Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ ממחיר יותר זול, לא צריך להיות שוב דבר מיוחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חוץ ממחיר יותר זול, לא צריך להיות שוב דבר מיוחד.

הייתה לי התלבטות דומה כמו של פותח השרשור רק לגבי רכב ידני.

האם לגבי תיבת הילוכים ידנית דעתך עדיין תקפה? אני חששתי משחיקה של תיבת ההילוכים מתלמידים שלא העבירו נכון הילוכים וכו'.

תודה

פורסם

אכן, בתיבת הילוכים ידנית - זה קצת יותר בעייתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אכן, בתיבת הילוכים ידנית - זה קצת יותר בעייתי.

אם המחיר אטרקטיבי, בידיעה שבעתיד תצתרך להחליף מצמד וגיר (לרוב הם מוכרים את האוטו אחרי מצמד חדש, מקל יותר על המכירה)

לא חושב שיש סיבה לפסול.

אם אחרי בדיקה, הציריות, השלדה, פנים הרכב, מנוע, הכל נמצא במצב תקין. במחיר הנכון אני חושב שזו עסקה ששווה בדיקה.

בזמנו למדתי על אימפרזה ידנית, היא היתה בת שלוש עם 100.000 ק"מ. אבל שמורה להחריד! לרכב הוא לא הסכים להכנס עם אוכל

ושתייה, הריפודים תמיד היו עם כיסויי אפטר מרקט, וכיסוי על ההגה. ותמיד פחית קליפורניה בתוקף.

אין לראות בזה כדי להצביע על מצבו המכני של האוטו, אבל זו אינדיקציה לבחור שאכפת לו מרכושו. מיותר לציין שהאוטו תמיד טופל בזמן במורשה. (יום עבודה שלא שווה כסף, לא יקח סיכון ויטפל אצל חאפרים)

נכון שהבלאי עושה את שלו, אבל כל עוד לא מדובר בשילדה, והרכב טופל כהלכה, הכל בר החלפה.

וזה מחזיר אותנו לנק' ההתחלה, הכל עיניין של מחיר :)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

כשחושבים על זה לעומק, איזו סיבה יכולה להיות לכך שברכב ללימוד נהיגה תהיה מכה בשלדה? רכב ללימוד נהיגה לרוב ננהג במהירויות נמוכות וכל עבירה ו/או תאונה שמתבצעות הן באחריות המורה, מה שאומר שהוא ינקוט במשנה זהירות כל אימת שיש תלמיד ליד ההגה.

מצמד, תושבות מנוע וציריות הם חלקים מתבלים שניתנים להחלפה בקלות יחסית. אז נכון שהקילומטראז' גבוה יחסית, אבל אם זה ממילא מקבל ביטוי במחיר אז... למה לא?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברכב שערכו נמוך - לא הייתי לוקח את הסיכון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ברכב שערכו נמוך - לא הייתי לוקח את הסיכון.

אתה צודק. הבעיה היא שרכבים מסויימים הם לא חלק מהמיין סטרים, קרי- אקורד ידנית, בי 4 ידנית, יונדאי טוסון ידני, והרשימה עוד ארוכה.

אלו רכבים שקשה מאוד למצוא בשוק הפרטי, ואלה שכן קיימים, לרוב יהיו עם היסטוריה של הוראה.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...