Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שכחתי לציין - בספייסטאר אתה צפוי להחליף רפידות ברקסים כל 10,000 ק"מ. הזוי אבל אמיתי וידוע.

עריכה אחרונה על ידי RBRB
פורסם

אני החלפתי ב22 אלף בערך עם דיסקים קדמיים,נסיעות בכביש הררי בעיקר ואישתי נוהגת רוב הזמן כך שלא ידוע לי כיצד היא בולמת בירידות.

בנסיעה לא ההרית לדעתי אפשר להגיע ל30 אלף ואולי יותר.

בפנדה למשל באזור ה 30 וקצת אלף החלפתי רפידות.

הכול תלוי איך אתה נוהג,בנסיעה ממוצעת אין סיבה להחליף כול 10 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הסנדרו.

גם אחריות וגם נוחות ומרחב פנים גדול יותר. חסכונית מאוד וההבדל בדלק יהיה קטן אם בכלל.

מה גם שהיא תוכל לשמש אותך יותר גם לאחר סיום התואר.

פורסם
אני דווקא הייתי הולך על הסנדרו.

גם אחריות וגם נוחות ומרחב פנים גדול יותר. חסכונית מאוד וההבדל בדלק יהיה קטן אם בכלל.

מה גם שהיא תוכל לשמש אותך יותר גם לאחר סיום התואר.

היא לא עושה 1:19 מחוץ לעיר כמו שהוא רוצה, אבל מניסיון עם המנוע הזה על רנו קליאו III, מחוץ לעיר 1:17 הוא נתון מציאותי למדי, נהג רגוע יחלץ אפילו 1:18.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שכחתי לציין - בספייסטאר אתה צפוי להחליף רפידות ברקסים כל 10,000 ק"מ. הזוי אבל אמיתי וידוע.

באטראז' עברתי 60 אלף והחלפתי פעם אחת

פורסם

יכול להיות שהחלפתם אחרי קילומטראז' גבוהה, אבל עדיין עניין הרפידות בספייס סטאר זה עניין מוכר וידוע. גם אני הופתעתי פעם ראשונה כשנאמר לחברה שלי שהיא צריכה להחליף רפידות אחרי ק"מ כל כך נמוך, הגעתי למוסך ואכן ראיתי רפידות לקראת סוף חייהן.

מספיק גם להקליד בגוגל "ספייססטאר רפידות ברקסים" כדי לראות שזו תלונה שחוזרת על עצמה.

ניתן גם לראות את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?543579-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8

• תוכן חדש...