Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S60 מול סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עושה מי שקנה פרארי/מזראטי? פורשה?

בסדר אז יש רק 3 מרכזי שירות.

גם מי שקנה ב.מ.וו סדרה 1 וגר בדרום צריך לנסוע עד ב"ש או ניר צבי. זה חלק משיקולי הרכישה.

מה אתה מנסה לומר?

מצב זה קביל עליך?

עלי לפחות לא קביל.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אין כאן עניין של מקובל או לא.

אני מנסה לומר שאם האשמת את אינפיניטי בשירות רע ["איך אתה מצפה למכור?"], אז תאשים גם את פרארי/מזראטי, פורשה, ב.מ.וו, מרצדס בשירות רע.

יש מותגים שלא משתלם ליבואן להחזיק מרכז שירות בקריית שמונה/אילת. זה מובן לחלוטין, מצב קיים ובעיניי מקובל.

זה גם לא שירות רע, כי זה לא בא לך בהפתעה. לפני קנייה אתה יודע כמה מרכזי שירות יש ומה תצטרך לעשות.

ולגבי שירות דב - לפחות אינפינטי מנסים להקל עליך, גם אם לא באופן אופטימלי. אני מעדיף שירות דב מאשר שום שירות.

אני גם לא חושב שזה שירות דב, כי אני לא רואה נזק ממשי ב-300 ק"מ שיתווספו למד האוץ. אז האלמנט של כוונה טובה קיים, ואת הפגיעה אני לא רואה. ואם יש סניף חיפה, אז גם אין יותר 300 ק"מ.

אין לי שום קשר לעידן, בחיים לא הייתה לי או לחבריי אינפיניטי, אני לא עובד בשום דבר שקשור לעולם הרכב ואין לי שום אינטרס בדיון.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה לי אינפיניטי EX37 והשירות היה מצויין.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אגב, גם פורד - ניר צבי לוקחים ומחזירים רכב מטיפול ובמקרים מסויימים מציעים רכב חילופי (אין לי מושג מה הכללים). אישית, אני לא סובל שמישהו אחר נוהג במכונית שלי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בתור אחד שבמסגרת העבודה שלו מטפל בלקוחות שמוגדרים ״פרימיום״, אני יכול להגיד שאנחנו נותנים רכב חליפי ללקוח בכל ביקור במרכז שירות ומחזיקים צי רכבים חליפיים של וולוו ויגואר חדשות (לפי הידוע לי, הצי הכי גדול בשוק הפרימיום המקומי).

פורסם (נערך)

החזקנו אינפיניטי G37 במשך כמעט 3 שנים, שעברה יותר ממאה אלף קילומטרים בזמן הזה.

הרכב נכנס למוסך רק לטיפולים שוטפים, כשהרכב עולה על גרר מביתנו בצפון לטיפול, וחוזר על גרר בגמר הטיפול.

השירות היה מצויין. אין לי מושג למה העלו כאן את אינפיניטי כדוגמה שלילית לשירות.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא האשמתי את אינפיניטי בשרות רע.

ציינתי עובדות ואת דעתי האישית.

אין לי כוונה לקנות מזראטי, פרארי או פורשה. לא מענייו אותי אם יש להם מוסך על הירח וצריך להטיס אותם לשם.

לעומת זאת, יתכן והייתי שוקל לרכוש אינפיניטי אם היו להם מרכזי שירות במקומות נוספים בארץ.

כן, לי אכפת אם הרכב יגמע 300 ק"מ מיותרים לטיפול.

כאמור היבעתי את דעתי. אני יודע שיש עוד אנשים שדעתם זהה ולא ירכשו אינפיניטי בתנאים הנ"ל.

פורסם

שוב, הפתרון כבר קיים- הרכב נלקח על גרר וחוזר על גרר, ואתה לא משלם בקילומטרז' לרכב יותר מאשר נסיעה למוסך הקרוב אליך.

בכל מקרה, נחזור לשרשור המקורי, אנחנו רכשנו את הסופרב 2.0 החדשה ומאוד מרוצים. אני מקווה להעלות בקרוב חו"ד אישית עליה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ומה עושה מי שקנה פרארי/מזראטי? פורשה?

עובר לפרארי/מזראטי/פורשה השנייה.

בכל אופן, יש לא מעט יבואנים, בד"כ של מותגים יקרים יותר (הלקוחות שלהם כמובן מושחתים, גנבים, אנסים, רוצחים וכו' - כפי שהוסבר לא מזמן בשרשור אחר), אשר מציעים שירות נהגים או מובילית כאשר מגיע טיפול או הופיעה תקלה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...