ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חברי לפורום שלום, ראיתי הונדה סיוויק שקיבלה מכה מאחור. אני מצרף את טופס הבדיקה כדי להבין האם מכה כזו גוררת ירידת ערך ודאית ? כמה לדעתכם שווה לשלם על הרכב ? איזה עוד פרטים צריך כדי לקבל תמונה מלאה ? מוכר אמין לחלוטין. סיוויק קומפורט 2011 ראשונה עם 60 אלף קמ, מחירון יבש יצחק לוי 71K תודה
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
ידני עד 30k - פג׳ו 107 1 2 3
מאת yoav420-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי! אני מחפש רכב מיני חסכוני ואמין ככל שאפשר, בגדול המטרה שלי היא לקנות רכב שיחזיק לי 5 שנים במינימום הוצאות, לאורך כל הלימודים. ראיתי שה107 רכב מאוד חסכוני, ויצא לי הרבה לנהוג עליו בעבודה כך שאין לי מה לדאוג מבחינת חוויית נהיגה - אני יודע למה אני נכנס. אני שוקל לקנות 107 שנתון 2012, יד שניה, 60 אלף קילומטר ב30k. עדיין לא שמעתי ביקורת רצינית על הרכב, האם לדעתכם הרכב ישרת את המטרות שלי (מינימום עלויות ב5 שנים הקרובות), יש אולי משהו מיוחד שכדאי לי לבדוק בקניית רכב כזה יד שניה, והאם המחיר סביר? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח להמלצות על רכב שישרת אותי לנסיעות לעבודה (סה״כ 60-70 ק״מ ליום), לכן גם התרכזתי ברכבי מיני או סופר מיני (+יעזור קצת במציאת חניה). התקציב - 50 אלף שקל (גמיש במחיר אם תהיה הצדקה) מה שאני מחפש: חסכוני בדלק סחיר ושלא יאבד מערכו יותר מידי (לכן אני מעדיף לא ללכת על רכב חדש או על רכבים כמו הדאציה שלא מוכחים עדיין בשוק) מנוע טוב ביחס לרכבים הקטנים רווק ככה שפחות מעניין אותי אם יש לרכב בגז גדול או דברים בסגנון. אבזור טוב יכול להיות יתרון נחמד אבל לא חובה (מה גם שתמיד אפשר להוסיף אבזור לכל רכב). תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 755 צפיות
שלום אני מחפש רכב משנים 2011-2012, שיהיה קטן, אמין, חסכוני בדלק, גיר ידני תקציב עד בערך 42K יש פשוט מבחר מאוד גדול ואני לא ממש יודע מה כדאי... מבחינת השימוש ברכב - אנחנו זוג צעיר, 99.999 אחוז מהנסיעות יהיו רק 1-2 אנשים ברכב, רוב הנסיעות יהיו עירוניות (כרגע בחיפה - כלומר צריך להיות מסוגל לעלות קצת), בערך פעם בשבוע נסיעה בין עירונית של שעה. כמו כן - מאוד לא מעוניין ברכב צרפתי אז אשמח לשמוע המלצות! תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 921 צפיות
שלום, אני מחפש רכב שני למשפחה, נסיעות בסביבות 20 ק"מ ליום תקציב עד 20K. חשבתי על מאזדה 3 בשנים 2005/2006 או פורד פוקוס בשנים דומות. יש עוד רעיונות לרכבים בתקציב שלי ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 928 צפיות
שלום לכולם. מעוניין לקבל חוות דעת לגבי שני הרכבים הנ'ל. בתקציב שלי אני יכול לרכוש סיוויק 07-08 או פורטה 09 ואפילו עם קצת מאמץ יש מצב ל2010(תקציב של 40 , 50 K ). באופן עקרוני,מעוניין ברכב עם תא מטען שיכול להכיל עגלה דיי מאסיבית,חסכוני בדלק,אין דרישה למנוע עוצמתי אבל שלא יהיה ''עגלה'' ( טוטאלוס עם פוקוס 2006...אוטו מעולה לכשלעצמו אבל הייתי מפחד לבצע איתו עקיפות..). ושאלה לגבי הפורטה- האם החלפת הגיר מ4 ל 6 הלוכים משנה משמעותית את התנהגות הרכב,צריכת הדלק שלו וכו'? אשמח לשמוע על מה אתם הייתם הולכים,וכן אם יש המלצות נוספות.. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוות דעת כמו תקלות צפויות ואיכות הרכב בדגמי הפולו הבסיסיים של שנת 2011 ושנת 2012. הדגמים המדוברים - א. Young ידני 3 דל' 1.4 - 85 כ"ס ב. Trendline ידני 1.4 ידני\ אוטומטי - 85 כ"ס. אילו מבין הדגמים הוא מועדף, האם קיים הבדל בין שנת 2011 לשנת 2012 ששווה להשקיע ברכב שנת 2012 או איזה שהם תקלות ספציפיות בדגמים בשנים האלו. הרכב השני שאפשרי זה האיביזה בה אני פחות מכיר את הדגמים שקיימים מה הייתם ממליצים. בגדול השאיפה זה להוציא בין 40k-50k. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת nisimhagogo, -
