ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן. אני מעוניין לקנות רכב מיני\סופר מיני וקצת הלכתי לאיבוד מרוב המבחר שיש. הדרישות מהרכב, לפי סדר חשיבות, הן כאלה: רכב אוטומטי בלבד. אמינות - שתראה כמה שפחות מוסך. מחיר - 45+- גודל - אני גר בתל אביב, וחנייה זאת מילת המפתח אז אני מעדיף רכב קטן, אבל אני לא רוצה להרגיש שאני נוהג בפחית שימורים, אז גם סופר-מיני טובה (אם קיים דבר כזה), וגם מיני, אפשריות. שנה - מעדיף רכב חדש בשביל לחסוך טיולים למוסך, מהמחקר הלא רציני שעשיתי נראה לי שבאיזור שנת 2010 יתאים, אבל זה גמיש. נוחות - ברור לי שברכבים כאלה נוחות זה יחסי, אבל רק לא מתחתית הסולם - שפשוט לא ירגיש קלסטורפובי או שהרכב בנוי מבקבוקים ממוחזרים. מעדיף שיהיה אפשרי לנסוע על 110-120 בלי שהמנוע יצעק. הרכבים…
הודעה אחרונה מאת coavi, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 757 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Roy Benita, -
- 2 תגובות
- 508 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Roy Benita, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 850 צפיות
טוב החלטתי, אני מעדיף להגדיל את התקציב ל 40K ולקנות רכב כמה שיותר חדש. אין לי בעיה עם ידני. אני מחפש אמינות, חיסכון בדלק, בטחון ויופי. עדיפות לרכב קטן (אני לבד, ורוב הפעמים נוסע לבד). אפשר המלצות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום, לא מצליח להפיל החלטה לגבי רכישה, כמו בכותרת - סוזוקי ספלאש 2010, 95 כ"ס, אוטומט, יד 2 הכל פרטי 78,000 ק"מ פיאט פונטו איבו 150TH, רובוטי, 77 כ"ס, יד2 הכל פרטי, 70,000 ק"מ. סביבות ה-40K. בתור סטודנט חשוב לי חסכון בדלק ועלות טיפולים. אשמח לדעתכם. תודה!!!!
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אהלן שלום אני מתלבט בין סוזוקי קרוסבאובר אוטומטית רגילה (לא 4 על 4) לבין טויוטה קורולה sun מה עדיף? מה יותר חוסך דלק? מה פחות רואה מוסך (יותר אמין) ?? ממש תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ההורים רוצים להחליף(יותר נכון מאוד מרוצים מהאוונסיס 2010 שלהם אבל רוצים להתחדש)... כיוונים: גולף חדשה 1.4 אוקטביה חדשה 1.8 סופרב חדשה(לא סגור על מנוע) ואני בכלל מפחד שהם יכנסו להרפתקאה של טיפולים יקרים ותיקונים עוד כמה שנים... אשמח לשמוע מה לפורום יש להגיד בנושא
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים. אני רגע לפני קניית רכב חדש. הרכב ישמש אותי ואת אישתי ובעזרת השם גם ילד שיבוא בעתיד. התקציב שלי נע סביב ה-120,000 ש"ח. ברשותי כרגע קיה פיקנטו ידנית מנוע 1,000 יד ראשונה שנת 2013, מחיר מחירון 49,000 אלף ש"ח. העסקה שאני אעשה היא כמובן טריידאין על הפיקנטו, והשאר במימון. רציתי את עזרת המומחים כאן, האם ללכת על הראפיד? מי המתחרות שכדאי לי לקחת בחשבון שהן שוות ערך לראפיד? והשאלה הכי חשובה: האם כדאי לי לעשות את העסקה עוד השנה, או שאין בעיה לחכות לחודש ינואר נניח? הכוונה מים הסתם זה שבגלל כרגע יש הנחיות כמעט בכל חברה, ושנה הבאה הפיקנטו שלי יהיה שווה פחות כסף. תודה, מתן.
