Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש פונטו איבו אוטומט 2011

אחרי חיפושים מצאתי רכב בודד שעונה על מבוקשי ביד 2

הוא נמצא אצל סוחר רכב בשם איציק מנתניה, המודעה מיד2, לבחור יש עוד איזה 5 רכבים על היוזר שלו ביד2.

לא מפוקפק סוחר ברכב בנתניה? עיר הקומבינות?

אשמח לדעתכם,

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

ענית לעצמך בעצם.

יש פה בפורום גם איוו למכירה מציע לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם נתניה זה לא רחוק בשבילך, לא הייתי ממהר לוותר. כמובן שבקניה מסוחר יש להזהר ולא להאמין לאף מילה שהוא אומר, כי בד"כ הוא לא יודע על הרכב כלום יותר ממך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה לנו כאן בפורום להמליץ על קניית רכב מסוחר (ישנם יותר מדיי פוסטים "למה לא" לרכוש).

כל זה זה נכון (לצערי) גם לגבי מוכרים פרטיים (או "פרטיים"...).

כל דבר יש לבדוק לגופו - ואם זה סוחר רכב - אז גם בשבע עיניים.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פה דיונים ארוכים בנושא סוחרים.

המסקנה שמתקבלת בד"כ זה שאין מניעה להתעניין אם הסוחר מזדהה כסוחר ולא מנסה להסתיר פרטים, והמרחק בניכם לא גדול. כמובן שצריך לבדוק כמו שצריך וללכת לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו ולא במקום שהסוחר ממליץ לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ענית לעצמך בעצם.

יש פה בפורום גם איוו למכירה מציע לבדוק.

איך נכנסים לרכבים למכירה בפורום?

האופציה היחידה שאני רואה היא בסרגל למעלה וזה מבקש פרטים אישים וטלפון.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

בעיקרון נכנסים למסך הראשי ומדפדפים מטה על לתת-הפורום הרצוי.

הרי לך קישור ישיר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מאמין בחוק מסויים, שאם הרכב שאותו עומדים למכור הוא רכב טוב, המוכר לא ילך לסוחר ויפסיד הרבה אחוזים.

נכון שיבואו אנשים ויגידו שיש מוכרים שאין להם כח להתעסק עם כל זה אז הם הולכים לסוחר

אז יש מגרשי טרייד אין של הסוכנויות הגדולות שהם עוד איכשהו פחות גרועים, או את סוויץ שנותנים אחראיות.

לחברות האלה יש כמות גדולה יחסית, אז הרווח שלהם הוא של כמה אחוזים בודדים..

אבל סתם סוחר פרטי כדאי להתרחק, כי כמויות הרכבים שלהם לא כזו גדולה - הם צריכים להרוויח הרבה מכל מכירה, ולכן הם קונים ממי שמוכר במחירי רצפה, ומי שימכור להם במחירים האלה הוא מישהו שמאוד רוצה להיפטר מהרכב שלו.

שורה תחתונה אל תתקרב

פורסם

אני מסכים איתך,

אבל יש יוצאי דופן.

כרגע חבר שלי ואמא שלו שמוכרים דרך סוחר הונדה ג'אז 2006, יד ראשונה, 65K, מעט שפשופי חנייה ומכה ממדרכה מאחורה. אין להם כוח להתעסק עם יד2 וכו' והרכב חוץ מהשפשופים מעולה ונדיר לשנתון.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אני מסכים איתך,

אבל יש יוצאי דופן.

כרגע חבר שלי ואמא שלו שמוכרים דרך סוחר הונדה ג'אז 2006, יד ראשונה, 65K, מעט שפשופי חנייה ומכה ממדרכה מאחורה. אין להם כוח להתעסק עם יד2 וכו' והרכב חוץ מהשפשופים מעולה ונדיר לשנתון.

כמו שאמרת, זה יוצא דופן.. חבר שלך ואמא שלו מטעמי נוחות העדיפו לא להתעסק עם יד 2, ועל כך שילמו כמה אלפי שקלים (אני בטוח שהיו מקבלים יותר עם היו מוכרים באופן עצמאי)

לקנות אצל סוחר זה לקנות חתול בשק, באותו אופן אתה יכול למצוא את עצמך משקיע אחרי הקנייה כמה אלפי שקלים, על חשבון התעסקות עם מציאת רכב באופן עצמאי, כי אין מה לעשות לקנות רכב משומש דורש לא מעט התעסקות והרבה אנרגיה.. נוחות בסוף עולה כסף..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא כזה יוצא דופן. הרבה אנשים שקנו מהיבואן עושים טרייד אין על רכב חדש ובמידה והרכב ישן מדי בשביל להמכר במגרש של היבואן, מעבירים את הרכב לסוחר. תמיד תמצא גם זבל אצל סוחרים אבל זה לא שאנשים פרטיים מחזיקים רק בונבוניירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...