Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מאזדה 5, שנת 2008. החיפוש אחר הרכב כבר מתיש. אשתי אומרת שנצטרך להתפשר בענין הקילומטרז' (כל עוד המצב המכאני ושאר הדברים שנבדקים ברכב במצב טוב). האם הייתם מתפשרים על קילומטרז' לא נמוך כמו 180K-200K?

בנוסף, אשתי הציעה שאבדוק סיטרואן C4 פיקאסו בשנתון גבוה יותר. מצאתי ביד2 שנת 2010-2011 במחירים של עד 50K. האם עדיף סיטרואן בשנתון גבוה יותר או מאזדה שנת 2008?

הקניה היא לטווח הארוך.

תודה לעונים.

פורסם

חד משמעית -לא. (אני בכל אופן)

אם אתה קונה רכב לטווח ארוך? למה להתפשר על קילומטרז'? במיוחד

שמדובר על רכב נפוץ ולא נדיר. תמשיך לחפש (אני יודע שזה מתיש,לי לוקח לפעמים כמה חודשים...)

עד שתמצא רכב שמור עם קילומטרז' סביר. זה לא בלתי אפשרי. במיוחד במצב השוק היום שרבים נוהרים

לרכוש רכבים חדשים (בתשלומים "מפתים") למרות שאין להם פרוטה בכיס. (אבל זה כבר לדיון אחר)

אין לי ספק שבסופו של דבר שתמצא משהו ראוי לכסף שאתה מוציא.

פורסם

האמת יש כמה מזדות עם ק"מ נמוך במחיר שלך למשל:

Untitled.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה מתפשר ? אם הק"מ הגבוה מקבל ביטוי כספי כהנחה במחיר אז זה לא התפשרות.

לדעתי, עבור מודל 2009-2010, 200,000 ק"מ שווה ערך לפחות ל 20% הנחה לעומת רכב אחר עם ק"מ סביר.

אני אישית בוחר רכב לפי מצב חיצוני ופנימי, ואם אני מוצא רכב במצב מצוין עם ק"מ גבוה שהנחה יפה בצידה, זו מבחינתי ההגדרה של "הזדמנות".

נוסע בפריוס 2008

פורסם

תלוי גם בכמות הקילומטרז' שאתה צפוי לעשות.

אם צפוי לעשות קילומטרז' גבוה- אז לא הייתי מתפשר.

אבל אם הצפי הוא שהרכב לא ייסע הרבה - אז פחות נורא. כל עוד הרכב מטופל ומתוחזק כמו שצריך.

פורסם

השוק מוצף בדגמי מאזדה 5 וגם C4 פיקאסו. אז לא הייתי מתפשר פעם ראשונה. בנוסף אתה מחפש רכב לטווח ארוך. אז לא הייתי מתפשר גם מבחינה זו.

• תוכן חדש...