ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 531 צפיות
שלום לכולם.חבר רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 30 אלף.חשוב שיהיה: -זול לתחזוקה. -חסכוני. -עדיפות למיני או סופר מיני. -לנסיעות עירוניות בעיקר. -אוטומט. אשמח להצעות.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 1 תגובות
- 742 צפיות
שלום לכולם. כיום אני נוהג על מזדה 3 ספיריט ישנה, ואני מחפש את הרכב הבא. התקציב הוא באזור ה 50-60, והדרישות הן: רכב עם טורבו, שיהיה פוטנציאל שיפורים (אני מתכנן להישאר עם הרכב לפחות 4-5 שנים) נראות, כוח ונוחות. צריכת הדלק פחות רלוונטית. החלטתי ללכת לכיוון של 1.8T, ומה שמתאים לתקציב ולדרישות כרגע זו ה A3. אני מחפש Audi A3 בשנים 2007-2008, הגעתי למסקנה שהרכב מתאים מבחינת מה שאני רוצה, מה גם שבשנים 2007-2008 הגיר עדיין DSG6 (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) כך שמבחינת הגיר לא צפויות להיות יותר מידי בעיות. אשמח לדעת תקלות\מחלות ידועות ברכב הזה, ובכללי מחירי אחזקה\טיפולים\ביטוח אם מישהו יוכל לשתף שאוכל לדעת מה מצפה לי והאם זה באמת הגיוני ונכון בשבילי. בנוסף, עד כמה …
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מבקש עזרה בבחירת רכב חדש לזוג מבוגרים, בעיקר לנסיעות עירוניות של כ10k ק״מ בשנה. הדרישות העיקריות: אמינות - לא רוצה להידרש לכלום, חוץ מלהגיע לטיפול פעם בשנה (גם לא להוסיף שמן). איבזור - מגנזיום (אל תשאלו אותי למה, הם אוהבים), מראות מתקפלות, דיבורית. כוח - הרכב מחליף לאון 1.8, אז שלא יהיה חלש מידי (ברור שזה יהיה רחוק ממנו בכל מקרה). הייתי רוצה מנוע טורבו - 4 צילינדרים ותיבה אוטומטית פלנטרית, אבל לא נראה לי שיש דבר כזה. תקציב - טווח המחירים של הקטגוריה, מאמין ש105k צריכים להספיק. המועמדות הבולטות כרגע: מאזדה 2 - קצת יקרה בגירסה המאובזרת ולא בטוח שזה מוצדק. סקודה פאביה - חששות מהאמינות (בעיקר מהגיר) ואחריות קצרה. פיג׳ו 208 - תמורה טובה למחיר, אבל מנוע 3…
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וברכה. כיום אני בעליה המאושר של פוקוס האצ'בק ידנית 2003, 1.6. אני מאד נהנה מהנסיעה, האחיזה וההתנהגות של של הפוקוס שלי, אם כי לא יזיק לה עוד קצת כח. לאורך התקופה שלנו הוצאתי ממנה בממצוע 11.8 קילומטר לליטר (70% בינעירוני, בדר"כ מישורי, נהיגה נמרצת) והוצאתי לא מעט על תחזוקה (מלבד קלאץ' ושני צמיגים שהיו ידועים מראש כבר בקניה, החלפתי אלטרנטור, מדחס, משאבת הגה שהרעישה, חיישן מהירות, שתי תושבות מנוע ומשאבת קלאץ עליונה, מלבד שני טיפולים), ככה זה כשנוסעים הרבה. כעבור קצת יותר משנה עם הרכב, ולמעלה מ35א ק"מ שעשינו ביחד. כנראה שהגיע הזמן לעבור הלאה. כאמור אני נוסע הרבה, כ33א ק"מ בשנה, לכן נתון צריכת הדלק ועלויות האחזקה הן הן משתנה משמעותי. חשובים לי: 1. הנ…
הודעה אחרונה מאת עמיחיamihai, -
רכישת הונדה
מאת carom- 2 תגובות
- 696 צפיות
אחרי כמעט 15 שנה עם סיוויק, אני מתעניין ומגשש אחר רכישת הונדה. שאלה תאורטית, מה הסיכוי למצוא למכירה במצב טוב: Honda Accord Type S 03-08 Civic coupe 06-11 אני יודע שהדגמים נדירים עד בלתי ניתנים להשגה פה בארץ, אבל בכל זאת אשמח לתשובות ראליות. תודה
הודעה אחרונה מאת carom, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 858 צפיות
