Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני מספר ימים נתקלתי במודעה לגבי הרכב הנל במחיר מאוד אטרקטיבי (44500),ובמצב שנראה טוב.

לאחר פגישה עם המוכרת נתקלנו במספר אי התאמות בין המודעה למציאות:

- קילומטראז,במקום 105000,116000.

- הרכב רשום על שם החברה של המוכרת והוא לא פרטי כפי שצוין במודעה.

- צמיגי הרכב היו שחוקים, ולאחר בדיקה נמצא שיש להחליפם, למרות שנאמר מהמוכרת שהצמיגים הוחלפו לפני מספר חודשים.

- לאחר בדיקה במכון בדיקה, נמצאו הליקוים הבאים:צמיגים שחוקים,יש לבצע תיקון פרונט והחלפת שמן גיר. בנוסף נמצא שהוחלף מכסה מנוע,כנף אחורי ימין ושמאל וכנף קידמי ימיןכנראה עקב תאונה, למרות שנאמר שאין לאוטו תאונות פח. חוץ מזה, האוטו במצב מיכני טוב.

- הסאן רוף לא נסגר באופן מושלם, ונפרדו דרכיינו לאחר שקבענו שהיא תתקן את הסאן רוף ותוריד מהמחיר אלפיים שקלים עקב הליקוים שנמצאו (42500).

- כשחזרנו הביתה,דנו שוב בנושא והחלטתי להתקשר אליה ולשאול עוד לגבי החלפות שבוצעו. ביקשתי ממנה ספר טיפולים וספר תאונות של הביטוח והיא טענה שכיוון עברו דירה אין סיכוי שתמצא אותו,אבל היא תנסה. לאחר שיחה ארוכה הוצאתי ממנה למסקנה שההחלפות לא בוצעו אצל מוסך מורשה אלה אצל איזשהו פחח,מה שלא נאמר קודם.

- שלחתי לה בבוקר הודעה בוואצאפ וראיתי בסטטוס שלה שהיא מפרסמת חברה אחרת שלה,כמובן עם שם אחר ועוסקת בתחום אחר, מה שמעלה חשד לגבי בעלות הרכב.

בקיצור מאוד מאוד חשוד, השאלה שלי אליכם האם בכל זאת כדאי ללכת על זה,עקב המכיר הזול ועוד כששילמנו מקדמה+ בדיקה על סכום כולל של 600 שח.

תודה.

פורסם

יש כאן יותר מדיי סימני שאלה ודברים שנאמרו והתגלו כלא נכונים במציאןת. מדובר ברכב דיי נפוץ ולכן הייתי ממשיך בחיפוש.

פורסם
יש כאן יותר מדיי סימני שאלה ודברים שנאמרו והתגלו כלא נכונים במציאןת. מדובר ברכב דיי נפוץ ולכן הייתי ממשיך בחיפוש.

למרות המחיר שלא בטוח שאמצא עוד?

פורסם

אתה יכול לגשת איתה גם למוסך שהיא טיפלה בו ולאמת טיפולים. בכל מקרה מבין את ההתלבטות שלך ואתה צריך לבדוק מה המחירון המשוקלל לעומת מה שהיא מבקשת על הרכב ולקחת בחשבון את עלות החלפת הצמיגים ושמן הגיר ולראות אם אתה מגיע למחירון משוקלל.

פורסם

כמה מקדמה שילמת ? הרכב מאזור השרון? איזה יד ?

תוכל להעלות את המודעה ?

יחד עם העובדה שרכבים אלו נפוצים בליסינג, עולה חשד שמדובר בסוחר.

מה שם החברה ואיך אתה יודע שהחברה שייכת למוכרת ?

אם לא שילמת מקדמה רצינית אני מציע לך לוותר על 600 השקלים של הבדיקה ולוותר, ומהר ככל האפשר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לאחר פגישה עם המוכרת נתקלנו במספר אי התאמות בין המודעה למציאות:

- קילומטראז,במקום 105000,116000.

- הרכב רשום על שם החברה של המוכרת והוא לא פרטי כפי שצוין במודעה.

- צמיגי הרכב היו שחוקים, ולאחר בדיקה נמצא שיש להחליפם, למרות שנאמר מהמוכרת שהצמיגים הוחלפו לפני מספר חודשים.

- לאחר בדיקה במכון בדיקה, נמצאו הליקוים הבאים:צמיגים שחוקים,יש לבצע תיקון פרונט והחלפת שמן גיר. בנוסף נמצא שהוחלף מכסה מנוע,כנף אחורי ימין ושמאל וכנף קידמי ימיןכנראה עקב תאונה, למרות שנאמר שאין לאוטו תאונות פח. חוץ מזה, האוטו במצב מיכני טוב.

- הסאן רוף לא נסגר באופן מושלם, ונפרדו דרכיינו לאחר שקבענו שהיא תתקן את הסאן רוף ותוריד מהמחיר אלפיים שקלים עקב הליקוים שנמצאו (42500).

יותר מידי אי התאמות שמראה שהיא לא באמת מכירה את הרכב- צמיגים +קילומטרז' יכול להצביע על סוחר/ת

הרכב רשום בבעלות חברה? תוריד 15-20 אחוז מהמחירון (בערך כי אני לא זוכר מה ההורדה המדוייקת של לוי יצחק כרגע)

עכשיו אחרי כל זה אתה מגלה 2 דברים:

1. ככל הניראה אתה מתעסק עם מוכר/ת לא ישר/ה ורק על זה הייתי מתרחק מהעסקה (חוץ מזה שהרכב נפוץ מאוד)

2. המחיר הוא לא כזה נמוך בשביל רכב שהיה בבעלות של חברה.

שוב כל זה השערות אתה צריך לבדוק מה המחירון של הרכב אחרי הפחתה של רכב חברה וכמה המחיר אטרקטיבי והאם אתה מעוניין להתעסק עם מוכר/ת רכב לא ישר/ה

• תוכן חדש...