Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S60 מול סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי אחד הכללים זה שממדים חיצוניים מוגזמים הם חיסרון.

כל עוד המרווח הפנימי מספק בוולוו, למה להעניש עצמך במטראז' מיותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי את מי אתה מסיע. אם יושבים אנשים מאחורה, אז שיהיה להם נח. אם אתה נוסע לבד תמיד אין סיבה בכלל לקנות רכב סדאן כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוולוו פחות מרווחת מהסקודה ותא המטען שלה קטן יותר, אבל היא איכותית יותר, עם ביצועים יותר טובים (למעט גרסת הקצה של הסקודה) ונוחה יותר. שתיהן לא ממש מהנות לנהיגה ומי שחושב שהוולו מתחרה ישירות בסקודה טועה בגדול.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות, אני מבין שאין פה הסכמה פה אחד, אבל סה"כ הנטייה שהסקודה לא נופלת מהוולוו ושווה לבדוק את שתיהן.

הסקודה החדשה מצד אחד מאוד מוצאת חן בעיניי(בעיקר בגרסתה היקרה), אבל מהצד השני, לא טבעי לי, לשלם 260,000 שקלים תמורת סופרב. ולא בגלל שהיא לא מכונית מצויינת, אלא שהמחירון של הסופרב קפץ בשנים האחרונות. אני מקווה שבאמת כתוצאה מעלייה באיכות/במיתוג חדש. למרות זאת במידה והסקודה תהיה עדיפה על הוולו בנסיעת המבחן אני אקח את הסקודה.

לכן אני קבעתי נסיעת מבחן לוולו השבוע ושבוע הבא לסופרב.

אלו המכוניות שכיוונתי אליהם מלכתחילה והם עדיין לדעתי האופציות המתאימות ביותר בשבילי.

אני הולך להוסיף כאן עוד אופציה אחרונה ורציתי לדעת איפה הייתם ממקמים אותה ביחס לסופרב ולוולו

אינפינטי Q50 2.0T, דיי מזכירה את המכוניות הנ"ל... מה אתם אומרים?

במידה והיא באותה רמה של הוולוו והסקודה אני אקבע גם לה נסיעת מבחן.

תודה

פורסם (נערך)

אם אתה מוכן להוציא כל כך הרבה כסף על רכב חדש, שווה שתבחן גם את הב.מ.וו 320. היא נחשבת לאחת ממכוניות המנהלים הכי טובות.

מצ"ב השוואה של קטגוריה שנקראת "רכבי רכבי מנהלים" בעלויות קצת יותר נמוכות:

http://m.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99_-_%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99_%D7%9E%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D/

שווה לבדוק .

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אם אתה חושב על האינפיניטי, אתה בוודאי יודע שיש רק 2 סוכניות בארץ ורק מרכז שרות אחד בלבד, בכל הארץ.

אני מציע לך גם לבדוק את נושא השירות.

פורסם (נערך)

אינפינטי Q50 2.0T, דיי מזכירה את המכוניות הנ"ל... מה אתם אומרים?

במידה והיא באותה רמה של הוולוו והסקודה אני אקבע גם לה נסיעת מבחן.

בהנהלת הפורום אהבו אותה אם אני זוכר נכון, ובמבחן אולם התצוגה היא בהחלט עומדת בכבוד, אבל בעולם הביקורות פושרות ביותר.

לא מצאתי ביקורת אחת חיובית עליה מאירופה למשל (זה לא אומר שאין...).

לא מכיר אישית (חוץ מלשבת בה) אז אם היא מעניינת אותך מציע לך לקחת לנסיעת מבחן.

אגב מאיזו בחינה היא מזכירה את הוולוו והסקודה? (שלא מזכירות אחת את השניה בכלל...).

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
בהנהלת הפורום אהבו אותה אם אני זוכר נכון, ובמבחן אולם התצוגה היא בהחלט עומדת בכבוד, אבל בעולם הביקורות פושרות ביותר.

לא מצאתי ביקורת אחת חיובית עליה מאירופה למשל (זה לא אומר שאין...).

