ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 547 צפיות
לצורך בדיקת פיאט איבו 2010 תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
על מה הייתם ממליצים יותר וולבו t5 s60 ר-דיזיין או סקודה סופרב 2.0T ? מדובר במכונית חדשה.
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
- 11 תגובות
- 988 צפיות
שלום, העדפתי לפתוח נושא פה ולא בטכני, אם זה לא קשור, אז אשמח להעברה לפורום המתאים אתמול עשיתי נסיעה על אלטו אוטומטית. מנסיעה קצרה היו 2 דברים שלא ניראו לי: 1. הד רועש בנסיעה מעל 60 קמ"ש. אני יודע שהבידוד בכול רכבי המיני הוא לא משהו, אבל שם הוא הרגיש לי חריג. האם זה משהו אופייני?(מזמן לא נהגתי באלטו ככה שאני לא זוכר) 2.רעידות חזקות בשילוב ל-R. מורגש הרבה מעבר לרעד האופייני ל-3 בוכנות. לא קיים כלל בשאר מצבי הגיר. האם יש למישהו חוות דעת על זה? למרות שלרכב יש נתונים די טובים- יד 1, קילומטראז' נמוך וטיפולים במורשה, אני נוטה לוותר ולא להמשיך לבדיקה עקב זה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 948 צפיות
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בקניית רכב קטן, ידני, עד סכום של 35-40 אלף, אחזקה קלה ושלא מצריך טיפולים מיוחדים. מתלבט בין: אלטו קיה פיקנטו i10 citygo אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה גולו
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
אהלן! חדש בפורום אז תעזרו לי לשאול את השאלות הנכונות.. מה גם רכב ראשון! ככה.. השתחררתי לא מזמן.. מחפש רכב. מצאתי פולו 2008 עם 155 אלף ק"מ. מראית טוב. מריחה טוב. לאחר ביקור ונסיעה ברכב הרגיש לי טוב מאד הדגם הוא 1400 אוטומט. לפי אתר ק"מל הרכב שותה 1:13בערך. הרכב מוצע באזור ה24 עדיין לא לקחתי לבדיקה במוסך. באמת שהרכב נראה מלוקק. השאלות הן.. עלות יישור קו? צריכת דלק של החברים בפורום בעלי הידע והניסיון? ירידת הערך שלו? מחלות? המחיר? ולמה לשים לב בבדיקה הבאה? תודה!
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בימים האחרונים חיפשתי רכב סביב התקציב של 70k, אז האופציות שלי הם ככה: 1. יונדאי i10 חדשה 2016 מהחברה(מוציאים לי אותה ב73k בערך), אתמול ראיתי אותה והיא נראית אחלה 2. קיה פיקנטו ספורט 2015 עם 10 אלף קילומטר, כל התוספות, 72k, היד הראשונה היא מסוכן של קיה שקנה לפני שנה. 3. סוזוקי סוויפט יד ראשונה מזוג מבוגרים שאתמול ראיתי, שנת 2013 עם 14 אלף קילומטר(!!) ב-72 אלף ש"ח. שווה?(ממה שהבנתי סוויפט זה רמה מעל הפיקנטו והיונדאי.. קחו בחשבון שזה 2013) בכל הרכבים מדובר על אוטומט אני מחפש רכב לנסיעה בעיר.. מדי פעם לצאת מהעיר אבל שיהיה נוח ושיסע כמו שצריך שישרת אותי ל4 שנים הקרובות בשקט בלי תקלות ובעיות אשמח לעצות.. תודה
הודעה אחרונה מאת ping, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מחפש רכב בסכום של 10,000 עד 20,000 שח. אחד מהאופציות שהציעו לי סיטרואן c4, האם הוא מתאים לאדם לנסיעות בעיקר ללימודים? c4 אוטו משפחתי ומאסיבי? האם יש המלצות חסרונות לרכב? נסיעה בממוצע של +- 350 קמ בשבוע ההתלבטות כרגע בין c4 ליונדאי גטס אך כל המלצה תתקבל, תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
מבקשת המלצה למכון בדיקה אמין בת"א, שפתוח ביום שישי. לבדיקת דייהטסו סיריון. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת miri012, -
- 6 תגובות
- 957 צפיות
היי, יש לי אפשרות לקנות אוריס היברידית 2012 מליסינג של החברה.מתלבטת אם לקנות אותה או לקחת ליסינג לקליאו. אני נוסעת בטויטה זמן קצר ולא מכירה ככ את הרכב ואת המנוע ההיבריד והתקלות האפשרויות (אם ישנן) ועלויות ההחזקה. קראתי ביקורות באתר אבל עדיין חסר לי מידע לגבי תחזוקת הרכב. מה חשוב שאבדוק לפני שאני רוכשת את הרכב (בנוסף לדברים שבאופן כללי צריך לבדוק כמו תאונות וכד׳)? מהן עלויות החזקת הרכב? האם ישנן תקלות נפוצות ברכב? תקלות במנגנון המנוע ההיברידי? מה עלויות תיקון תקלה? קראתי שצריך להחליף סוללה. כל כמה זמן? כמה זה עולה? המון תודה
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 1 תגובות
- 707 צפיות
