Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למיני \ סופר מיני - 50k~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על רכב שישרת אותי לנסיעות לעבודה (סה״כ 60-70 ק״מ ליום), לכן גם התרכזתי ברכבי מיני או סופר מיני (+יעזור קצת במציאת חניה). התקציב - 50 אלף שקל (גמיש במחיר אם תהיה הצדקה)

מה שאני מחפש:

• חסכוני בדלק
  • סחיר ושלא יאבד מערכו יותר מידי (לכן אני מעדיף לא ללכת על רכב חדש או על רכבים כמו הדאציה שלא מוכחים עדיין בשוק)
  • מנוע טוב ביחס לרכבים הקטנים

רווק ככה שפחות מעניין אותי אם יש לרכב בגז גדול או דברים בסגנון. אבזור טוב יכול להיות יתרון נחמד אבל לא חובה (מה גם שתמיד אפשר להוסיף אבזור לכל רכב).

תודה!

פורסם

ב-55 אלף ש"ח, הסנדרו היא הדיל הכי טוב בהתחשב בכך שאתה רוצה אוטו חדש לנסיעות של 60-70 ק"מ ביום. אתה *לא* רוצה להעביר אותם בסוזוקי אלטו..

:idea:
פורסם

תודה, אבל ההפך.. רשמתי שאני מעדיף לא רכב חדש בגלל שאני לא מעוניין לספוג את ירידת הערך שכלולה ברכישת רכב חדש..

את הסאנדרו אישית גם פחות אהבתי.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

לא קריטי בכלל.. עד עכשיו התמקדתי בידניות.

מה דעתכם על הספייס סטאר? עושה רושם שאפשר למצוא אותם בטווח מחיר ל2014. גם מנוע נחמד, אמורה להיות חסכונית, שם מוכר..

פורסם

לגבי הספייס סטאר אתה יכול לראות סיקור וידיאו שלי וסיכום שנה ראשונה אבל אצלי זאת אוטומטית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי הספייס סטאר אתה יכול לראות סיקור וידיאו שלי וסיכום שנה ראשונה אבל אצלי זאת אוטומטית.

הרכב שכתבת עליו הוא ה1.2 אוטומט instyle, נכון? אם כן, זאת נראית אחלה אופציה האמת..

פורסם

כן אצלי זאת ה1.2.

שים לב שלקראת סוף השנה יצא אותו דגם אך מאובזר יותר.

• תוכן חדש...