Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. עדיין מחפש רכב ידני (כבר קרוב ל-3 חודשים) , ללא הצלחה. התמקדתי עד כה במס' רכבים. פיאט 500 1400 , פונטו איבו 1400 (105 כ"ס) , וסיאט לאון 1.8T . פיאט 500 לא נתקלתי (נתקלתי בגרסה צבע מט , שהבנתי שזה סיפור אם הרכב יקבל מכה או שפשוף). פונטו איבו הייתה 1 בלוחות נמכרה לפני שהספקתי להתקשר. הרכב היחיד שזמין באופן תדיר הוא הלאון. הבעיה שרוב המוכרים מבקשים מחירים בין 5-10 מעל המחירון וזה לדעתי מחיר מופרז לרכבים שאוטוטו 6 שנים על הכביש. אני מתחיל להגיע לנק' שבה אני אאלץ להתפשר ולקנות מה שלא יהיה. כנראה שלצערי זה יהיה אפילו אוטומט :cry: . יש לכם רעיונות בשבילי ? רכבים מעל 100 כ"ס אם אפשר 6 הילוכים. תקציב יכול להגיע לאיזור 70. חשבתי אפילו לקחת מימון ולקנות 208GTI. הלפ מי :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך סבלנות.

גם כשאני חיפשתי כבר כמעט והתייאשתי ורציתי רק ידני.

שוב אציין שאני מפחד מהיום שארצה או אצטרך להחליף. שלא אאלץ לקנות אוטומטית.

רכבים כמו הלאון טורבו למשל, נמכרים כמעט תמיד מעל המחירון לרכב שמור ותקין. דווקא אם היה נמכר במחירון- הייתי חושד.

יש לך תקציב יפה, אתה רק צריך סבלנות. מדי פעם צץ לו רכב מעניין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
משוגע, יש לך i20 סופרים קופה פה בפורום ועוד לא קנית?!

זו המתחרה הישירה של הפאביה!

[emoji38]

מה לגבי הג'ולייטה הזו?

אני לא אקנה יונדאי אדומה , בטח לא במחיר מעל המחירון ובטח שלא ממי שמכריז על כך שהוא לא מכיר את לוי יצחק. לא מדבר ספציפית על המוכר הזה. לגבי הגולייטה המחיר שלה חוצה בקלות את התקציב שלי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לוי יצחק קובע אך ורק לחברות הבטוח ולבתי המשפט .

בעל הרכב יכול לבקש כמה שהוא רוצה .

לא מתאים לך , אל תקנה .

זה בדיוק מה שאמרתי..

פורסם
בנוסף , גם אני לא הייתי קונה לא יונדאי ולא אדומה .

אני אחדד. יכול להיות שאם הרכב היה בצבע לבן/שחור/כסף/כל צבע אחר סטנדרטי ובמחיר הולם , הייתי רוכש.

פורסם

אני מחזיק את הריו 1.4 שלי במקביל לרכב חברה אוטומטי(איביזה 1.2) רק בגלל שאני יודע שאם ארצה לחפש כזאת חזרה בשוק היא נדירה(נמכרו עשרות כאלה).

פשוט יודע שלחפש רכב ידני שאני רוצה יהיה קשה חזרה(לא סגור אם לחזור לריו או להישאר עם הרכב חברה), פשוט מדכא..לא מסוגל להיפרד מהריו למרות שהיא בקושי בשימוש מאז שהתחלתי לעבוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^גם האלפא שלי עומדת כבר חודש מסיבות דומות. לא מוכרים את האהבה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
נעים לשמוע שאנשים מחפשים גיר ידני .

חשבתי שרק אני לא בסדר .

רוב האנשים שאני מכיר חושבים שאני לא בסדר שאני מחפש רק ידני.

חלקם הגדילו ואמרו לי "עוד 5 שנים כבר ה"דבר הזה" יעלם לחלוטין. באמת יש סיכוי שרגל שמאל תחדל מפעילות ?

פורסם

מה הפליאה. תמיד מכרתי ידניות במהירות גבוהה ומעל מחירון. יש ביקוש גבוה לסחורה הזו כיד 2.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...