היי, שלום לכולם אני בחור אחרי צבא, כרגע עובד בעבודה עם משכורת גבוהה לגילי. אני כרגע עם רכב ליסינג מהעבודה. בכוונה לא לקחתי רכב עם חוזה חדש אלא רכב שעובד אחר בחברה החזיר - כך שהחוזה כבר נגמר, וביכולתי להישאר עם הרכב\להזמין חדש\להחזיר את הרכב ולא להישאר בליסינג. כלכלית יותר משתלם לי להחזיר את הליסינג ולקנות רכב חדש לעצמי, אך כאן מתחילה הדילמה. האם אני קונה רכב חדש או יד שנייה, ואיזה רכב? בעיקרון, אני מעוניין ברכב סופרמיני אם מדובר על רכב חדש. אם מדובר על משומש אז לא פוסל גם רכב גדול יותר. אני מתכנן לעבוד עוד כשנה - שנה וחצי ולאחר מכן לצאת ללימודים, כאשר כרגע אני לא יודע אם אצטרך את הרכב או לא (סביר להניח שכן, ולא אמכור אותו, אך לא יודע זאת בוודאות). …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 594 צפיות
אודה להתייחסות הרכב נבדק בשביל אחי וכבר נלקח למוסך מורשה לצורך קבל הצעת מחיר לתיקון כמו כן הרכב מטופל במורשה כמו כן הבלמים כרגע לא דורשים החלפה המצבר רק בן שנתיים הצעת המחיר לתיקון במורשה 1300 שח לרצועות משולשים ותיקון נזילה צמיגים זה עוד 600 שח בערך פרונט 200 2100 שח והכל דיי מסודר טיפול הבא עוד שנה או 9000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום וערב טוב לחברי הפורום, לאחר לבטים רבים וחיפוש אחר הרכב האופטימלי עבורי מבין עשרות דגמים, שנתונים ורמות גימור נפלה החלטה ונבחרה הרעיה לעתיד - פולו GTI שנת 2011. לפני רכישה רציתי להיוועץ עם מביני העניין ולשאול לגבי "מחלות" של הדגם הנ"ל שרצוי שאהיה מודע אליהן לפני הרכישה ולאחר תוצאות הבדיקה. באותה נשימה אשמח לקבל המלצות על מכון בדיקת רכב מומלץ\אמין באיזור חיפה. כל פרט שרלוונטי על הדגם הנ"ל מתצרוכת שמן ועד לחץ אוויר בגלגלים אני יותר מאשמח לשמוע! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Morfium, -
- 1 תגובות
- 632 צפיות
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת רכב לאישה. התנאים העיקריים לרכב הם: שנתון 2010 ומעלה. אוטומט. תא מטען גדול(עגלת תינוק). אמינות מיטבית. כרגע הרכבים שהוצאו לי במסגרת התקציב מחברות הליסינג הם: פורד פוקוס 2011 צורה ישנה. מיצובישי לנסר 2011 הדגם 1500 סמ"ק. קיה ריו 2011. יונדאי אקסנט(פחות מועדף מבחינתי). איזה רכב מומלץ מהרשימה? אשמח לקבל גם רכבים שלא ברשימה. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 827 צפיות
הי אני מחפש רכב חדש למשפחה מתלבט בן ניסאן קשקאי לבין סובארו XV הנטיה שלי לקחת את הידני סובארו. אבל יש לזה שוק? יהיה אפשר למכור אותו אחרי? תודה אסף
הודעה אחרונה מאת עודדאקסנט, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 740 צפיות
אהלן, אשמח אם תתנו לי המלצה לרכב ראשון עד 12 אלף שח, שיהיה נוח, שלא ישמעו יותר מדי רעש נסיעה, חסכוני, ללא בעיות וכו'. לינק יהיה ממש טוב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בכוונתי להחליף את הרכב הישן שברשותי (פורד פוקוס 2004) לרכב משפחתי/ קרוסאובר חדש. הרכב מיועד למשפחה הכוללת 2 מבוגרים ו 2 תינוקות (חשוב שיוכל להכיל כסא בטיחות, סל קל ועגלה אחת ), כאשר הנסועה המשוערת היא כ 25 אלף ק"מ בשנה. תחילה חיפשתי ביד 2 יונדאי I35/ קיה פורטה משנים 2013 ומעלה, אולם שמתי לב כי בתוספת כספית לא גבוהה ניתן יהיה לרכוש רכב חדש מהחברה, כאשר יצוין, כי בכוונתי להחזיק את הרכב לפחות 6-7 שנים ולכן התחלתי לפזול לכיוון רכב חדש מהניילונים... הקריטריונים מהרכב החדש הם: - אמינות - מרווח - נוחות - אבזור - צריכת דלק ועלות אחזקה סבירים בסיבוב שערכתי בסוכנויות השונות צדו את עיני הרכבים (השונים) הבאים: - קיה ספורטאז 1600 (0 ק"מ מליסינג) …
