Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשה יותר מאשר בהרבה מדינות אחרות. אין מה לעשות, גיר ידני זה לאנשים שרוצים לחסוך - ואז הוא מחובר למכוניות מחורבנות (או לכל הפחות לגרסאות מחורבנות של מכוניות), או לאנשים שאוהבים את זה - והם מעטים.

כל מה שצריך זה סבלנות. כבר פה בשרשור עלו כמה אופציות טובות מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוב האנשים שאני מכיר חושבים שאני לא בסדר שאני מחפש רק ידני.

חלקם הגדילו ואמרו לי "עוד 5 שנים כבר ה"דבר הזה" יעלם לחלוטין. באמת יש סיכוי שרגל שמאל תחדל מפעילות ?

אותי באופן אישי ממש (אבל ממש) לא מעניין מה אנשים אחרים חושבים על גיר ידני - אז ממליץ גם לך ללכת עם האמת שלך ואל תדפוק חשבון לאנשים אחרים.

אני כותב בצורה ברורה וחד משמעית: גיר אוטומט משעמם מאוד בנהיגה, גורם לצריכת דלק גבוהה (בחלק מהמקרים), עלות שיפוץ הגיר גבוהה (בטח ובטח לעומת החלפת קלאץ' בגיר ידני) וסכום הרכישה של רכב אוטומט חדש לעומת ידני יכול להגיע לסביבות 10K ש"ח יותר.

אני ניהלתי מאבק ממושך שכלל פניות למעוז הרכב הגרמני בוולפסבורג וליבואן בארץ לאחר שלא הסכימו למכור לי ידני - המאבק נמשך שנה ושלושה חודשים כולל ההמתנה, ובחודש הבא אני עתיד לקבל את רכבי בעל הגיר הידני.

לגבי מה יקרה בעוד 5 שנים אין לדעת - מה יהיה יהיה (ואנו בינתיים נשמור על המכוניות הידניות שלנו מכל משמר).

פורסם

תגיד, סטיו, מה נסגר איתך? כל הודעה שלך בשנה ושלושה חודשים (או כמה שזה לא יהיה) האחרונים היא "נלחמתי בצ'מפיון וניצחתי ועכשיו מביאים פולו ידנית... מה, אין חיים מעבר לטפיחות העצמיות על השכם? הייתי שם את התמונה הזאת של" איך אתה נראה כשאתה עושה לעצמך לייק על הסטטוס", אבל אני בטלפון, אז תשתמשו בדמיון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה מוצא רכב בן 5 עם ק"מ נמוך,ללא תאונות שמור כמו חדש,טיפול כל 8Kבמקום 15K ולא תיתן 10 מעל? אז כנראה אתה לא מודע לשוק.GTI נמכרות גם 15-20 מעל לבאמת שמורות

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שניה, מישהו אמר שהוא מחפש ידנית משומשת?

יש לי ריו 2013 ידנית, יד ראשונה, פרטית, עם איסור אכילה באוטו, עדיין באחריות מלאה, ואח"כ עוד 4 שנים על מנוע גיר ועוד, פחות מ 29,000 ק"מ, משגרירות קיה בישראל.

לא חשבתי למכור אבל אם אתם לוחצים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא קשה יותר מאשר בהרבה מדינות אחרות. אין מה לעשות, גיר ידני זה לאנשים שרוצים לחסוך - ואז הוא מחובר למכוניות מחורבנות (או לכל הפחות לגרסאות מחורבנות של מכוניות)

לא בהכרח נכון.

בקורולה הגיר ידני מגיע רק בגירסת GLI המאובזרת, כשאוטומטי בא גם הגירסת Sun הבסיסית.

אבל לרוב כן, גיר ידני לרוב קונים או כשרוצים לחסוך, או כשרוצים רכב ספורטיבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי חבר שנכנס אוטוטו לעסקת ליסינג. הולך למכור את הייטי הידנית. פשוט אין ידני בליסינג. לפעמים זה אילוץ מלמעלה.

פורסם

אני קניתי לפני חודש סיוויק 2009 ידני. לקח כמה חודשים למצוא אותו אבל הסבלנות שווה.

יש עוד חבר בפורום שקנה כזה לאחרונה,

תמיד אפשר למצוא רק צריך סבלנות

פורסם (נערך)
בחור מחפש ספורטיבית אבל רוצה לשלם כמו על ריו ידנית

בחור מחפש אוטו ידני נורמלי בטווח בינוני ולא מכונה מסורסת. רוצה דוגמאות? פיג'ו 208 שבאה ידני עם מנוע אטמוספרי לעומת האוטומט עם 30 כ"ס יותר ומנוע טורבו.

עוד? סוזוקי סוויפט ספורט שבכלל לא מיבאים לארץ, אומנם אטמוספרית אבל עם 140 כ"ס, יכולה להתברג נחמד בטווח מחירים שלא נושק ל 150 אלף שקל.

עוד? רנו קליאו החדשה מגיעה עם אוטומט 120 כ"ס מנוע 1.2 טורבו ואילו הידנית מסורסת עם 90 במנוע 0.9 ליטר מסכן שעושה 13 שניות מ- 0-100.

יש עוד עשרות דוגמאות מכל יצרניות הרכב כולל הואגיות (רק סיאט אולי קצת רעננה בשטח). עוד לא הזכרנו שאין כמעט משפחתיות ראויות ידניות (פיג'ו 308 חדשה, גולף שאינה GTI, מאזדות וכו'). יש את הונדה סיוויק ידנית אבל היא יחסית יקרה וקצת מיושנת.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

• תוכן חדש...