Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד ספייסבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

אני מעוניין לקנות את הספייסבק החדשה , חדש מסוכנות סקודה.

אשמח לשמוע המלצות ותגובות שלכם.

והאם האמירה שמחשבי המנוע של סקודה עושים הרבה בעיות נכונה?שמעתי שלא ממולץ להחזיק את הרכב יותר מ3 שנים או מעל 120 אלף קילומטר בגלל המחשב מנוע,האם זה נכון? אני מתכנן להחזיק את הרכב לא פחות מ6 שנים.

תודה רבה לכל העוזרים

דרור:-)

פורסם

לא הייתי ממליץ, מדובר ברכב מאוד לא נוח. מבפנים איכות החומרים נמוכה, אמנם שופרה לאחרונה והוסיפו מסך מגע קטן אבל עדיין לא הכי טוב.

המגרעות הבולטות הם נוחות ובידוד רעשים. ובנוסף DSG7

פורסם

הספייסבק קצת יותר מוצלחת מהראפיד הרגילה, אבל עדיין לא בדיוק מכונית משובחת. אני גם הייתי פוזל לכיוון הלאון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הלאון יותר יקרה ב15 אלף שקל מההצעה שקיבלתי.

ישבתי ברכב ומאוד נוח לי. לגבי נסיעה, אדע ביום שני שאעשה נסיעת מבחן.

מה לגבי מחשב המנוע, מה אתם חושבים? בהתחשב שאני רוצה להשאיר את הרכב אצלי לפחות 6 שנים... יש מה לדאוג? האחריות היא רק שנתיים...

פורסם

כשדובר על נוחות, דובר על נוחות נסיעה. היא סבירה, אבל ממש לא טובה. היא באמת השתפרה משמעותית עם המעבר למנועים החדשים, אבל עדיין יש שם על מה לעבוד.

הלאון 1.2 עולה כמו בערך ראפיד 1.4, אז אני מניח שאתה מדבר על הראפיד 1.2, נכון?

אני לא מכיר שום דבר על מחשב המנוע, אני כן מכיר על המנוע עצמו ועל תיבת ההילוכים. אם כי לאחרונה הסיפורים צצים פחות ופחות, אז יש מצב שהם באמת סידרו את הבעיה או שהם התחילו לטפל בלקוחות כמו שצריך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מחזק את מה שאמרו כאן - נוחות הנסיעה (שיכוך המתלים להבדיל מנוחות הישיבה) של הראפיד/טולדו/ספייסבק נחותה משמעותית משאר רכבי הקונצרן בעיקר בדגמים המצויידים בגלגלים גדולים וחתך סופר נמוך ומגוחך.

אין שום בעיה ב"מחשבי המנועים". המנוע הנוכחי הוא דור שני (רצועת תזמון לעומת שרשרת בקודם). במנוע 1.2 הקודם היה כשל בשרשרת התזמון עד שנת 2012 (כולל) אשר סודר מאז. היו מחלות ילדות לגיר ה-DSG שלוו במספר קמפייני שרות, כולל הארכת האחריות ל-5 שנים. היצרן טוען שהגיר המעודכן נקי מאותם כשלים, ורק מבחן הזמן יוכיח האם הוא צודק או לא. בפועל כמות התלונות על הגיר (בפורום לפחות) ירדה משמעותית להבדיל משנים עברו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ובכל זאת, הספייסבק יותר משפחתית מהסיאט לאון? על הנייר המידות של 2 הרכבים זהים. אבל עדיין לי נראה שהלאון יותר קטנה...

פורסם

אתה טועה, הספייסבק נמצאת חצי סגמנט נמוך מהלאון המקבילה לגולף.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...