- 4 תגובות
- 571 צפיות
היי לכם אני חדש פה ואשמח לעזרה . אני מחפש רכב שני בשביל הסופי שבוע וממש מתחשק לי רכב קבריולט , התקציב הוא עד 80K רצוי רכב לא מתחת לשנת 2006 . מלבד המאזדה MX5 אני לא מוצא בכלל רכבי קבריולט ביד 2 ובכלל . פיג'ו 206 לא אוהב אז אשמח להצעות של איזה עוד דגמים יש . לא משנה לי ידני או אוטומט , לא מחפש ביצועים של חיית מסלולים פשוט מחפש את הכיף של הגג הנפתח (חברים אומרים שאני מפגר/משוגע אבל מה הם מבינים) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה שחשוב לי צריכת הדלק לפני הכל. אחזקה זולה ונסיעה יחסית סבירה .. לוקח בחשבון שלא אקבל ביצועי ספורט המיצובישי ידנית מנוע 1.0 15 אלף ק"מ ב45 אלף הגרסא המהודרת יותר מסך מגע מצלמת רוורס והסיטרואן חדשה מהסוכנות. ארבעה מקומות ישיבה הגרסא הבסיסית שלא כוללת שום תוספות מה העדיפות במקרה הזה ובכלל.
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 466 צפיות
מחפשים רכב שישמש כרכב שני, לנסיעות מעטות בעיר (600 ק"מ בחודש) ולעיתים מחוץ לעיר (600 ק"מ בחודש. נסיעות של 50 ק"מ כל כיוון). יצא לי לנסוע מידי פעם על ספארק ואלטו שכורות, ועד כמה שזה לא נעים איתן מחוץ לעיר, הן עושות את העבודה, ואין לי בעיה "לסבול" משהו כזה. נהג יחיד רוב הזמן. אם יש דבר כזה, שיהיה הכי שקט שאפשר בנסיעות בינעירוניות. עם הספארק והאלטו בקושי הצלחתי לנהל שיחת טלפון עם דיבורית הרכב. תקציב מינימאלי. אני מניח 30-50K. כמה שפחות יותר טוב. מנסים לחסוך. ה UP/CITIGO/MII נראות נחמד אבל אין לי שום מושג לגביהן או בהשוואה לספארק/אלטו אותן אני מכיר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט איזה רכב לרכוש, מבין הרכבים בכותרת. ידוע לי על השם הרע של הפוקוס בגלל הגיר, אבל אני אוהב את הרכב. מצד שני, אני לא מכיר את היונדאי, וממליצים עליו. מה אתם אומרים? איזה רכב כדאי לרכוש? אגב, בהמשך לשאלה זו, כדאי לרכוש מחברות ליסינג באמצעות טרייד אין, או שווה לנסות באתרי יד שנייה? תודה, אופיר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רכב 20-40k
מאת Lior Seluk-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 510 צפיות
אהלן , אני מחפש רכב אוטומטי, פחות מ100 אלף ק"מ, שנתון הכי נמוך 2008. חשוב חסכוני בדלק, בטיחותי, מקום בתא מטען לעגלת תינוק. תקציב בין 20-40 אלף. הרכב ישמש כרכב שני עם נסיעות לעבודה בעיקר. אשמח להמלצות על דגמים ושנים. תודה מראש לכל מי שיענה!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 624 צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש טעם לעבור מהונדה סיוויק 2004 אוטומטית לסיאט איביזה 2008 גיר רגיל? חוץ מהתקדמות בשנה כדי לעבור? הונדה זו הונדה האמינות שלה נוחות הנסיעה לעומת סיאט שאני לא כול כך מכיר תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה יחסית אטרקטיבית על הרכב. עשיתי מספר נסיעות מבחן ומאוד אהבתי אבל אני מעט חושש מהשם הרע שיש לרכב. האם השם הרע יצא בגלל דגם ה1600 או שיש גם בעיות בדגם ה2000?
