Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב החלטתי,

אני מעדיף להגדיל את התקציב ל 40K ולקנות רכב כמה שיותר חדש.

אין לי בעיה עם ידני.

אני מחפש אמינות, חיסכון בדלק, בטחון ויופי.

עדיפות לרכב קטן (אני לבד, ורוב הפעמים נוסע לבד).

אפשר המלצות?

פורסם

תגדיר ביטחון- בנהיגה? שהרכב מרגיש יציב ואוחז?

יופי- בעיני המתבונן.

לדעתי תבדוק יונדאי I10\I20 ידנית, עונות על רוב הצרכים שלך.

תוכל לפרט דרישות?

פורסם (נערך)

ביטחון = כריות אוויר. שאני ארגיש שהרכב הוא לא "פלסטיק זול" שיתפרק בתאונה חס וחלילה.

שכחתי לציין גם שאני רוצה שהרכב ירגיש "סוחב".

דרישות? בערך 10קילומטר ביום עבודה-בית. סופי שבוע - על האש, ים, טיולים בארץ, טיולי אופניים.

I10 - ממש קטנה לטעמי.

I20 - כמאט ואין..

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

הייתי בודק סוזוקי ספלאש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היא.. לא יפה..

ואם נירד קצת בשנתון לאזור 2010-2011?

מה עם פיאט פונטו ידנית 2010?

או לצורך הדוגמא להוסיף עוד 2-3אלף ולקחת איביזה ידנית 2010-2011?

פורסם

מצד אחד אתה כותב עדיפות לרכב קטן וחיסכון בדלק

ומצד שני אתה כותב שהI10 קטנה לך. תחליט

בכל מקרה, אני גם ממליץ לך על הI10. במיוחד לנוכח העובדה שלרוב אתה נוסע לבד

פורסם

באיביזה לדעתי גם שנתונים מאוחרים יותר ייכנסו (אם מדובר ב-1.4)

מה זה יסחוב? אתה מחפש מנוע טורבו סטייל איביזה FR או שגם 1.2 ידני של יונדאי I20 יספיק?

פורסם (נערך)

Amit Hershko

סליחה, אני נורא אמוציאונלי בבחירת רכב :(

I10 נראת לי כמו אוטו צעצוע.

bencl100

אני אבדוק שנתונים מאוחרים יותר, אבל לדעתי זה כבר עובר את ה 45K. מ 42K אפשר להגיע ל 40K אם המוכר סבבה, מ 45K יהיה קצת קשה.

מה זה יסחוב? לצורך הדוגמא הייתה לי מאזדה 323F מנוע 1.8 שנת 96 עם 115 סוסים (בתיאוריה כן, עם השנים כמה סוסים ברחו ממנה), ולא היה חסר לי כוח (אולי במקרים עקיפה קיצוניים). נהגתי על קיה פורטה 2012 מליסינג, או מאזדה 3 שנת 2012 והם היו סבבה. ולכן כשאני רואה רכב עם מנוע 1.2 ו 69 או 85 סוסים, זה "מרגיש" לי כמו עגלה. יכול להיות שאני כמובן טועה.

לשאתלך - כנראה יותר לכיוון I20. אבל שוב לא נהגתי עליה ואני עדיין תקוע בסטריוטיפ של "נפח גדול = יותר סוסים = יותר טוב". לא יודע מה הטכנולוגיה מציע היום.

פורסם

אני חושב שאתה טועה, כי הפורטה\3 כבדות יותר (יכול להיות פער של 300~ ק"ג, לא מבוטל) ומשתמשות בתיבה אוטומטית עם מעט הילוכים (4 במאזדה ובפורטה שלפני העדכון, 6 אחרי בפורטה). כמובן שיהיה פער מסוים בביצועים, אבל לא כזה שתמצא את עצמך כל פעם מחדש מחפש אחר הסוסים החסרים.

תנסה לבצע נסיעת מבחן (נניח) על יונדאי I10 ו-I20 ידניות כדי לקבל פרופורציה מסוימת לגבי כוח מנוע.

אני הייתי מחפש: איביזה 1.4 ידנית או את אחיותיה לפלטפורמה (פולו שאמורה להיות יקרה יותר ופאביה שלא); פונטו איבו ידנית; סיאט מיי ידנית- 5 כוכבי ריסוק, מערכת לבלימה עירונית, 4 כריות אויר (שמתפקדות כמו 6), מנוע חזק יחסית לקטגורית המיני, חסכונית אבל עם אבזור "נוחות" נקרא לזה ככה מעליב.

פורסם (נערך)

כן אני מבין מה אתה אומר.

נראה לי אחפש איביזה 1.4 שמורה או פונטו איבו 1.4 שמורה, כמובן ידניות. פולו, כמו שאמרת, ניראת יקרה יותר.

למה כדי לשים לבד ברכבים האלה? האם יש הבדל כלשהוא ברכבים האלה שלפיו עדיף רכב אחד על פני השני?

בסופו של דבר זה רכב "ראשון" רציני שלי (הלא רציני כמו שאמרתי הייתה מאזדה 323F), ואני רוצה לקבל חסכון, ביצועים והנאה עד גבול של 40-44K גג.

כמו כן - נושא הביטוח מדאיג אותי. הבנתי שמקיף לא זול ולכן אני נוטה לכיוון חובה + צד ג', עד איזה גיל חייבים לבטח מקיף? האם זה אכן חכם לוותר על המקיף (גניבות הרכב וכדומה)?

פורסם

אתה לא חייב מקיף,אבל אם גונבים הלך הכסף,או אם אתה נכנס במישהו את הרכב שלך אתה מתקן,לכן זאת טעות לא לעשות מקיף בסכום הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...