Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכון לקנות רכב חדש, בתקציב של עד 40 אלף.

הדרישות:

1)אמינות

2)חיסכוני בדלק (מעל 1-16) בנסיעה של 70% בין עירוני

3)טיפולים שוטפים לא יקרים.

4)שלא ירגיש כבד/מתאמץ בכביש מהיר.

5)עדיפות לרכב שקל למכור אחר כך.

עדיפות יפני/קוראני אוטומטית אבל לא שולל ידני.

דיזל גם בא בחשבון.

תודה רבה!.8)

פורסם

למיטב זכרוני אין סופר מיני חדשה ב40,000 ש"ח.

כלי רכב חדש, שעושה 1-16 ולא מתאמץ בכביש מהיר עד 40 זה קטנוע 300 סמ"ק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מניח שפות"ש באמרו "חדש" התכוון חדש עבורו.

יש דגם שעושה לדרישות שלך, וקוראים לו ניסאן אקו מיקרה שנת 2011, שמתקרבת מאד לצריכת הדלק שנקבת גם בגירסה האוטומטית.

מונית לשעבר ודיזל משומש בכלל יהיו חסכוניים אבל האחזקה מסביב תהיה יקרה בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לנו פיאסטה 2012 מדגם 1.25 ליטר, ידנית

צריכת הדלק שלה בסביבות 1:17

* גילוי נאות: היא למכירה (ו 40 זה המחירון)

פורסם

פולו/איביזה/פאביה עם גיר רגיל מגיעות בקלות מחוץ לעיר ל 1:16 ואפילו יותר (מנסיון עם 3 פולו 2002,2003,2007 סיאט קורדובה עם מנוע 1.4 ידנית 2004 ו 2004) מה שכן חובה לוודא שהרכב טופל לפי הוראות יצרן ועבר טיפולים כולל החלפת רצועות טיימינג במוסך מסודר עם קבלות ואתה תהנה מהרכב.

פורסם

הסופר מיניז עלולות להיות מעט חלשות למשימות שהגדרת, בעיקר בעלות המנוע הקטן יותר (1.2 למיניהן כמו פיאסטה, קליאו, i20 וכו').

במקרה הנ"ל הייתי שוקל פאביה, למרות שהיא נחותה בבטיחות מהדגמים שרשמתי למעלה. מנוע 1.4 סוחב את הרכב הזה לא רע וצריכת הדלק שאתה מעוניין בה תתקבל מהמנוע הזה אם תנהג בצורה רגועה ולא תתגרזן או תצא ראשון מכל רמזור. התחזוקה לא הכי זולה, אבל אין רכב מושלם בתקציב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות

אכן התכוונתי לרכב חדש עבורי.(ולא מהחברה)

הרוב המוחלט של הרכבים שהמלצו כאן,

הם בעלי נפח מנוע בין ,1000-1200

השאלה אם בנסיעה בין עירונית ברובה, עדיף מנוע מעט יותר גדול?

מעבר לכך קיים רכב שיעשה 1-16 בנסיעה מעורבת בצורה רגועה-?

פורסם

תנסה את פיאט גרנדה פונטו. מנוע 1400 בריא, רכב איכותי שערכו נפל בטירוף.

אם אתה קצת יותר הרפתקן, אתה יכול לנסוע רכב כמו שלי, לנצ'יה אפסילון. מנוע 0.9 עם מגדש טורבו, רכב חזק מאוד ונוח מאוד בכביש המהיר.

פורסם (נערך)

בהמשך לדבריו של הד"ר מעלי:

בתקציב שלך ממליץ לא על גרנדה פונטו, אלא פונטו איבו - הדגם לאחר מתיחת פנים, שקיבל כל מיני שדרוגים, החשוב ביניהם הוא הגיר הרובוטי החדש יותר שאמור להיות אמין יותר.

אני הייתי הולך על הדגם הידני ע"מ למזער עלויות אחזקה.