הודעה אחרונה מאת bla92, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 612 צפיות
שלום לכולם. אני קונה רכב משומש ממוכר אמין. ידוע לי על תקלה מסויימת בגיר שלא לגמרי ברור כמה עולה לתקן. מעוניין לבדוק את הרכב אבל לא מצליח לתאם עם המוכר זמן שנוח לשנינו להגיע למכון בדיקה. אני צריך את הרכב די בדחיפות ולא רוצה לפספס אותו כי המחיר שלו טוב. חשבתי אולי פשוט לסכם עם המוכר שאשלם לו סכום גבוה יותר כאילו הרכב תקין לגמרי, אקח את הרכב לטיפול יישור קו במוסך והוא יחזיר לי את העלות. 1. מה אתם אומרים על הרעיון? זה נהוג בתחום? 2. האם יש בעיות שאפשר למצוא רק במכון בדיקה ועלולות להתפספס בטיפול יישור קו במוסך? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 512 צפיות
אוטוטו היטי מסיימת 5 שנים יחסית שקטות עם קצת מעל 100K ק"מ ואפשר להגיד שאני מרוצה. עקב תום האחריות המורחבת שוקל להחליף בSUV חדש (איך השוק של היטי - כדאי טריידאין או לנסות למכור?). אחת האופציות זה שוב יטי אבל אשמח לשמוע רעיונות נוספים: -אוטומטי -תקציב עד 150 -צריכת דלק לא פחות מהיטי (1:13). רוב הנסיעות בין עירוני, כ20K בשנה -סוחב/מגיב לא פחות מהיטי - מאוד נהניתי מהטורבו -אבזור כמה שיותר ולא פחות מיטי דגם מפואר -נוח לנהג גבוה ול2 יושבים מבוגרים מאחור
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום. אני מתכון לקנות רכב חדש, בתקציב של עד 40 אלף. הדרישות: 1)אמינות 2)חיסכוני בדלק (מעל 1-16) בנסיעה של 70% בין עירוני 3)טיפולים שוטפים לא יקרים. 4)שלא ירגיש כבד/מתאמץ בכביש מהיר. 5)עדיפות לרכב שקל למכור אחר כך. עדיפות יפני/קוראני אוטומטית אבל לא שולל ידני. דיזל גם בא בחשבון. תודה רבה!.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות מכונית קומפקטית\סופר קומפקטית עד כ-50 אלף ש"ח. הגודל לא חשוב - מכונית לזוג. אני עובר מידני לאוטומט (כי אשתי רוצה), אז אם אפשר לקנות משהו שלא יהיה יותר מדי עגלה, מה טוב. הקילומטרז' הצפוי הוא כ-12-14 אלף בשנה, אז צריכת הדלק לא בעדיפות הראשונה. חשוב לי שיהיה מאובזר, ראיתי כבר איזה הבדל דברים קטנים כמו משענת יד יכולים לעשות. הרכב ישמש ככל הנראה לשנתיים-שלוש אז צריך משהו סחיר שאני אוכל למכור הלאה בהמשך. חשבתי על שנתון 2008 במינימום. ראיתי שיש כל מיני יצרנים ודגמים שעונים פחות או יותר על מה שאני מחפש ואני מתקשה להחליט. מה הייתם לוקחים במקומי? תודה, נועם
הודעה אחרונה מאת noamkush, -
- 1 תגובות
- 459 צפיות
רציתי לדעת ככה בתור מישהו שלא מבין ברכבים,איך אני יכול לבדוק את הרכב.גם טלפונית וגם פיזית
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 776 צפיות
הי אני מחפש רכב משפחתי נוח, מרווח, אמין ועם אחזקה לא יקרה (דלק/חלפים). עיקר הנסיעות הן עירוניות ובין עירוניות קצרות, התקציב עד 100 אלף, אבל תמיד יהיה נחמד פחות תודה ארז
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
יש לי אופציה לקנות לאון 1.8טורבו הצורה הישנה, שנתון 2012 גיר dsg 7 רציתי לבקש חוות דעת על הדגם ואם כדאי להתעסק עם זה מבחינת תקלות וכאלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת MichaelCohen, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 889 צפיות
