Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני גר כעת במושב באיזור השרון והתחבורה הציבורית פה לא מאפשרת עצמאות כלל. אני בן 26 ומתחיל לעבוד בקרוב בסביבה.

אני מחפש רכב כמה שיותר אמין לנסיעה לעבודה וחזרה (15-20 ק"מ לכיוון) וקצת לנסיעות באיזור. מידי פעם תל אביב ואולי לעיתים רחוקות לטיולים בצפון ובדרום (שימוש זה יהיה המשני ביותר כיוון שיש עוד רכב בבית והוא מודרני יותר מזה שאני מתכנן לקנות).

אני מוכן להשקיע עד מקסימום 15,000 ש"ח ברכב, לא יכול למתוח את התקציב בכלל. מעדיף לא להוציא יותר מ12,000 ש"ח.

למרות שאני חובב רכב, בהסתכלות מציאותית הקריטריון החשוב ואולי היחיד שעומד לנגד עיני כרגע הוא אמינות. כלל לא משנה לי גודל הרכב, סוג התיבה, צריכת הדלק (בתנאי שהיא לא 4 ק"מ לליטר או משהו בסגנון) והנאה מנהיגה.

הראשונה שקפצה למוחי כמועמדת מובילה היא מאזדה 323 לאנטיס משנתון 2002 (שלאחר מתיחת הפנים) ומעלה. רכב שאני מאוד סומך עליו מבחינת אמינות כיוון שהחזקנו באחד כזה שעשה 400K ק"מ בלי שום תקלה והמשיך הלאה.

ראיתי גם לא מעט טויוטה קורולה אך אינני זוכר אם יש בעיות מיוחדות למודלים שרלוונטיים לי במחיר הזה (1999-2002) - אשמח להחכים מכם.

אשמח לקבל גם חוות דעת של אמינות על פורד פוקוס דור ראשון (וכאן כן נכנסת האופציה להנאה מסוימת מנהיגה).

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה

פורסם

אתה מחפש רק משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק פיאט פנדה ידנית,קטנה,חיסכונית עם אחזקה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק סוזוקי אינגיס 2006 בהחלט יכול לשרת את המטרה שלך והיא חסכונית בתקציב לגבי המחיר תנסה לחפש משהו לחוץ ואז תמצא במחיר שלך.

בהצלחה

פורסם

למרות שאני חובב רכב, בהסתכלות מציאותית הקריטריון החשוב ואולי היחיד שעומד לנגד עיני כרגע הוא אמינות. כלל לא משנה לי גודל הרכב, סוג התיבה, צריכת הדלק (בתנאי שהיא לא 4 ק"מ לליטר או משהו בסגנון) והנאה מנהיגה.

תודה על ההצעה

מכיר קצת את הרכב. לא מת עליו.

אתה לא ממש מגובש

פורסם
אתה לא ממש מגובש

אהלן,

המשתמש yulianx החליט להמליץ לי על רכב שנראה מתאים בעיניו, אני מאוד מודה לו על כך. אני מכיר את הרכב מקרוב ואני לא מחבב אותו. אני לא מעוניין לפרט כדי לא להפוך את הפוסט הזה לפוסט וויכוח - כפי שקורה בלא מעט מהפוסטים כאן. כל אחד והעדפותיו האישיות.

אם יש לך רכב העונה לקריטריונים שציינתי ותוכל להאיר את עיני או לחילופין ניסיון אישי עם אחד מהרכבים שפירטתי לגביהם - אשמח להתייחסותך. אם תוכל להימנע מביקורת אישית כדי לשמור על רמת דיון גבוהה בפוסט הזה אשמח גם כן.

אשמח להתייחסויות רלוונטיות נוספות.

פורסם

אם מדובר באותו מנוע שמותקן במונדאו מהשנה הראשונה, לא משנה כמה ניסיתי להרוג אותו, לא הצלחתי ..

וניסיתי להרוג אותו אומר:

לנסוע על אותו שמן 35 אלף קילומטר לפחות (קניתי ב-169, החלפתי רק ב-200 אלף) אני דיי בטוח שלא קניתי אותו עם שמן חדש

והוא שרד עד כה 5 פעמים שנסעתי בלי נוזל קירור (מד חום הגיע לסוף)

פורסם
אם מדובר באותו מנוע שמותקן במונדאו מהשנה הראשונה, לא משנה כמה ניסיתי להרוג אותו, לא הצלחתי ..

וניסיתי להרוג אותו אומר:

לנסוע על אותו שמן 35 אלף קילומטר לפחות (קניתי ב-169, החלפתי רק ב-200 אלף) אני דיי בטוח שלא קניתי אותו עם שמן חדש

והוא שרד עד כה 5 פעמים שנסעתי בלי נוזל קירור (מד חום הגיע לסוף)

אני אקח את זה כ "אמין" (;

תודה!

• תוכן חדש...