Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שהנוחות מאחורה פחות קריטית כי בכל מקרה יהיו שם מושבי בטיחות של תינוק + בוסטר לילד.

אז זהו... שזה בדיוק עניין הנוחות. אני עם שני כסאות ובוסטר, לאחר מכן שני בוסטרים וכסא. האאוטלנדר מ-א-ד לא נוח (לטעמי האישי) בקונפיגורציה הזאת בספסל השני. אם אתה פותח כסא/ות בשורה השלישית אתה מאבד בגאז׳ ועגלות.. ככזה, הוא לא יעיל לטעמי.

אם אתה רוצה נוחות מקסימלית, אז קרניבל מהדורות הישנים (דיזל) הוא אופציה הכי מרווחת. אפשרות אחרת היא לצמצם את הכסאות לכסאות מאד חסכוניים בנפח כמו Clek או Diono Radian RXP.

אם אתה חושב שתכניס שני כסאות אמריקאים רגילים ובוסטר במושב השני של אאוטלנדר, אז בהצלחה :) תצטרך לטרוק את הדלתות ממש חזק.

פורסם

איך אפשר לכתוב "קרניבל דיזל" ו"נוחות" באותו משפט? זה מרעיש כמו טרקטור, הדבר שהכי רחוק מנוחות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
איך אפשר לכתוב "קרניבל דיזל" ו"נוחות" באותו משפט? זה מרעיש כמו טרקטור, הדבר שהכי רחוק מנוחות.

נו באמת.. הדיון כאן היה על מושבים,וכתבתי מרווחת, לא כתבתי שקטה. הדיון לא היה על רעש חיצוני, שאגב אני לא מוצא איתו בעיה מיוחדת, אבל זה לא היה נושא הדיון.

אני לא מנסה להיכנס לשאר הקריטריונים שלו, אלא התייחסתי לעניין המושבים, נושא שבדקתי ברגלי וכיסאותי בשבועות האחרונים.

פורסם

אני צריך ספסל שלישי פתוח בכל מקרה כך שעל תא מטען מרווח כבר וויתרתי... אם כי, באאוטלנדר הצלחתי להכניס עגלה מאחור גם כשההספסל השלישי פתוח, מה שבלתי אפשרי בוורסו, טוראן ובמזדה 5.

פורסם

לא, ב-2012 זה עוד הדגם הישן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני צריך ספסל שלישי פתוח בכל מקרה כך שעל תא מטען מרווח כבר וויתרתי... אם כי, באאוטלנדר הצלחתי להכניס עגלה מאחור גם כשההספסל השלישי פתוח, מה שבלתי אפשרי בוורסו, טוראן ובמזדה 5.

יפה מאוד, זה דבר שהרבה אנשים לא שמים לב. בטויוטה וורסו ומזדה 5, עם 7 מושבים פתוחים - זה לא שיש לך תא מטען קטן, אלא אין לך תא מטען בכלל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
FRV - טעות בידך. לגראנדיס תא מטען של כ-300 ליטר כשכל המושבים פתוחים שזה שווה ערך לתא מטען של משפחתית קומפקטית.

ומעבר לזה, התא מטען גם מאד לא נוח

• תוכן חדש...