היי אני מתעניין ברכישת רכב בסביבות ה-20 אלף. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות, לכן נוחות ובטחות חשובות. בהתחלה חשבתי על רכב קטן (גטס, סיריון שנת 2007-9) אך שמתי לב שבאותו המחיר ניתן למצוא גם פורד פוקוס 2006/7 שמניסיון אישי יותר נוח לנסיעה, אז האופציה של רכבים משפחתיים קטנים גם עלתה. ההעדפה היא לאוטומטי, אך ידני גם בא בחשבון. כמובן מעדיף רכב יחסית חסכוני. מודע לעבודה לרכב משפחתי יצרוך כ-20% יותר דלק. על אילו רכבים אתם ממליצים? אני נמנע מרכבים צרפתיים עקב אמינות נמוכה והמלצות שליליות של כל הקרובים אליי. תודה! אור
הודעה אחרונה מאת ranpergamin, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 557 צפיות
מי המכונית הבטוחה ביותר מבין השלוש (מי תשרוד תאונה)- אודי A3 פולקסווגן גולף אופל קורסה ?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב לרווק לא גבוה, לנסיע של כ10K בשנה. מיני - סופר מיני. שנתון כמה שיותר מתקדם. אמין וזול לאחזקה. חסכוני כמה שאפשר, לא לחוץ עקב הקילומטרג' השנתי הנמוך. רצוי ידני בגלל האמינות והחסכון בדלק אבל יש אפשרות גם לאוטומט. חשוב שיחסב בבין עירוני ולכן כל המנועי 1.0 לא באים בחשבון. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 734 צפיות
ברכישת רכב חדש מסוכנות רכב. יש משמעות מאיזה סוכנות רוכשים ? במיוחד אני מתייחס למחיר הרכב? לתמחור התוספות? ובכלל לשירות לאחר קנייה ובמעמד הקנייה ואם זה משנה, אני מתייחס כרגע לסובארו.
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
- 4 תגובות
- 763 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת ranpergamin, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח להתייעץ. אני אמור לקבל רכב חברה בקרוב. לאחר צמצום מסויים של הרשימה אני מתלבט בין 2 הרכבים הנל. למעט העניין הבולט של גודל תא המטען, יש למישהו תובנות, המלצות ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת noamb3, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הרכב? האם כדאי לרכוש את הרובוטי או ידני? והאם יש בעיות בגיר הרובוטי?
הודעה אחרונה מאת SportsCar, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, קלטתי מהפורום המון מידע לפני שנרשמתי, ומכל מה שקראתי כאן יצאתי עם תמונה ממש חיובית אז החלטתי לפנות אלייכם על מנת לקבל הכוונות וטיפים בסיוע בקניית רכב. לאחר תקופה סבירה שיש לי רשיון הגעתי למסקנה ותקציב[נמאס להיות תלוי בחברים ותחבורה ציבורית] שאני צריך רכב שישמש אותי לנסיעות לעבודה[סביבות ה40 ק"מ הלוך+חזור] ביום יום ולפנאי. חשוב לציין כי אני גר באיזור דיי הררי[ כנרת והסביבה, יהיו נסיעות לגולן,צפת וטבריה כמו כן נסיעות למרכז בערך פעמיים בחודש] אז אני חושב שיהיה קצת יותר כוח זמין ונוחות סבירה ל4 מבוגרים[תקנו אותי אם אני טועה, רוב הנסיעות יהיו עם 2 מבוגרים, כלומר אני ועוד בן אדם] עשיתי לעצמי קצת סקרים והמסקנות שיצאו לי מהן [בלהתייחס לאמינות בעיקר …
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 757 צפיות
עם חריגה במידה ויש משהו ששווה את זה של עד 5000 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני קונה רכב בימים הקרובים, אתמול כבר שריינתי i20 inspire שנת 2012 עם 56000 ק"מ במחיר 68000. עכשיו אני פתאום קצת מתלבט.. חלק מהאנשים אומרים לי שהI20 לא הכי טובות, או שיונדאי לא הכי טובים.. ושבמחיר הזה עדיף להביא פיקנטו חדשה. הקטע שרציתי בהתחלה משהו קצת יותר מרווח מפיקנטו.. אני לא ממש סגור על זה. הרכב נועד תכלס רק לנסיעה בעיר.. מדי פעם משהו קצת יותר רחוק. ההתלבטות בגדול היא בין i20, איביזה, rio שיגיעו ביד שניה בין 2012-2013 ובמחיר הזה בערך אפשר להביא פיקנטו חדשה... אז אשמח לעזרה ממכם. ראיתי i20 וריו יד שניה אבל איביזה כמעט לא מצאתי המחירים שמדוברים פה לפחות ממה שאני ראיתי הם בין 55-70 מה הייתם לוקחים מביניהם?? בעיקר לנסיעה בעיר.. שתהיה נוחה…
הודעה אחרונה מאת Tal Shmini, -
-
התקציב שלי הוא 40 בנתיים מה שראיתי זה פיאט בראבו שמורה קמ נמוך ב 40 השאלה שלי אם בתקציב הזה אפשר להביא (להביא = לרכוש) רכבים שונים עם נפח 1400 דגש טורבו?