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
אחרי שרנו פלואנס שעמדה על הפרק התרסקה בבדיקה, האופציה שנראית ראויה מבחינה מצב האוטו, שמצאנו כרגע היא ג׳טה 2008 אוטומטית. עד כמה היא יקרה בתחזוקה, בהתחשב בשנתון? אילו עוד חסרונות יש לרכב הזה? אופציה מכיוון אחר לגמרי (אנחנו מחפשים רכב שני למשפחתנו ולכן הרכב שנקנה או ישמש את האיש לנסיעות בינעירוניות ארוכות או להפך את האישה לנסיעות עירוניות, ולכן שתי אופציות שונות כל כך): רכב עם קילומטראז נמוך במיוחד אבל עבר תאונה לא מזמן (רכב אחר נכנס בו מאחור פגיעה צדדית, לדברי בעלת הרכב השלדה ושאסי לא נפגעו, הוחלפו רק חלקי פלסטיק ופח). עד כמה זה בעייתי? מה הייתם ממליצים לעשות בהינתן שאנחנו מאוד לחוצים בזמן וחייבים לקנות בהקדם האפשרי? תודה!
הודעה אחרונה מאת dollsteak, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 817 צפיות
שתהיה צריכת דלק שפויה, אחזקה לא יקרה, לא רואה מוסך (וגם כשכן רואה שלא אפשוט את הרגל), תא מטען סביר (משהו כמו סיטרואן C4 פיקאסו\מאזדה 5 יהיה בסדר), ירידת ערך שנתית לא גבוהה, בין השנים 2007-2009. תקציב עד 45,000 ש"ח. תודה מראש. נ.ב כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי.
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 677 צפיות
היי כולם זוהי הודעתי הראשונה בפורום אז אנסה להתאים את עצמי ככל האפשר אני מעונין לקנות רכב התקציב הוא סביב ה30-40 אלף מעדיף אולי פחות אין לי ממש רעיון חשבתי על BMW Z3 (אבל הבנתי שהתחזוקה יקרה) מיאטה או STI אשמח להצעות נוספות בעקרון אני מחפש רכב עם דלק לא בשמיים ושחווית הנהיגה בו מהנה
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 798 צפיות
אהלן, אני גר כעת במושב באיזור השרון והתחבורה הציבורית פה לא מאפשרת עצמאות כלל. אני בן 26 ומתחיל לעבוד בקרוב בסביבה. אני מחפש רכב כמה שיותר אמין לנסיעה לעבודה וחזרה (15-20 ק"מ לכיוון) וקצת לנסיעות באיזור. מידי פעם תל אביב ואולי לעיתים רחוקות לטיולים בצפון ובדרום (שימוש זה יהיה המשני ביותר כיוון שיש עוד רכב בבית והוא מודרני יותר מזה שאני מתכנן לקנות). אני מוכן להשקיע עד מקסימום 15,000 ש"ח ברכב, לא יכול למתוח את התקציב בכלל. מעדיף לא להוציא יותר מ12,000 ש"ח. למרות שאני חובב רכב, בהסתכלות מציאותית הקריטריון החשוב ואולי היחיד שעומד לנגד עיני כרגע הוא אמינות. כלל לא משנה לי גודל הרכב, סוג התיבה, צריכת הדלק (בתנאי שהיא לא 4 ק"מ לליטר או משהו בסגנון) והנאה מנה…
הודעה אחרונה מאת מ.א.צ, -
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
קטנים כך שמבחינת גודל בגאז' זה לא רלוונטי. איזה מהם אמינה ונוחה יותר ומי זולה יותר בטיפולים. האם יש בעיות מיוחדות שצריך לדעת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
