Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני קונה רכב משומש ממוכר אמין. ידוע לי על תקלה מסויימת בגיר שלא לגמרי ברור כמה עולה לתקן. מעוניין לבדוק את הרכב אבל לא מצליח לתאם עם המוכר זמן שנוח לשנינו להגיע למכון בדיקה. אני צריך את הרכב די בדחיפות ולא רוצה לפספס אותו כי המחיר שלו טוב. חשבתי אולי פשוט לסכם עם המוכר שאשלם לו סכום גבוה יותר כאילו הרכב תקין לגמרי, אקח את הרכב לטיפול יישור קו במוסך והוא יחזיר לי את העלות.

1. מה אתם אומרים על הרעיון? זה נהוג בתחום?

2. האם יש בעיות שאפשר למצוא רק במכון בדיקה ועלולות להתפספס בטיפול יישור קו במוסך?

תודה רבה!

פורסם

1. יש מקרים שעושים משהו מעין מה שתיארת אבל יישור הקו והתיקונים נעשים בד"כ לפני ביצוע העיסקה.

2. כדי להבטיח שלא תמצא את עצמך עם הוצאות בלתי צפויות צריך לקחת את הרכב קודם לבדיקה, ואחרי סיכום עם המוכר מה הוא מתקן על חשבונו והסכמה בניכם - להכניס את הרכב ליישור קו.

3. לא קונים רכב בלחץ, מנסיון כמעט תמיד זה נגמר לא משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רעיון גרוע הן מצד המוכר והן מצד הקונה.

מצד המוכר: אי אפשר לדעת מה תהיה העלות הסופית של התיקונים.

מצד הקונה: מה עושים אם המוכר מסרב לשלם את כל הסכום לאחר התיקון?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...