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
רכב משועבד 1 2
מאת 333yossi333-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה ימים הלכתי לקנות רכב מבחור שראיתי ביד 2. נפגשנו עשינו בדיקה לאוטו ולאחר מכן הלכנו לדואר לבצע העברת בעלות, בדואר עשיתי בדיקה לבדוק האם הרכב משועבד ומסתבר שהרכב משועבד לבנק הפועלים. ששאלתי את בעל הרכב על זה הוא אמר שיום לפני הוא הסיר את השיעבוד אבל לוקח לזה זמן להתעדכן. ביצענו העברת בעלות, שילמתי לו בצ'ק דחוי וסיכמנו שהיום הוא ישלח לי מייל מהבנק שהשעבוד הוסר. נכון לעכשיו המייל עדיין לא נשלח והוא טוען שזה ישלח בקרוב. דיברתי עם בנקאית של בנק הפועלים והיא אמרה לי שאני יכול להיות רגוע, שאם הצלחתי לעשות העברות בעלות זה אומר שהרכב לוא משועבד. אני חייב את עזרתכם האם אני יכול להיות רגוע, מה עלי לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מחפש פונטו איבו אוטומט 2011 אחרי חיפושים מצאתי רכב בודד שעונה על מבוקשי ביד 2 הוא נמצא אצל סוחר רכב בשם איציק מנתניה, המודעה מיד2, לבחור יש עוד איזה 5 רכבים על היוזר שלו ביד2. לא מפוקפק סוחר ברכב בנתניה? עיר הקומבינות? אשמח לדעתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 487 צפיות
מונדאו דיזל אוט' משנתון 2009. איך מנועי הדיזל של פורד והכי חשוב איזו תיבה יש באוטו, הבעייתית כמו בפוקוס או מסוג אחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
היי, מתכנן לקנות רכב עד 50K בקטוגריית המיני. אשמח לקבל אם יש לינק לכל האפשרויות הרלוונטיות. מבחינתי השיקולים העיקריים זה דלק, שירגיש כמו אוטו ולא גרוטאה, ואמינות. התכנון הוא לקנות רכב שנת 2012. העדיפות העיקרית כרגע זה לפולו שנת 2012 כאשר המחירון שלה יותר גבוהה אך ראיתי שניתן למצוא ב50K שנת 2012. אפשרויות נוספות זה אופל קורסה, טויוטה יאריס, סיאט איביזה, יונדאי i20 או i10, פורד פיאסטה. אם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע ובכלל מה דעתכם על הרכבים הללו בתקציב הזה. תודה מראש
VW פאסאט TDI
מאת itzik212- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 901 צפיות
היי חברים צהריים טובים. אשמח לחוות דעת על פאסאט TDI 2000-2005 לחיוב ושלילה. קצת רקע: אחרי כמה שנים טובות עם בורה 1600 שנת 2000, אני חושב מאוד ברצינות להתקדם לפאסאט TDI. התקציב הוא 15K שמורכב מהבורה (כנראה טרייד עם מגרש),מבחינת התצורה (110 - 130 כ"ס) לא כל כך משנה לי, העיקר שיהיה דיזל חזק עם מומנט גדול כפי שכבר ידוע לי ולכם, אהה וכמובן חסכוני(נוסע 20K+ בשנה). חשוב לי שהרכב לא יעבור את ה300K אפילו פחות מ250K וכמובן מרכב, פנים וכו' יהיה בסדר. עכשיו אני יודע שהגיר בשנתונים האלה הגיר די רגיש, במיוחד לחום ואחד הדברים הראשונים שאני עשיתי לבורה זה קולר משודרג לגיר עצמו, 99% שזה מה שאני יעשה לפאסאט אך השאלה שלי היא האם לרכב שעבר מעל 200K (נדיר למצוא כאלה ש…
הודעה אחרונה מאת itzik212, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 726 צפיות
שלום לכולם! חבר טוב שלי מצא רכב עם נתונים דיי נדירים: שנת 2010 ק"מ נמוך מאוד מטופל במוסך מורשה מהיום הראשון. יש כמה דברים שצריך להחליף למשל רצועת טיימינג שהעלות שלה היא 1800 ש"ח. בנוסף אמרו שיש נקישות יתר במנוע בבדיקה. לרכב יש שריטות ומכה קטנה בכנף. מבחינת שלדה השלדה נקייה. מבחינת תאונות זה מה שהוא עבר, האם זה רציני ובגלל זה הייתם פוסלים את הרכב? ואם לא כמה באחוזים לדעתכם צריך להפחית?.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 752 צפיות
אהלן. אני מחפש לקנות רכב נוח באופן כללי - מתלים, מושבים, בידוד רעשים - שגם יהיה אמין וסחיר. כרגע מה שעובר בראשי זה שמתוך מאזדה 3, טויוטה קורולה, פורד פוקוס וניסאן טידה - שעל כולן נהגתי לא מעט, הטידה הכי מוצלחת לדעתי. אני מניח שהיא אמינה ולא בטוח כמה היא סחירה. לא משנה לי אם הרכב יהיה ידני או אוטומטי, ושאני באופן כללי עם ראש פתוח לקטגוריות / שנים מגוונות של מכוניות איזה עוד אופציות יש בשוק כיום? תודה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
קורולה 2012 SUN אוט' מליסינג עם 90K ק"מ. בהנחה והרכב במצב טוב, האם יש משהו מיוחד שצריך להיזהר ממנו, או שמדובר בהימור די בטוח, ובהנחה שהרכב יטופל לפי הוראות יצרן, אקבל שקט ל5 שנים הקרובות? אני מבין שאין הרבה הבדל בינה לבין GLI (חוץ מרדיו ובקרת אקלים, בקרת אקלים לא מעניינת אותי, ורדיו סטוק במילא יעוף בהזדמנות הראשונה, ויוחלף בקלריון סינגל דין האהוב). הרכב נועד לנסועה של כ30K בשנה.
