Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רכב שמצאתי בלוח יד 2 הינו פיג׳ו 208 ידנית שנת 2014 , המוכר שלח לי את טופס בדיקת הרכב שנבדק לפני מספר ימים ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהבנתו , לפי מה שהבנתי השלדה תקינה אך קיימת בעיה במרכב , מה זה אומר האם לפסול את הרכב עפ זה?uploadfromtaptalk1450549001826.jpg

פורסם

מכיוון שהבדיקה מוזמנת ע"י המתווך (סוויץ') אין לה שום ערך והיא לא אומרת כלום.

אם ברצונך לקנות את הרכב ולהיות רגוע תצטרך לקחת אותו לבדיקה מטעמך במקום אחר.

פורסם

יש שרשורים רבים וארוכים על קניה מסוויץ', אפשר ללמוד משם לא מעט על הטוב והרע שבעסקאות האלה.

הבדיקה הזאת כמובן לא מצביעה על סיבה לפסילת הרכב. אך יש לבדוק את הרכב בהתאם למה שמאפשרים לך לעשות בסוויץ'( ולכן שוב אני מפנה אותך לקרוא מה כבר נכתב פה בעבר הלא רחוק).

בהצלחה

פורסם

פגיעה במרכב היא לרוב לא פגיעה בשילדה. בדרך כלל הרכב חטף מכה באחד הפגושים ועבר תיקון או החלפתו.

זה לא אומר שצריך לפסול אבל בהתאם למה שנאמר לך על חברת סוויץ' מומלץ שלא לקחת סיכון ולקחת את הרכב לבדיקה

מסודרת במקום שאתה סומך עליו. אם מדיניות כזו או אחרת של סוויץ' לא תאפשר זאת נראה לי שתקבל תשובה חותכת

לשאלתך- להתרחק מהרכב. ככה לפחות הייתי עושה בעצמי. בהצלחה

פורסם

רבות דובר כאן בפורום על סוויץ' ועל הבדיקה שהם עורכים.

אני ממש לא הייתי פוסל את הרכב, וניגש לשם לראות אותו, ואם הוא עונה על הקריטריונים שלי - גם הייתי רוכש.

סוויץ' לא מאפשרים לקחת את האוטו לבדיקה במכון מטעמך מסיבות שונות (ומוצדקות) אבל לא מסיבה של הסתרה כלשהי.

אם לרכב היתה פגיעת שלדה הוא לא היה נכנס למאגר של סוויץ'.

לדעתי - אין לך מה לחשוש.

אם הייתי רוכש את הרכב, הייתי לוקח אותו מייד עם הרכישה למוסך מורשה שיבדוק ויחווה דעה, על מנת שאם ארצה אוכל להתחרט בתוך החמישה ימים שהם מאפשרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים עם דיסקו -לא רואה סיבה לפסול את הרכב על סמך הבדיקה הזאת.

אם הרכב והמחיר מתאימים, תקנה ותבדוק מיד. יש משהו מעבר לבדיקה הזאת? אפשר להחזיר את הרכב תוך 5 ימים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מכיוון שהבדיקה מוזמנת ע"י המתווך (סוויץ') אין לה שום ערך והיא לא אומרת כלום.

אם ברצונך לקנות את הרכב ולהיות רגוע תצטרך לקחת אותו לבדיקה מטעמך במקום אחר.

לגמרי.

לעולם אל תסתמך על 'בדיקות' שמישהו אחר עשה. אתה צריך אסמכתא משלך כדי להיות בטוח שאתה לא קונה רכב מקולקל.

• ספונסר פורום
פורסם

לא יודע מה המדיניות של סוויץ אך בדקתי בחודשים האחרונים הרבה רכבים שהגיעו מהם, הקונה הגיע אלינו למוסך יחד עם נציג של סוויץ

• תוכן חדש...