אני מחפש מאזדה 5, שנת 2008. החיפוש אחר הרכב כבר מתיש. אשתי אומרת שנצטרך להתפשר בענין הקילומטרז' (כל עוד המצב המכאני ושאר הדברים שנבדקים ברכב במצב טוב). האם הייתם מתפשרים על קילומטרז' לא נמוך כמו 180K-200K? בנוסף, אשתי הציעה שאבדוק סיטרואן C4 פיקאסו בשנתון גבוה יותר. מצאתי ביד2 שנת 2010-2011 במחירים של עד 50K. האם עדיף סיטרואן בשנתון גבוה יותר או מאזדה שנת 2008? הקניה היא לטווח הארוך. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
שלום לכולם. לפני מספר ימים נתקלתי במודעה לגבי הרכב הנל במחיר מאוד אטרקטיבי (44500),ובמצב שנראה טוב. לאחר פגישה עם המוכרת נתקלנו במספר אי התאמות בין המודעה למציאות: - קילומטראז,במקום 105000,116000. - הרכב רשום על שם החברה של המוכרת והוא לא פרטי כפי שצוין במודעה. - צמיגי הרכב היו שחוקים, ולאחר בדיקה נמצא שיש להחליפם, למרות שנאמר מהמוכרת שהצמיגים הוחלפו לפני מספר חודשים. - לאחר בדיקה במכון בדיקה, נמצאו הליקוים הבאים:צמיגים שחוקים,יש לבצע תיקון פרונט והחלפת שמן גיר. בנוסף נמצא שהוחלף מכסה מנוע,כנף אחורי ימין ושמאל וכנף קידמי ימיןכנראה עקב תאונה, למרות שנאמר שאין לאוטו תאונות פח. חוץ מזה, האוטו במצב מיכני טוב. - הסאן רוף לא נסגר באופן מושלם, ונפרדו דרכיינו לאחר ש…
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת סקודה סופרב, ככל הנראה משנת 2012 (זה התקציב), ייתכן שאמצא רכב רלוונטי משנת 2013 אך הדבר יאלץ אותי להתפשר על רמת גימור אמבישן ולא אלגנס (דעות בקשר לזה?) על הפרק עומדים מספר אקזמפלרים מדגם 1.8 tsi בעלי גיר DSG, ומנגד אקזמפלר במצב טוב מאוד בעל גיר פלנטרי 6 הילוכים. קראתי מספר שרשורים בנושא אך לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מה עדיף. אשמח לקבל דעות מהמנוסים, מקוטלי ואג, מעריצי ואג וכו'. מדגיש - מדובר ברכבים משנת 2012 ואילך, ככל הנראה מדובר בגירים שיוצרו לאחר הכרת המותג כי הגירים ששווקו בעייתיים (ומשנתונים אלה למיטב ידיעתי כבר אין אחריות של 5 שנים על הגיר, תקנו אותי אם אני טועה). כל דבר נוסף לגבי הרכב יישמע בשמחה. תודה…
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
- 0 תגובות
- 554 צפיות
שלום רב עד היום לא מצאתי רכב חסכוני נקי ושמור. בלוחות המודעות מצאתי פולקסווגן גולף 2008 2.0 טורבו דיזל עם קילומטראז' נמוך יחסית לדיזל. אני יודע שהמחיר שלה יותר יקר ברכב מיני אבל מדובר ברכב חזק מאוד, יותר קשיח ויותר מתאים להסיע 4 5 אנשים מאשר רכב קטן. אשמח לקבל חוות דעת על הרכב הזה מבחינת אמינות, ביטוח, אחזקה ותחזוקה ועל גיר DSG6 שיש לו. הנהגים במשפחה שאמורים לנהוג ברכב מקפידים לשמור על רכבים, מטפלים בהם בזמן. אופציה נוספת לרכב יותר זול הוא פיאט גרנדה פונטו אך החשש הוא מגיר רובוטי של רכב. אני מחפש רכב אוטומטי כי לא כל הנהגים בעלי רישיון נהיגה בגיר ידני, אחרת הייתי מוצא רכב ידני בקלות. מדובר בנסועה של כ 20K ק"מ לשנה. אם המנוע דיזל אז מדובר ב 25K בשנה (רכב דיז…
הודעה אחרונה מאת explorer, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 730 צפיות