לא מכיר אישית (חוץ מלשבת בה) אז אם היא מעניינת אותך מציע לך לקחת לנסיעת מבחן.

אגב מאיזו בחינה היא מזכירה את הוולוו והסקודה? (שלא מזכירות אחת את השניה בכלל...).

באירופה מוכרים 99% את גירסת הדיזל.

אם אתה חושב על האינפיניטי, אתה בוודאי יודע שיש רק 2 סוכניות בארץ ורק מרכז שרות אחד בלבד, בכל הארץ.

אני מציע לך גם לבדוק את נושא השירות.

אכן לאינפיניטי ישנם 2 סוכניות: בהרצליה וירושלים (בקרוב תפתח אחת נוספת בחיפה)

מרכז השירות ממוקם בראשל"צ אך השירות של אינפיניטי כולל הובלת הרכב בכל מקרה נדרש לרבות טיפול שנתי.

הלקוח מקבל רכב חליפי מהרגע הראשון.

השירות ללא עלות כמובן.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עם כל הכבוד לאיש המכירות של אינפיניטי נראה לי מיותר שצריך הרכב לעבור 300 ק"מ לצורך טיפול. הכוונה שלי לנהג שגר בצפון.

פורסם

גילוי נאות- אנוכי מנהל המכירות הארצי של אינפיניטי.

אם הלקוח לא מעוניין שהרכב יסע- ייקחו אותו על מובילית ללא עלות אך ללא רכב חליפי.

כמדומני, רק ללקסוס יש שירותכז לכלל הלקוחות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)
גילוי נאות- אנוכי מנהל המכירות הארצי של אינפיניטי.

אם הלקוח לא מעוניין שהרכב יסע- ייקחו אותו על מובילית ללא עלות אך ללא רכב חליפי.

כמדומני, רק ללקסוס יש שירותכז לכלל הלקוחות.

נו...ככה אתה רוצה שיקנו אינפיניטי באזור חיפה?אחרי שיפתח הסניף החדש שלכם בחיפה, זה יהיה הסידור?

כמו שכתבתי, נראה לי לא לעניין.

לדבריך אם לא רוצים שהרכב יגמע 300 ק"מ לטיפול שנתי אז לוותר עליו ליממה, בלי רכב חליפי?

זה שרות דב...לשלם כל כך הרבה על רכב ואח"כ "יהיה בסדר" עם הטיפולים? זה לא שרות של מותג שאמור להיות מותג פרימיום...

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם
באירופה מוכרים 99% את גירסת הדיזל.

גם אם יש לך את הנתונים המדויקים נשמע לי ש99% דיזל במקרה של הQ50 זה מאוד לא מדויק.

אני בטוח שחלק לא קטן זה היברידי, אבל בלי קשר רוב הביקורת על הרכב לא קשורה למנוע דווקא (גם אם דגם הדיזל סופג לא מעט ביקורת על מנוע מחוספס ולא נעים).

שוב, אני לא מכיר את הרכב אישית, אבל השורה התחתונה של רוב הביקורות שקראתי היא שאין הצדקה להעדיף אותה על פני המתחרות.

פורסם
נו...ככה אתה רוצה שיקנו אינפיניטי באזור חיפה?אחרי שיפתח הסניף החדש שלכם בחיפה, זה יהיה הסידור?

כמו שכתבתי, נראה לי לא לעניין.

לדבריך אם לא רוצים שהרכב יגמע 300 ק"מ לטיפול שנתי אז לוותר עליו ליממה, בלי רכב חליפי?

זה שרות דב...לשלם כל כך הרבה על רכב ואח"כ "יהיה בסדר" עם הטיפולים? זה לא שרות של מותג שאמור להיות מותג פרימיום...

ומה עושה מי שקנה פרארי/מזראטי? פורשה?

בסדר אז יש רק 3 מרכזי שירות.

גם מי שקנה ב.מ.וו סדרה 1 וגר בדרום צריך לנסוע עד ב"ש או ניר צבי. זה חלק משיקולי הרכישה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...