שלום רב! מחר מגיע קונה לראות את הרכב שהוריי מוכרים. הבחור מגיע באוטובוס ואמר שהוא לא חוזר הביתה באוטובוס אז אני מבין שהוא ממש נעול והוא גם מוכן לשלם את המחיר הרצוי. הוריי מתחייבים בבדיקה בביטחון רב כיוון שהרכב מטופל על השעון ולא פוספס אף טיפול וכדומה. שאלתי היא איך להתחלק בתשלום על הבדיקה כיוון שמדובר על מחיר רציני של 1000-800 ש''ח? (רכב גדול) חשבתי על כמה אפשרויות: 1)במקרה והכל תקין הוא משלם ובמקרה שלא- אז אנחנו. 2)להתחייב רק על מנוע,גיר ושלדה ולשלם רק במקרה ואחד המאפיינים לא תקין. 3)חצי-חצי. אני אישית הייתי הולך על 2 ,אבל לא יודע מה מקובל כי זאת הבדיקה הראשונה שאנחנו עושים וגם מתוך אמונה שלמה במכלול המנוע,ההילוכים והשלדה. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלנו רנו מגאן 2006, אבל הבעיה איתה שהיא שלא יוצאת מהמוסך, גם שמחליפים את המוסך. המחירון שלה בערך 16K והיינו רוצים למכור אותה ולקנות משהו יותר חדש. היינו רוצים להשקיע עד 50K, לרכב שישרת אותנו הרבה שנים לנסיעות עירוניות ופעם בשבוע בין עירוניות (תא-ירושלים). ההתלבטות היא בין אוטו חדש סטייל הספייס סטאר או פיקנטו (אשמח להמלצות) בליסינג או טרייד אין (יקחו את הרנו?) או משהו כמו סוויפט או יד שנייה בטרייד אין. (גם פה אשמח להמלצות על דגמים) תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 574 צפיות
עדיפות לג'יפ כמה שיותר חסכוני וכמה שפחות רואה מוסך, אשמח לייעוץ והכוונה תקציב 30-40k
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 5 תגובות
- 836 צפיות
היי אני מעוניין לרכוש רכב חדש, ידני, בתקציב 53. כרגע במבצעי סוף שנה מצאתי 2 אופציות, סקודה סייטגו וסיטרואן C1 (הlive ללא מסך 7") מה עדיף ? (במידה ושניהם לא, אשמח גם לשמוע מה כן, ובמידה ואני מתעקש בכל זאת על אחד משניהם אז מה לקחת)
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קצת ארוך אבל אנסה למקד. מחפש רכב אוטומט , עד 100K חדש או יד שניה. דברים החשובים לי: נוחות , אבזור , אמינות (כנראה כל רכב חדש יהיה אמין בצורה זו או אחרת) , קונסולה מרכזית מחומרים איכותיים. חשוב שלרכב יהיו לפחות 5 הילוכים , אני לא אוהב לנסוע בהילוך שיוט על 3500 סל"ד. אם רכב חדש, אז בתקציב הזה ייכנסו רנו קליאו , סקודה פביה , פיג'ו 208 ACTIVE . בגזרת החדשות : רנו קליאו collection מאובזר בכל טוב , נסעתי בו , הוא עונה על הצרכים . החסרון , פנים הרכב קצת מצועצע עם כל הפלסטיקים האדומים, אבל נגיד שאפשר לפרק אותם ולצבוע. לא ידוע על בעיות אמינות בשלוש השנים שהוא נמכר בארץ. סקודה פביה, עדיין לא ישבתי בה, אצטרך נסיעת מבחן, אבל ממבט ראשון בתמונות של הפביה החדשה …
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
שלום לכולם!הגיעה העת להתנתק מעזרת ההורים ולקנות רכב משלנו סוף סוף.בקרוב תצטרף למשפחה נסיכה קטנה וחמודה (הראשונה טפו טפו ) ולכן חשובה לנו גם הבטיחות וגם המרחב בתא המטען וכו'.ההתלבטות הראשונה היא האם לקנות אוטו חדש ולאבד עליו את הערך שיורד בשנים הראשונות או להסתפק ברכב יד שנייה שיבלה זמן לא מועט במוסך ??!!??מכיוון שיש לנו כרטיס "חבר" אנחנו מקבלים הנחה יפה על מיצובישי ספייס סטאר בדגם האחרון במחיר של 69,900 ש"ח במקום 79,200 ש"ח (סה"כ הנחה של 9,300 ש"ח).מכיוון שכך ירידת הערך שלה לאחר 2-3 שנים מתמתנת קצת. האם שווה לקנות את המכונית הנ"ל ? והאם יש לה מתחרות ראויות במסגרת תקציב דומה לה ? האם שווה לשנות אותה מליסינג , יד ראשונה 0 קמ"ש ? נתחיל בשאלות האלה...תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת smoker09, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות את הספייסבק החדשה , חדש מסוכנות סקודה. אשמח לשמוע המלצות ותגובות שלכם. והאם האמירה שמחשבי המנוע של סקודה עושים הרבה בעיות נכונה?שמעתי שלא ממולץ להחזיק את הרכב יותר מ3 שנים או מעל 120 אלף קילומטר בגלל המחשב מנוע,האם זה נכון? אני מתכנן להחזיק את הרכב לא פחות מ6 שנים. תודה רבה לכל העוזרים דרור