שלום ברשותי מכונית סקודה רפיד 1.4 tsi ליסינג , מכונית מדהימה , לאחר שנתיים וחצי ( 50k ק"מ ) הלך מחשב הגיר , תוך כדי נסיעה . בשיחות מסדרון התברר כי הבעיה היינה רחבה ומקיפה מכוניות רבות הנני עומד לפני רכישת קאדי 2016 עם אותו המנוע ותיבת ההילוכים ואני חושש ( רכב נכים עבור ביתי ) ואין הרבה אפשרויות אחרות באותו סדר הגודל היבואן נותן שנתיים אחריות בלבד ! , מנסה שייתן חמש שנים כמו כולם השאלה / ייעוץ : האם הבעיה נפתרה בדגם 2016? האם אני רוכש מנוי למוסך צמפיון ? האם אני משחק , כמו שאמר מישהו בפורום " רולטה רוסית עם 3 כדורים בקנה " ? האם התקלות בגלל האקלים הישראלי ? האם האירופאים מטומטמים שקונים מכוניות אלו והבעיות בגלל תחזוקת שבר ? הרכב ה…
הודעה אחרונה מאת gadisontag, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 871 צפיות
שלום לכולם, יש לי סטארט אפ, מסתבר שיש לאנשים קטע לרכוש רכב ואחרי 5000 קמ לגלות שלא בא להם עליו הייתי בסוכנות של צ'מפיון ופולו TSI חדה עולה 120 אלף, פולו 2015 עם 8000 ק"מ עולה בערך 90. אשמח לדעת מה אני מפספס ולשמוע אם זה באמת כדאי או שאני הוזה... בנוסף, אשמח להמלצות על רכבי סופר מיני יד 1 עד 90 אל"שח כפי המתואר למעלה, אני מתלבט בין פולו 1.2 TSI לקיה ריאו אשמח להצעות רלוונטיות לרכבים חזקים, אמינים, חסכונים ועם כח מתפרץ סביר לפחות כמו הפולו תודה ברק
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
שלום, ברשות המשפחה רנו מגאן II שנת 2007 מנוע 1600 בנזין אוטומטית. ראשית רציתי לבקש המלצות על מוסך שמתמחה ברנו באיזור השרון - לאו דווקא מוסך מורשה, רק חשוב לי שתהיה למוסך הבנה עמוקה ברנו שלנו. בנוסף, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי העברת הרכב אליי. אני בחור בן 26. מחפש כרגע רכב בתקציב של עד 15,000 ש"ח שישרת אותי בעיקר לנסיעות לעבודה וחזרה. הנסיעות הן בין-עירוניות ברובן למרחק של כ-15-20 ק"מ לכיוון. כיוון שאמינות עומדת בראש מעייני, התחלתי להסתכל בלוחות הרכב על מכוניות יפניות - מאזדה, טויוטה, הונדה שעומדות בתקציב - בד"כ מהשנים 2002-2004. במקביל, התחלנו לשקול מכירה של הרנו מגאן II. ראיתי שהרכב עונה על דרישות התקציב שלי אך יש לי לבטים לגביו. הרכב מפעם לפעם נוט…
הודעה אחרונה מאת מ.א.צ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 868 צפיות
בסקודה פאביה חדשה שמוכרים (2015+) יש קונסולה עם מסך טאצ' הקונסולה הזאתי מגיעה גם בדגם הידני ? של ה 80 אלף ש"ח ? הייתי השבוע בסוכנות ולמרבה הפלא (או שלא) לא היה להם בתצוגה את הדגם הידני נציג אחד אומר שהקונסולה לא מגיעה בבסיס, נציג אחר אומר שכנראה שכן מגיעה. אני מדבר על זה: http://www.carsforum.co.il/cars/Uploads/motori/3-2015/2018/gallery/Fa_041%20(Custom).jpg (בדשבורד - המסך טאצ') מישהו יודע בוודאות ? ואם לא , יש תמונה של איך זה נראה בלי המסך טאצ' ?
הודעה אחרונה מאת piloyakir, -
-
- 1 תגובות
- 481 צפיות
טוב אז בשעה טובה סיימתי את לימודיי, התקבלתי לעבודה טובה, ויתרתי על הצעת הליסינג והחלטתי לרכוש רכב שאהנה מהנהיגה בו. אני מעדיף רכב ידני , סופר מיני ,בטיחותי ,בעלות של 65-70 אלף. חשבתי על הכיוון של אלפא מיטו 155 כ"ס מה דעתכם על המיטו? איזה עוד אופציות יש?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11