Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם :)

זוהי הודעתי הראשונה בפורום אז אנסה להתאים את עצמי ככל האפשר

אני מעונין לקנות רכב התקציב הוא סביב ה30-40 אלף מעדיף אולי פחות אין לי ממש רעיון חשבתי על BMW Z3 (אבל הבנתי שהתחזוקה יקרה) מיאטה או STI אשמח להצעות נוספות

בעקרון אני מחפש רכב עם דלק לא בשמיים ושחווית הנהיגה בו מהנה

פורסם

ברכבים שציינת הדלק לא בשמיים, הוא במיכל הדלק.

הם מהנים לנהיגה.

לא ציינת מה הנסיון שלך ומה גילך, כדאי לך לברר עלויות ביטוח, למקרה שאתה נהג חדש, והוצאות התחזוקה תהיינה גבוהות מאוד, במיוחד אם לא תמצא רכב שמור ומתוחזק. (התקציב שלך בעייתי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איזו STI או Z3 יש ב40 אלף? .

ה-Z3 הכי זולה ביד2 כרגע ב39 והכי יקרה ב50.

אז נשמע שתקציב של 40 זאת בהחלט הסביבה של המחירים כרגע.

STI אין סיכוי למצוא בסביבת המחירים הזאת , אבל WRX או GT ישנות אפשר. לגבי המצב שלהם , זה כבר סיפור אחר.

פורסם

היי כולם :)

זוהי הודעתי הראשונה בפורום אז אנסה להתאים את עצמי ככל האפשר

אני מעונין לקנות רכב התקציב הוא סביב ה30-40 אלף מעדיף אולי פחות אין לי ממש רעיון חשבתי על BMW Z3 (אבל הבנתי שהתחזוקה יקרה) מיאטה או STI אשמח להצעות נוספות

בעקרון אני מחפש רכב עם דלק לא בשמיים ושחווית הנהיגה בו מהנה

קח בחשבון ש:

Z3 :

1.קברליוט = גג ברזנט ומשאבות שאין לך ברכב רגיל = תוספת לעלויות התחזקוה. וזה גם גורם לביטוח לעלות משמעותית.

2. BMW = החלקים (שכנראה כבר מאוד קשה למצוא) יהיו יותר יקרים מרכבים עממיים יותר.

אימפרזה טורבו :

1. טורבו + הנעה כפולה קבועה = מכלולים נוספים לתחזק.

2. רובן עברו המון ידיים והמצב שלהן לא להיט בכלל , במיוחד בהתחשב בזה שהאימפרזות לא ידועות בתור עמידות במיוחד , הגיר והמנוע נוטים להשמדה עצמית ( אם זורקים קלאץ מהמקום במנתק הצתה \ שיפורי מנוע לא על ידי מקצוענים ).

• תוכן חדש...