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 586 צפיות
יותר מ45K בשנה , שיהיה בטוח יחסית.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש רכב ,אחרי הרבה חיפושים הגעתי להחלטה ולדילמה אחת. טויטה קורולה 2013 (הצורה החדשה) או הונדה סיויק סדאן 2013 (הצורה החדשה) הפלסטיקה של ההונדה לפחות במראה שלה לא מרשימה כ"כ. מה עדיף? למישהו יש התנסות עם אחד מהרכבים האלה? אשמח לחוות דעת בנושא
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש המלצות לרכב לנהג צעיר (אני אהיה בסביבות השנה על הכביש שאני אקנה את הרכב), בסביבות ה-100k עם אפשרות לחריגות במקרה שיהיה משהו שיצדיק את זה. הרכב יהיה בשבילי ככה שהוא ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות. מה שאני מחפש זה רכב חסכוני בדלק, עם עיצוב סביר לפחות, שיהיה גם אפשר למכור ללא הרבה בעיות עוד 3-4 שנים, ולא יזיק שיהיה אחד שיהיה נחמד לנהוג עליו המגבלה היחידה היא מכוניות גרמניות, הן לא ממש אופציה וזאת לא ממש ההחלטה שלי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 722 צפיות
שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא ולומד מהידע שמחולק כאן בפורום הייעוץ, ולאחר כמה ביקורים ובירורים אצל סוכנויות וטרייד-אינים, אני מעלה לדיון כאן את ההתלבטויות שלנו, שנותרו די גדולות. אז ככה: מדובר ברכב שני שמיועד להסיע מלבד אשתי גם שני ילדים קטנים היושבים בסלקל ובכסא בטיחות (אמריקאי). בנוסף, נדרש מקום בתא המטען לפחות לעגלה (בייבי-ג'וגר למי שמכיר) ואפשרות ביטול כרית אוויר במושב הנוסע. הדרישה האחרונה פוסלת את כל דגמי פורד (הייתי פשוט קונה פוקוס 2010 בלי להסס), סובארו וסוזוקי. הרכב לא אמור לנסוע יותר מ-6000 קילומטר בשנה, הרוב הגדול באזור הכרמל. צריכת דלק בחשיבות שולית. הרכב חייב להיות אוטומטי והתקציב הוא 30-40 אלף. נשארנו למעשה עם דילמה שמחלקת את אפש…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 705 צפיות
שאלה קצרה וממוקדת: האם כדאי לשקול קנייה של רכב מחברת השכרה? אני מכיר הדעות המסורתיות שאומרות להתרחק כמו מאש, אך פעם אמרו זאת גם על רכבי ליסינג... ההתלבטות במלואה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588776-התייעצות-בנושא-רכישת-רכב-שני-למשפחה-בתקציב-של-35-אלף
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בסופו של דבר החלטתי ללכת על קורולה 2013 כאשר אני מתכנן שהרכב ישמש אותנו תקופה ארוכה, כמה ארוכה ? אני מאמין שלפחות 5 שנים. אני יודע שאפשר למצוא מליסינג פרטי כאלו עם בערך 65,000 ק"מ ומחיר בסביבות 88 אלף. 1. כמה מהמחירון צריך להוריד לרכב כזה ? 2. אלו דברים חשובים אני צריך לדעת\לבדוק ? 3. מישהו מכיר מכון רציני ואמין באזור השפלה שבו אוכל לקחת רכב לבדיקה ?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 2,524 אורחים (הצג רשימה מלאה)