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפשת רכב משפחתי אוטומט' משנת 2010 ומעלה - חסכוני ואמין עד 50-60 אלף ש"ח אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת ronshul, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
מתעניין ברכב משנת 98 נראה קצת חשוד...איך ניתן לבדוק שאיננו מעוקל ?? תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- 1 תגובות
- 579 צפיות
שלום הייתי רוצה לדעת מה קורה עם הרכב האם הוא ממולץ? האם הוא אמין? איך הוא מבחינת טיפולים ועלויות? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת my love-Porsche, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , רכב שמצאתי בלוח יד 2 הינו פיג׳ו 208 ידנית שנת 2014 , המוכר שלח לי את טופס בדיקת הרכב שנבדק לפני מספר ימים ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהבנתו , לפי מה שהבנתי השלדה תקינה אך קיימת בעיה במרכב , מה זה אומר האם לפסול את הרכב עפ זה?
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות, מתלבט אם להשקיע סכום שלא השקעתי בחיי ולהיכנס לעיסקת ליסינג עם תשלום חודשי גבוה, נא חוות דעתכם באשר לרכב - כמה דלק הוא אוכל, חווית הנהיגה, מערכת המולטימדיה, ומה העיסקה הכי זולה לקניה. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קרוב לסגירה על קניית הרכב מחברת ליסינג, אשמח לשמוע פידבקים בנוגע לרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב ראשון לאישתי - עד 40 אלף ש"ח. חשבתי מה זה יכול להיות - הגעתי למסקנה - שזה חייב להיות רכב משפחתי חסכוני בדלק - טויוטה קורולה שנת 2008 גיר רובוטי פה המפרט http://www.mehiron.co.il/מחירון-3416-טויוטה-קורולה-1600-אוטומט-2008 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת mike23, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכל החברים בפורום היקר הזה יש לי תקציב של 20 אלף לקניית רכב על הפרק עומד מאזדה3 2008 עם 200 אלף קילומטר, בגדול אני מחפש רכב כמו המאזדה הנ"ל רק שאני מפחד מהקילומטר הגבוה. הבעלים אומרים שהרכב מטופל ושמור וכו' וכו' עוד הצעות זה מאזדה 3 עם שנתון יותר נמוך 04/05 עם קילומטר בסביבות ה 145 אלף אשמח לשמוע חוות דעת על המאזדה עם ה 200 אלף ק"מ אני עושה בשנה כ 30 אלף קילומטר, עם אופצייה לפחות קילומטר (תלוי בעבודה שלי) עד 20 אלף קילומטר
הודעה אחרונה מאת amosbismout, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 626 צפיות
אהלן חברים לעולם הווירטואלי חבר טוב מחפש רכב - הדרישות דיי פשוטות: א. אמינות של משקולת נייר ב. מגיע עד 110 בלי להשאיר אטם ראש מנוע על כביש החוף ג. חלפים זולים אין העדפה לתיבת הילוכים ספציפית או לשנים מסויימות - אנחנו פתוחים מאוד לקבל כל רכב. חשבנו על שרייד ופונטו בתור אופציות אבל מהניסיון האישי הן לא עומדות בקריטריון השני. אולי יש דגמים שלא חשבנו עליהם או שתוכלו לתת חוות דעת קצת שונה ולהאיר את עינינו. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 930 צפיות
התקציב הוא עד 40. כרגע יש לי מיצובישי אטראז' אוטומט מהחברה ואני נאלץ להפרד ממנו עקב התחלת לימודים אני מרוצה מצריכת הדלק שלו אבל רוצה לרכוש רכב חסכוני אפילו יותר זה הנתון הכי קריטי. צריכת דלק ואמינות לא מחפש חווית נהיגה של ספורט וכל הנוגע.. צריכת דלק נמוכה ככל האפשר ואמינות. אין לי בעיה עם דיזל אשמח גם לשמוע דעתכם על אופן הרכישה. ליסינג.. מגרש פרטי.. פרטי מה אתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11