Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI 2011 - מחלות(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לחברי הפורום,

לאחר לבטים רבים וחיפוש אחר הרכב האופטימלי עבורי מבין עשרות דגמים, שנתונים ורמות גימור נפלה החלטה ונבחרה הרעיה לעתיד - פולו GTI שנת 2011.

לפני רכישה רציתי להיוועץ עם מביני העניין ולשאול לגבי "מחלות" של הדגם הנ"ל שרצוי שאהיה מודע אליהן לפני הרכישה ולאחר תוצאות הבדיקה. באותה נשימה אשמח לקבל המלצות על מכון בדיקת רכב מומלץ\אמין באיזור חיפה.

כל פרט שרלוונטי על הדגם הנ"ל מתצרוכת שמן ועד לחץ אוויר בגלגלים אני יותר מאשמח לשמוע!

תודה רבה!

פורסם

למיטב ידיעתי המנוע עדיין מיוצר ומותקן בשירוקו. אכן ישנה בעיית אמינות במנוע כפול המגדשים, אם כי מדובר בעיקר על גרסת 160 כ"ס משנת ייצור 2009.

פורסם

השירוקו היא אכן הדגם האחרון שמקבל את המנוע. תודה על התיקון. אבל בכל שאר הדגמים המנוע הזה הוחלף ב-1.8 טורבו או 1.4 עם 140/150 כ"ס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אין מחלות קריטיות. רק מנוע שאוהב לנפוח את נשמתו שהוא כל כך גרוע שהפסיקו לייצר אותו, אבל בקטנה.

הייתי שמח לתשובה קצת פחות מלגלגת ומתנשאת, שכן אם היה לי מושג שזה המצב סביר להניח שלא הייתי שואל את השאלות ששאלתי למעלה. מה שאני קראתי עד כה דיבר על צריכת שמן מעל לממוצע ולא מעבר, כך שעשיתי הערכת נזקים והחלטתי שאפשר לבלוע את הצפרדע ולהנות מהשאר, אך אם מדובר בבעיות שהן מעבר לכך אשמח לשמוע פירוט מלא כולל התחשבות בגיל הרכב והשימוש בו מהיום ואילך עם כל המשתמע מכך.

אשמח להתייחסות בנושא, תודה מראש!

פורסם

אל תתייחס.

בכל אופן, מנוע ה- 1.4T של הרכב הנ"ל נחשב למנוע גרוע, כמו גם תיבת ההילוכים שנוטה למות בטרם עת. אני ממליץ להתרחק מהרכב במודל הזה.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום על המנוע הזה ולקבל תוצאות מדויקות.

פורסם

תרכוש רק אם אתה מתמחר מראש מנוע וגיר. לאו דווקא שאצלך תהיה בעיה, אבל צריך לקחת בחשבון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הייתי שמח לתשובה קצת פחות מלגלגת ומתנשאת, שכן אם היה לי מושג שזה המצב סביר להניח שלא הייתי שואל את השאלות ששאלתי למעלה. מה שאני קראתי עד כה דיבר על צריכת שמן מעל לממוצע ולא מעבר, כך שעשיתי הערכת נזקים והחלטתי שאפשר לבלוע את הצפרדע ולהנות מהשאר, אך אם מדובר בבעיות שהן מעבר לכך אשמח לשמוע פירוט מלא כולל התחשבות בגיל הרכב והשימוש בו מהיום ואילך עם כל המשתמע מכך.

אשמח להתייחסות בנושא, תודה מראש!

מה קרה ? נעלבת ?

פורסם

גם אני חושב לקנות את האוטו בשנתון זהה (2011).

מקריאה בפורומים הבנתי שהמנוע אוכל שמן מעבר לממוצע.

שורה תחתונה,האם קנייה של רכב כזה זה כמו לשחק באש?

אין לי כוונה לבקר במוסך כל שני וחמישי.

פורסם

הבעיות מנוע הזה כל כך ידועות שאם רק היית טורח לעשות חיפוש זריז היית מוצא את כל התשובות תוך כמה דקות.

בגדול - אכילת שמן מופרזת, מנועים עם כשל תכנוני שגורם להם לצאת מכלל שימוש, תיבת הילוכים עם בעיות במצמדים וב"מוח" גיר (מחשב ניהול תיבת הילוכים). חלק מהבעיות תוקנו ע"ח היבואן, חלק לא. אין חוקיות. עם רכב בן 4 אני מאמין שבמידה ומשהו יקרה אתה תכלל בסטטיסטיקה של ה'לא תוקן ע"ח היבואן'.

בגדול, לא הייתי ממליץ על האוטו. במיוחד לאור העובדה שאין לו איזה מאפיינים ספורטיביים סופר ייחודיים. המומלצת ביותר בסגמנט היא פיאסטה st (אין יבוא רשמי אז המצאי נורא מוגבל, קשה להאמין שתוכל למצוא אחת), אחריה פיג'ו 208gti, אחריה קורסה opc ורנו קליאו rs (לכל אחת מאפיינים שונים וחיצוניים - הקורסה מאוד קשיחה והארדקוריסטית הרנו אוטומטית (כפולת מצמדים), מחודשת דלתות ויותר נעימה לחיי יומיום אבל פחות ספורטיבית), אחריהן מיטו תלתן שהיא קצת meh.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

שלום,

אני בעל רכב כזה משנת 2013 (ומודע לכל ה"בעיות" והגלגולים של המודל הנ"ל).

מחלות ידועות: המנוע עד סוף שנת 2012 בעל אמינות שנויה במחלוקת (במנוע מדגם CTH הבעיות טופלו ולא קיימות עוד). כמו כן קיימות בעיות בתיבות ההילוכים גם כן עד סוף שנת 2012 (בעיות בעיקר בקלאצ'ים ומכטרוניקס - שסביר להניח שכבר הוחלפו, ולא צפויות לך בעיות). לגבי אכילת שמן, תלוי במנוע ובבעל הרכב. פרט לאדם אחד שאני מכיר שהיו לו בעיות רציניות עם צריכת שמן, לא ידוע לי על בעיה כוללת.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

עריכה אחרונה על ידי Morfium

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תוכן חדש...