אני מכרתי את הרכב הצמוד של אשתי שבוע שעבר לאחר שנתיים בעלות, לקח לי בערך 4 ימים למכור את הרכב במחירון (מינוס 500 שח) ואפילו לא פרסמתי באתר יד2. מלבד החוסר בהילוך שיוט יש לי אך ורק דברים טובים לומר על הרכב. המחירון שלו בקנטים כך שאתה יכול למצוא עסקאות נהדרות. אפילו במדור יד2 כאן בפורום יש כמה כאלו.

כשמכרתי את הרכב הצריכה הממוצעת לאותו תדלוק היתה 1:18, כשהנסיעה היתה בינעירונית ברובה. בשוטף היינו מקבלים צריכת דלק של 1:13-14 משולבת עם עירונית ונסיעות לחיפה.

אתה יכול לראות סיכום של התקופה שלי עם הרכב בשרשור המקורי שפתחתי לפני שנתיים (2011: פונטו VS פולו)

אגב: שים לב ש"חסכונית" זה לא רק צריכת דלק. חסכונית זה שקלול של צריכת דלק, ירידת ערך, עלויות ביטוח, עלויות אחזקה שוטפות. כשמשקללים את כל הפרמטרים הנ"ל הפונטו איבו שהחזקנו היתה מאוד מאוד חסכונית, ועל הדרך גם היתה נוחה ומאובזרת עד השיניים (יחסית למחיר).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בקיצור הלכתי לאיבוד.

מצד אחד יש את I10,פיג'ו107 וכו.

ומצד שני פינטו איבו קיה פיקנטו וI20

את שברולט וסיטרואן, אני שולל מכיון שלדעתי ביום שאני ירצה למכור יהיה קשה יותר.

מנוע 1000מפחיד אותי מבלאי/יכולת נסיעה בכביש מהיר בצורה נוחה

ובנוסף לא הגעתי למסקנה סופית מי הכי חסכונית בדלק וטיפולים.

פורסם

אין לזה תשובה אחת.

אם אתה רוצה מקסימום חסכון על חשבון הכל - אני מניח שמיני (I10 וכו') יהיו חסכוניות יותר מסופר מיני מבחינת דלק, לא יודע לגבי שאר הפרמטרים.

כשמשקללים פנימה עלויות אחזקה, זה כנראה מצטמצם קצת. אם מפקטרים גם נוחות אישית ובטיחות (שה"תמחור" לזה הוא סובייקטיבי לחלוטין ולכן אי אפשר לעשות זאת עבורך) אז התמונה משתנה בהתאם.

אני אישית, עם כל הכבוד, לא הייתי רוכש רכב מיני מהדוגמאות הנ"ל. ההפרש בפרקטיות ובאבזור לנהג לא מצדיק מבחינתי את החסכון המינורי בדלק וההפרש בשנים (מיני תוכל לקבל בשנתון אחד-שתיים פחות מסופר מיני, כי מחיר הבסיס שלהן זול יותר).

אתה צריך לראות אקזמפלרים במציאות, אולי גם לנהוג, ולקבל החלטה שמתאימה עבורך.

הרכב של אשתי היה אקזמפלר בן 5, ק"מ לא גבוה, 0 תקלות, מלא אבזור ששיפר לנו מאוד את חוויית השימוש ברכב, והשאיר עודף לרוכש מהתקציב שאתה הגדרת. רכבי המיני שראיתי בלוחות בתקציב דומה היו "הרבה פחות רכב" מבחינת הפרמטרים האישיים שלי, ולא הייתי מוכן להחליף לאחד כזה על פני האקזמפלר שהיה לנו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תודה על התגובה המפורטת

שורה תחתונה

אני לא מחפש את הרכב הכי מפואר או בעל חיבור AUX.

מה שמעניין אותי

*אמינות,צריכת דלק של לפחות1-15(שלא צריך להתאמץ להגיע לתוצאה הזאת) וכמובן סחירות ברגע שאני ירצה למכור

אז מבחינת הסחירות העדר בישראל מעדיף מותגים יפנים/קוראנים

אז

יונדאי

i20

יונדאי I10

ניסן מיקרה

מיצובושי ספייס סטאר

קיה פיקנטו

סוזוקי

אלטו?

עריכה אחרונה על ידי ALOK
  • תוכן חדש...