה של 60 ק"מ ליום תודה
הודעה אחרונה מאת ramoni, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 769 צפיות
הבדיקה סה״כ נראית לי בסדר אבל אחד הדברים שהרתיעו אותי זה החלפת השמשה, ע״פ מה שהבחור אמר לי התעופפה אבן וסדקה את השמשה, בנוסף חברת הביטוח טיפלה בזה ושמה שמשה לא מקורית. האם זה קריטי ויש ירידת ערך? הרכב גם יחסית עם ק״מ גבוה 40 אלף והוא עלה לכביש בספטמבר 14׳ אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לצערי עשיתי לרכב טוטלוס. היה רכב מעולה - לא ראה מוסך, עשה 1:14 בבינעינוי (כל יום ירושלים-תל אביב), אחלה מזגן והיה מרווח. אני מחפש רכב שיכול להחליף אותו בעל אותם דרישות (לא חייב מרווח) ולוואו דווקא לטווח ארוך כי אני מתכנן נסיעה ארוכה לחול עוד כמה חודשים. מבחינת מחיר 15-20 (ומי לא היה רוצה גם שישאר עודף P: ) כמובן שחשבתי להביא בלנו וזה לא ירד מהפרק אבל אשמח לשמוע עוד הצעות אם הדרישות או הציפיות שלי בשמיים - תגידו. אחלה יום
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 662 צפיות
היי! אני מחפש רכב לאמא שלי, אוטומט בלבד, 50k מקסימום, שנתון 2011 ומעלה וקילומראז' עד 70 אלף. היא עושה נסיעות יחסית קצרות, לא הרבה קילומטרים שנתיים, נוסעת לרוב לבד מדי פעם אולי נסיעה לירושלים או לצפון (מהשרון). פחות חשוב לה הצריכת דלק, אבל ממש חשוב לה האמינות, ובמקרה שהאוטו רואה מוסך שלא יהיה יקר מדי. ראיתי כל מיני דגמים שמתאימים לדרישות האלו, אמא שלי די נעולה על יפאנית/קוריאנית... מהדגמים ששקלתי: ניסאן טידה, ניסאן נוט, טויוטה ספייס ורסו, יונדאי i20, והמיקרה. עכשיו ראיתי מודעה על מיקרה שנתון 2013 50 אלף קילומטר יד שניה הייתה בהשכרה 14 אלף קילומטר, מטופלת במוסך מרכזי ומאוד שמורה לטענת המוכר (מכירה פרטית לא דרך סוכנות או סוחר בהסוואה). מישהו יכול להביא חוות דעת ע…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כרגע מפורסמות 2 בלוח יד 2. שתיהן 2007, לכן נתמקד בהן לבינתים, 2.4 JTD אוטומט. אני עושה 3000 ק"מ +- בחודש, לכן הדיזל נשקלת קודם כל, לפני הבנזין. עקב זה שכנראה שורר מעלי נאחס עם הצרפתיות שאני אוהב(שוב כנראה משבית מגאן בגלל אישה), אני רוצה להגשים פנטזיה. מהרגע שה159 יצאה, אני מזיל עליה ריר. מה צריכת הסולר של הדיזל? מה צריכת הדלק של דגמי הבנזין? מחלות? חלקים יקרים הבנתי מהחיפוש בפורום, השאלה כמה יקרים ומה זמינותם? בתור עצמאי אני חייב רכב זמין בכל יום. מה המחירים האמיתיים שבהם הן נסחרות? כמה דיזל כאלה נמכרו בכלל? ושאלת השאלות, מה הוא הדגם הכי מומלץ ב159? רוב תודות.
