Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו רנו מגאן 2006, אבל הבעיה איתה שהיא שלא יוצאת מהמוסך, גם שמחליפים את המוסך. המחירון שלה בערך 16K והיינו רוצים למכור אותה ולקנות משהו יותר חדש.

היינו רוצים להשקיע עד 50K, לרכב שישרת אותנו הרבה שנים לנסיעות עירוניות ופעם בשבוע בין עירוניות (תא-ירושלים). ההתלבטות היא בין אוטו חדש סטייל הספייס סטאר או פיקנטו (אשמח להמלצות) בליסינג או טרייד אין (יקחו את הרנו?)

או משהו כמו סוויפט או יד שנייה בטרייד אין. (גם פה אשמח להמלצות על דגמים)

תודה לעונים!

פורסם

מגאן 2006 הייתי ממליץ למכור לבד. היא נסחרת סביב חצי משוויה במחירון, ואתם יודעים בדיוק למה.

טרייד-אין יתן לכם מחיר אפסי אם בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירון עליו אתה מדבר הוא תיאורטי. כפי שנרשם מעלי, המחיר שבו הן נסחרות הוא נמוך משמעותית מזה. (אני אפילו לא רוצה לדמיין כמה כסף הוצאתם עליה בנסיונות לתיקון)

באופן מפתיע גם מגרשי טרייד אין יודעים את זה, ולא יסכימו לשלם לך מחירון או קרוב לכך, גם אם תיקח רכב אחר אצלהם. אם הם מסכימים, הם כנראה משחילים לך איזו לקרדה שעומדת אצלהם במגרש כאבן שאין לה הופכין.

לפיכך, מכור את הרנו שלך לבד, (לדעתי לראשון שיהיה מוכן לשלם, בלי להיות יותר מדי גרידי לגבי כמה כסף תקבל עליה. בא קונה רציני, בא לשלם כסף - תמכור) ואז כשאתה עם מזומן תתחיל לעשות את השיקולים שלך לגבי איזה רכב מתאים לך ומהיכן נכון לקנות אותו.

בעסקת טרייד אתה כבול לאותו מגרש שמוכן לקחת ממך את הרנו, וכנראה אתה תתפשר על רכב מאותו המגרש שאינו בדיוק מה שמתאים לך, רק בשביל להיפטר מהרנו.

בקיצור - תמכור לבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי, תודה על התגובות.

היינו היום בסיבוב סוכנויות וראינו שתי אופציות טובות:

יונדאי איי 10 2012 קילומטראז נמוך (20K), במחיר 45k (אחרי טרייד אין למגאן 2006-הציעו לנו 8 באמת בכל מקום) או משהו אחר לגמרי, מיצובישי אטראז 2014 גם קילומטראז' (סביב ה30K), במחיר 55K (גם אחרי טרייד-אין).

את היונדאיי ראינו והיא במצב טוב אבל ההתלבטות שלנו לגבי הגודל, אנחנו זוג צעיר שמתכוונים להתרחב בשנה-שנתיים הקרובות ולכן אופציית הסדאן על הפרק. וגם היינו רוצים רכב לכמה שנים טובות. מה דעתכם?

פורסם

היונדאי היא עם מנוע 1.25 או 1.1?

אם אתם מצפים לילד עזבו את היונדאי,במקרה הזה האטרג תהיה טובה יותר,תא מטען הרבה יותר גדול,ומרווח מאחור הרבה יותר גדול לכן הכנסת סל קל לא תצרוך הזזת מושב קדמי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשלחו מישהו אחר שיקבל הצעת מחיר למזומן - לא מאמין שהם מזכים על המגאן יותר מ2-3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היונדאי היא עם מנוע 1.25 או 1.1?

אם אתם מצפים לילד עזבו את היונדאי,במקרה הזה האטרג תהיה טובה יותר,תא מטען הרבה יותר גדול,ומרווח מאחור הרבה יותר גדול לכן הכנסת סל קל לא תצרוך הזזת מושב קדמי.

מנוע 1.25

איך הספייס סטאר? מרוצה? האם רועשת וקופצנית כפי שמזהירים?

תודה על התגובה

פורסם

אני מרוצה,היא לא קופצנית יש לה מתלים רכים לכן בעיר היא דווקא בסדר,אבל בכביש מפותל יש לה זווית גילגול מעל הממוצע.

המנוע בתאוצה או בעיר לא שקט ונשמע,מחוץ לעיר המנוע עובד על סלד נמוך ולכן שקט,אם אתה נוסע אם מוסיקה זה לא מפריע.

לי גם נולד תינוק השנה והאפשר לשים סל קל אבל צריך להזיז מעט את הכיסא הקדמי,טיולון נכנס אבל צריך צריך לפרק 2 גלגלים,זה אולי לוקח כמה שניות אבל בגשם זה לא נעים,לכן עדיף לקחת את האטרג אם כבר שיש לה תא מטען גדול יותר ומאחור היא מרווחת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה רכב מיני למשפחה עם ילדים, עגלות תינוק.

כל פעם לפרק גלגלים מעגלה ? לפני זה צריך למצוא עגלה שגם בלי גלגלים נכנסת לבגאז' של רכב פיצפון .

יונדאי i20 משומשת נראית לי יותר מתאימה לתכניות עתידיות שלכם. אם יש הנחה רצינית לאטרג' דרך החבר, גם יכול להתאים. אבל זה ממש מעבר לתקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...