Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2012 SUN אוט' מליסינג עם 90K ק"מ.

בהנחה והרכב במצב טוב, האם יש משהו מיוחד שצריך להיזהר ממנו, או שמדובר בהימור די בטוח, ובהנחה שהרכב יטופל לפי הוראות יצרן, אקבל שקט ל5 שנים הקרובות?

אני מבין שאין הרבה הבדל בינה לבין GLI (חוץ מרדיו ובקרת אקלים, בקרת אקלים לא מעניינת אותי, ורדיו סטוק במילא יעוף בהזדמנות הראשונה, ויוחלף בקלריון סינגל דין האהוב).

הרכב נועד לנסועה של כ30K בשנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלנו במשפחה ב-3 מתוך 3 דגמי קורולה מהצורה הזאת, בכולן 'נפלו' כפתורי שליטה, אחד של המזגן, נכנס פנימה, אחד של הרדיו ובנוכחית של המראות צד.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אני לא סגור על איזה מודלים אך בדגמים מסויימים של הקורולות האלו יש להן מחלה של משאבות מים.

בכלל, יש תחושה אובר פלסטיקית מהרכב הזה, כאילו העתיקו פלסטיק מלפני עשור...

פורסם

אולי כדאי להיזהר מהמחיר. אני לא יודעת מה המחיר שהציעו לך בליסינג, אך גם הפרטיות כבר לא נמכרות במחירון. לפי הצצה שיטחית בלוח יד2 ניתן לראות שהמחירים במדור סוכנויות לא משמעותית נמוכים מהפרטיות וניתן להשיג קורולה פרטית עם ק"מ דומה\נמוך גם מיד פרטית.

שנית, אהיה קצת חצופה ואשאל למה לא פלואנס דיזל לנסועה שכזאת? ניתן למצוא שנתון 2012 עם פחות מ100 אלף ק"מ מידיים פרטיות בטווח המחירים של הקורולה ואולי גם להישאר עם עודף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שמעצי על בעייה במזגן- גם כפתורים שנופלים וגם איזה חלק שנופל מאחורי הדשבורד שמונע מהאוויר להגיע לפתחים. לדעתי פלואנס דיזל תהייה עדיפה בהרבה, כמו כן תשקול גם C3 דיזל (אם רוב הנסועה בין עירונית), אולי גם ראפיד\פאביה מונעות בסולר.

פורסם

הרכב הזה לא מצדיק את המחיר שלו, האבזור מבייש, צריכת הדלק סבירה ולא יותר, הבטיחות נמוכה ביחס למתחרות באותן שנים.

ושוב - בנסועה שלך שווה לשקול דיזל או היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...