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
גרנדיס או אאוטלנדר 1 2
מאת סוזוקי2-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
עדיין בהתלבטויות בעניין רכב 7 מקומות. והפעם - מיצובישי גרנדיס או אאוטלנדר (שנתונים 2007-2009). הגעתי למסקנות הבאות: הצרפתיות בגילאים האלה לא אמינות VW טוראן - בעיית אמינות במנוע הבנזין ואין מועמדים ראויים בדיזל פורד - s מקס קטנה, גלקסי מועמדת אפשרית (אם כי שתיינית דלק, טיפולים יקרים יותר ופחות שומרת על ערכה מהיפניות) ביפניות - מזדה 5 מאוד קטנה, טויוטה ורסו מתחילה ב-2010 ויקרה. מיצובישי מציעה את הגרנדיס שהיא מיניוואן בגודל אמיתי וכן את הג'יפון אאוטלנדר שגם לו יש 7 מקומות. צריכת הדלק של השתיים תהיה דומה (לשתיהן מנוע 2.4) האאוטלנדר יעלה עוד כ10-15K אבל מעבר לאמינות ול-7 מקומות שאני מחפש, נותן גם מימד של רכב פנאי מהנה ונראה הרבה יותר טוב מעוד מיניווא…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
רכב עד 25 אלף 1 2
מאת raz2058-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מחפש רכב עד 25 אלף, חשבתי גרנדה פונטו אבל המנוע שלה חלש (גר בצפון מלא עליות ולרוב 4 אנשים ברכב) חשבתי למתוח את התקציב ל30 אלף עבור פיאט איבו, אבל לא מצאתי בכלל בתקציב הזה רק מעל. מחפש המלצה לרכב שנראה פחות או יותר טוב (לא כמו הפנדה ) ב 25 אלף פחות או יותר משהו שיסחב בעליות עם 4 אנשים ברכב. בהתחלה התקציב שלי היה 45 אלף, אבל בגלל שבעתיד הלא רחוק אהיה סטודנט אז מעדיף לא לקחת הלוואות/רכב יקר מדי. ואשמח לא לקבל המלצות על צרפתיות, חוק במשפחה
הודעה אחרונה מאת raz2058, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 634 צפיות
שלום לכולם, עד לפני כשבוע היתה ברשותי טוויוטה יאריס 2006 אוט', יש לציין שהייתי מרוצה ממנה מאוד! אך לצערי היא הלכה לעולמה בתאונה. חפשתי ללא הפסקה יאריס עם קילומטראז נמוך/אוט' בטווח של 32K אך ללא הצלחה וכרגע אני שוקל לפנות לכיוון אחר. בדקתי את אופציית המאזדה 2 אך למיטב הבנתי היא שתיינית דלק לא קטנה, בנוסף התרשמתי לטובה מהדייטסו סיריון שלמיטב ידיעתי היא בעלת אותו המנוע של היאריס. אשמח אם מישהו יאיר את עיני וימליץ לי על רכב חסכוני, אוטומטי וכמובן אמין. אני סטודנט שמירב הנסיעות הן קצרות ובתוך העיר אך בסופי שבוע יש לי נסיעה אחת יחסית ארוכה של כ45 ק''מ לכל צד עם עליות(לא מטורפות, היאריס סחבה יפה). תודה וערב מצוין !
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רכב לצעיר עד 45 אלף, בהתחלה הייתי סגור על איביזה אבל ירד לי ממנה כי יש אותה לכל בן אדם שני אני מחפש משהו חדש, שונה מהאיביזה, משהו שמתאים לצעירים, חסכוני בדלק וכמובן רק ידני אני פתוח להצעות אבל החיצוניות של הרכב ממש חשובה לי כמו הפנים תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אחרי הרבה חיפושים לרכב קטן, החלטתי להתמקד במאזדה 2 דינמיק וסוזוקי סוויפט GLX משלל סיבות (בעיקר קצת יותר כוחניות ואמינות מהמתחרות בקטגוריה ובמחיר). האם יש העדפה לאחד מהרכבים? מי המומלץ? איפה בידוד הרעשים טוב יותר? מהי צריכת הדלק הממוצעת של הדגמים? במידה ושני הרכבים עם נתונים דומים, את מי לתעדף? תודה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לאחר שהרכב השני בבית שבק חיים אני מחפש רכב חלופי, אני מודע לעניין התקציב ויודע שבתקציב הזה זה רק למצוא אקזמלפר שמור, גיששתי קצת ומצאתי שאני אוכל לרכוש פולו מהצורה הטיפה יותר חדשה 2002+. הדרישות שלי הן נורא פשוטות בהתאם לתקציב, נטו אמינות עם נטייה לחיסכון יחסי בדלק. ההתלבטות היא או איזה רכב יפני מנוע 1600 שמזדקן בכבוד אבל כנראה יקרע אותי בתצרוכת הדלק או רכב קטן ממשפחת הפולקסוואגן, סקודה וכו. הנסועה שלי לא תעלה על 20 אלף בשנה אך עדיין עומד שיקול הדלק. המלצות לרכבים אחרים/טיעונים טובים נגד הפולו ידנית?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 45.2 אלף צפיות
מקווה שזה הפורום הנכון. אדון לוי יצחק חייב לבלבל ולסבך. אנא שפכו אור על הסוגיה. מדובר על פונטו איבו עם 105 כ"ס ידנית. לאיזה מחיר אני מתייחס?
הודעה אחרונה מאת BeBest,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11