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתעניין באחד מהרכבים הנ"ל בדגם האוטומטי. האם עלות האחזקה שלו יקרה כמו למשל של הפולו? או שהוא מתקרב איכשהו לעלות אחזקה וחלקים של רכב יפני? אם אני מחפש אמינות אפשר לסמוך על האיביזות מהשנתונים האלה או להתרחק וללכת ליפניות?
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים אלה אני בשלבי קניית רכב סוזוקי קרוסאובר והייתי רוצה לשאול האם מישהו לאחרונה קנה רכב כזה ומה הציעו לו בסוכנות במעמד הקנייה שכלול במחיר הרכב (חיישני רוורס, קודנית...)? כרגע המחיר של הרכב הוא 120990 (מבצע), עבור הדגם האוטומטי GLX 2X4, וזה לא כולל את הדברים שציינתי למעלה. אשמח לשמוע מאנשים שקנו את הרכב או שביררו לגבי הרכב ומה האבזור שהוא מגיע איתו. תודה
הודעה אחרונה מאת lolmit, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
יש עכשיו הרבה מבצעים בסוכנויות רכב בגלל סוף השנה. אני מתכנן לקנות רכב משומש כנראה מסוכנות טרייד אין. אם המבצעים הם בגלל שעוד מעט מתחלף שנתון ואז המחירים יורדים אז אולי עדיף לחכות לתחילת 2016 שהמחירים ירדו. אבל אם המבצעים נועדו להגדיל את המחזור של הסוכנויות מטעמי מס לקראת סגירת שנת מהמס או משהו כזה אז אולי דווקא המבצעים משתלמים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת רפאל61, -
- 0 תגובות
- 452 צפיות
שלום, מחפש רכב חסכוני ואמין, נסיעה לעבודה (לא יודע כמה קילומטר, בערך 15 כל כיוון, הרכב אמור להרחיב את הגבולות בהם אוכל לשכור דירה), סופי שבוע פה ושם. אין לי בעיה עם ידני. חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ואמין. תקציב עד 20K. נהג יחיד עם אופציה להסעה של 1-2 אנשים נוספים. תודה ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת raiden, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב אוטומט וקטן עד 35,000 ש"ח. אחרי סלידה מגיר רובוטי גיליתי שאני מסתדר איתו. על הפרק - פיאט פונטו איבו 2011. סיטרואן C1 2012. קראתי בפורום ולגבי הגיר של סיטרואן אני שהאמינות תקינה לגמרי! לגבי הגיר של פונטו ופיאט בכלליות אני רואה גם דעות חיוביות וגם דעות שליליות. האם להתרחק? כי הוצאה על 10K על גיר ב-3 שנים הקרובות נשמע נורא. מצד שני הרכב היה לי הרבה יותר נוח לנסיעה, מהסיטרואן והפיג'ו. בקיצור, איך האמינות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, אני בתהליך של בירור לגבי רכבי פנאי שטח, שמתי עין על הקיה ספורטאז' 2015 1.6 ליטר 133 כ"ס אבל הבנתי שאמור לצאת צורה חדשה לספורטאז ברבעון השני של 2016 כמה שאלות יש איזה שהיא הערכה מה תיהיה המחיר בארץ? (אני מתכוון לגרסא של ה1.6 ליטר ) כרגע 2015 עולה 133,000.. האם אפשר להעריך מה יהיה ההבדל במחיר לפי ההחלפת הצורה הקודמת של קיה לדוגמה ב 2011? (למרות שב2011 הצורה השתנתה בצורה דרסטית מאשר ב2016) תודה רבה! בר.
