Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S60 מול סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נהגתי בסופרב אבל s60 זה רמת נוחות שוודית שאלף מילים לא יסבירו וזה תלוי מה אתה מחפש? נוסע רגוע ומחפש נוחות בלי תלות בתקציב אחזקה? נראה לי הוולוו עדיפה כי לנהוג איתה מהר זה לא פרקטי. לפחות בt4 שאני נהגתי. והפוך וכו'...

פורסם

הסקודה הרבה יותר מרווחת. לי אישית הוולוו מאוד לא נוחה מאחור. צפוף ולגבוהים אין מספיק מקום.

דרך אגב לוולוו אין גלגל רזרבי.

פורסם
לא נהגתי בסופרב אבל s60 זה רמת נוחות שוודית שאלף מילים לא יסבירו וזה תלוי מה אתה מחפש? נוסע רגוע ומחפש נוחות בלי תלות בתקציב אחזקה? נראה לי הוולוו עדיפה כי לנהוג איתה מהר זה לא פרקטי. לפחות בt4 שאני נהגתי. והפוך וכו'...

לא הבנתי הוולבו עדיפה כי לנהוג איתה מהר זה לא פרקטי?

מה שמעניין אותי זה איזה רכב מפנק יותר, נוח יותר ודינאמי יותר.

ההוצאות וצריכת הדלק אולי טיפה יותר יקרות בוולוו אבל ממש שהבנתי לא בהפרש משמעותי.

פורסם
הסקודה הרבה יותר מרווחת.

״הרבה יותר מרווחת״ זה בלשון המעטה.

הסקודה מרווחת מרוב המתחרות שתי קטגוריות מעליה, בזמן שהוולוו לא יותר מרווחת מגולף מאחורה ובעלת תא מטען קטן מהאחרונה.

פורסם

הסקודה מצויינת ‚מרווחת מאוד ומאובזרת יפה ‚ הוולוו יותר חזקה ולטעמי יותר נוחה ויותר איכותית .

מה לגבי נסיעת מבחן ? שני הרכבים טובים ‚אבל כל אחד וטעמו .

פורסם

תשייך לאיזו קבוצה שאתה רוצה, לדעתי ניתן ורצוי להשוות בינהן כי הן בגודל כללי וקבוצת מחיר דומים בחלק מהדגמים. וגם בהתלבטויות שלי ברמה האישית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הסופרב החדשה לדעתי יותר ממולצת.

בסקודה חשבו על הדברים הקטנים שקנו אותי.

נסיעת מבחן תהיה הבדיקה הטובה ביותר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

לכל אחד העדפות שלו.

יש שסמל וולוו יעשה להם את זה.

אני אישית, לשימושים שלי, מעדיף את הסקודה. אבל, לדעתי סקודה הגזימו בתימחור. ה-1.8 טורבו ברמת הגימור הגבוה -210K. מחיר מופקע לדעתי. למרות שיוצאים בפרסום של 160K, ל1.4 ללא מערכות הבטיחות.

הוולוו, בגלל הספסל האחורי הצר, הגג הנמוך, שרק נמוכים יכולים לשבת שם, מבחינתי לא רלוונטית.

שוב אני חוזר, כל אחד צריך להגדיר לעצמו את הצרכים והעדיפויות.

פורסם

אם אתה מחפש רכב איכותי יותר ואתה לא צריך רכב שיתאים למשפחה גדולה לך על וולבו בלי לחשוב פעמים.

בנקודות מסויימות כמו מרווח, תא מטען וכו' הסקודה מנצחת.

A3

A4

פורסם (נערך)
ולוו. מי משווה סקודה לוולוו?

הסקודה שייכת לקטגורית משפחתיות גדולות ולא ליוקרה.

השוואה לחלוטין במקום, בזמן שההערה שלך שייכת לשנות התשעים.

יש לי חדשות בשביל אגב - וולוו S60 זה לא רכב יוקרה.

אם תרצה אשים פה כמה לינקים למבחני דרכים מאירופה ותראה מה שמים מול הסופרב להשוואה.

מצד שני, קשה לי להאמין שגם זה ישנה משהו לשנאה שלך למותג.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

ההבדל בגודל בין הרכבים משמעותי. האחת משפחתית קומפקטית והשניה משפחתית גדולה. מה הצרכים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הוולוו הרבה יותר איכותית, נוחה, בטיחותית, שקטה ובאופן כללי יותר נעימה.

הסופרב הרבה (הרבה הרבה) יותר מרווחת (אפילו האוקטביה יותר מרווחת מהוולוו), פרקטית, וברמת האבזור הגבוהה (L&K) יותר מאובזרת ובגרסת 4X4 יותר דינמית.

בכל מקרה, אם וולוו, אז דווקא לא בגרסת R-Design. ההתנהגות לא מפצה על חוסר הנוחות.

בכל מקרה, שתיהן מכוניות מעולות. נסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
השוואה לחלוטין במקום, בזמן שההערה שלך שייכת לשנות התשעים.

יש לי חדשות בשביל אגב - וולוו S60 זה לא רכב יוקרה.

אם תרצה אשים פה כמה לינקים למבחני דרכים מאירופה ותראה מה שמים מול הסופרב להשוואה.

מצד שני, קשה לי להאמין שגם זה ישנה משהו לשנאה שלך למותג.

הוולו בהרבה יותר טובה מהסופרב חוץ ממטען ומרווח אל תתבלבל.

• תוכן חדש...