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכם. אני חדש בפורום ורוצה להתייעץ עם מי שמבין. אני עומד למכור את הרכב הישן ומתכנן לרכוש סופרמיני אמינה וחסכונית. כרגע אני בוחן 2 דגמים: הונדה ג'אז ורנו קליאו. מבחינה ריגשית אני די עם רנו: העיצוב, מרחב הפנימי, הג'אנטים ותוספות כמו בקרת אקלים די מכריעים בהחלטה, אם לא דבר אחד: צריכת דלק. קראתי כמה חוות דעת, לדוגמא: http://cars.walla.co.il/item/2664056 אומרים שנהיגה "חזקה" תגרום לה לשתות דלק. מצד אחד, אני רב הזמן בפקקים. מצד שני, מעניין אותי לדעת מה בדיוק אומר "נהיגה חזקה" כי אני מכיר את עצמי בתור אחד עם רגל כבדה על הגז. ואם אני הולך על הונדה ג'אז, אז מלחתחילה אני בוחר ברכב שלא סוחב כ"כ ובעצמו לא יתן לי לצרוך דלק אבל גם החוויה תהיה זהה …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
צהריים טובים לכולם. כיום אני מתנייד על מאזדה לאנטיס 1.6 והגיע הזמן להשתדרג. אנחנו משפחה קטנה של 3 נפשות כך שרכב מלא (חמישה) זה יהיה נדיר ולרוב לא עולה על שלושה. אני גר באזור ים המלח ועושה הרבה את סדום-ערד אך הנסיעה תתחלק 60/40 לטובת העירוני והדרישות הן: 1. רכב שיסחוב את העליות לא עם הדוושה ברצפה גם עם שלושה נוסעים 2. התנהגות כביש עדיפה על המאזדה 3. אבזור כמה שיותר מפנק 4. אמינות כי אני סטודנט ולא מחפש להתקע במוסך 5. צריכת דלק שתהיה לא פחות מ1-10 מחוץ לעיר 6.בטיחות פזלתי לכיוון הפיאסטה אבל המנוע הוא הדבר היחיד שמוריד לי ממנה. תודה מראש והמשך יום נהדר
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 700 צפיות
עדיפות גבוהה לידני בשל זה שאני חייל וצריך לחסוך עד 20K אפשר טיפה יותר אבל לא בהרבה, יש כסף קצת בצד לביטוח וטיפולים 20K זה נטו לרכב. ראיתי שעדיף יונדאי גטס GLI ומעלה או פיאט פונטו דגם ELX וגם פג'ו 206, לחבר של אבא יש מגרש ויש לו כזאת 206 שחורה נראת טוב שעשתה 140K שנת 2007 הוא רוצה עליה 16K אם יהיו בעיות אז יש למי לבוא, אבל הוא בנתיים לא יודע עליה פרטים היא יד 2 מה היה היד הראשונה ואיך איזה רמת גימור זה, כששאלתי על ספר טיפולים ואיך הרכב טופל הוא צחק ואמר שבשנתונים האלה לוקחים את הרכב לבדיקה ואם הוא עובר אז קונים ולא מה היה פעם. איך אני יכול לא ליפול בפח? כי זה נראה רכב סבבה לרכב ראשון ובתאכלס עוד כמה שנים אני יחליף אותו זה רק שיהיה לי נוח להגיע לעבודה ולבסיס א…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי אפשרות לרכוש את הרכב במחיר טוב, קצת מפריע לי שאין יותר מידי התיחסות לדגם הזה בשנים האחרונות, ורואים אותו פחות על הכביש. מבחינה חיצונית ואבזור פנימי הוא מאד מרשים. האם למישהו יש נסיון עם הרכב? ההתלבטות היא בינה לבין מאזדה 6 בגירסאת ה 2.5 ליטר. תודה,
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 935 צפיות
שלום לכולם אני חושב לקנות פורד מונדאו 2.3 ליטר האם הרכב אמין או שיש תקלות ידועות ? האם יש דברים שכדאי לבדוק לפני קניה שבד''כ בעייתיים ברכב זה וחוות דעתכם על הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם, ההורים שלי רוצים לקנות רכב שני למשפחה - ישמש לרוב לנסיעות עירוניות קצרות, מדי פעם גם בין עירוניות. הנק' הכי חשובות שהרכב צריך לענות עליהן (לפי סדר החשיבות) : * אמינות - שיראה כמה שפחות מוסך * צריכת דלק נמוכה * שנתון יחסית חדש * נוחות ובטיחות * לא מצועצע מדי התקציב : 30K-40K, עדיפות לסביבות ה-30K, כמובן.. לא צריך רכב מהיר, סך הכל שיהיה אמין וחסכוני. בתקציב הזה ותחת הדרישות אני מניח שמדובר במיני - סופר מיני. מהסתכלות שלי ביד2 ראיתי את הדייטסו סיריון, יונדאי i20, ניסאן מיקרה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת method5, -
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם אני מחפש פורד פיאסטה ידנית בשנים 2013-2014. נתקלתי בכמה מודעות ביד 2 של 2 דגמים טרנד ואמבינטה (שניהם גירסה ידנית), משום מה לפי המחירון של יד 2 הטרנד יותר זול ב1000 שקל. הרי האמבינטה זה דגם הבסיס וטרנד זה הדגם אם התוספות כשבחנתי את 2 הדגמים לפי המפרט אין בניהם שום הבדל, אז מדוע הטרנד יותר זול? תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה ההבדלים העיקריים בין מיקרה ויזיה 2015 למיקרה אסנטה 2015? האם נכון שבאסנטה לא ניתן לקפל את מראות הצד גם לא באופן ידני?
הודעה אחרונה מאת bencl100,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)