ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
אהלן חברים, אני עומד להשתחרר ובכדי להרוויח כסף אני צריך לצאת מחוץ לעיר לכן החלטתי להשקיע את המענק על רכב ואני עומד על תקציב של 20000. אני רוצה רכב שישמש לי גם לתקופת הלימודים משמע לאיזה 4 שנים בערך - דרישה ריאלית ? הדרישות שלי הן גיר ידני ואופי ספורטיבי עם מינימום דלק. כמובן שספורטיבי וחסכוני לא הולך ביחד אבל אני מתכוון לזה שאני לא מעוניין ברכב שמפיק יחס צריכה ביצועים כמו גטס. חשבתי על פיגו 206 xs 110 כוחות סוס ובינתיים מתקשה למצוא. יש לכם אלטרנטיבה טובה יותר ? בנוסף דיברו איתי על ספייס hgt אבל הבנתי שהפיגו טובה יותר.
הודעה אחרונה מאת saar1320, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חושב לקנות יונדאי I35 Supreme שעלתה לכביש ב 11/2014. בבדיקת מחירון לוי יצחק באינטרנט יש שני דגמי משנה שיכולים להיות הנכונים: I-35 SUPREME 1600 (גג נפתח, ח. מגנזיום) I-35 SUPREME L/F בין שני דגמי המשנה יש הפרש משמעותי במחירון לוי יצחק. במחירון יד2 אין כלל הבחנה בין שני דגמי המשנה. יש לי צילום של רשיון הרכב. איך אני יכול לדעת מאיזה דגם משנה הרכב שאני עומד לקנות?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 650 צפיות
שלום לחברי הפורום אני מחפש רכב במסגרת על עד 18K. הרכב בעיקר הולך להיות לנסיעות ארוכות מבאר שבע למרכז ועוד נסיעות בכבישים ראשיים. אשמח לשמוע המלצות על רכבים אמינים ויחסית קטנים בגדול שלהם שיעמדו במחיר ויהיו חסכוניים בדלק תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע טוב אחרי לבטים רבים , (ירדתי ממאזדה 6\3\2) החלטתי ללכת לכיוון של גיפון :twisted: דרישות: חסכוני בדלק עד כמה שאפשר, טיפולים זולים, צריכת דלק סבירה (1:8 לא ממש נחשב סביר בעיניי אבל זה המינימום שאני מוכן לספוג ) נסיעה בין עירונית 50%+- מהמזמן. 4X4 לא מעניין, לא הכרחי , אבל אם יש לא נלך לרבנות.... לא גיר רובוטי!!!!! וכל מיני מרעין בישין!!!!! (על זה אין התפשרות) פרמטר נוסף חשוב מאוד, זה סטנדרטי בכל הרכבים מהסגנון הזה, אבל 5 דלתות, ותא מטען שיהיה מרווח (לא משהו בסגנון של פונטו גרנדה....) הרכישה תתבצע ממגרשים ומטרייד אין בלבד, שנה 2012 ומעלה ,2011 רק במקרים חריגים של משהו ששווה בבדיקה תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
היי חברים, מחפשת זמן מה אחרי רכב משפחתי חסכוני בדלק (עד כמה שזה יישמע מופרך). בחיפושיי נתקלתי בטויוטה פריוס ואוריס שתפסו את עיניי ודיי נסגרתי עליהן. בגלל שנסגרתי, מבקשת את חוות דעתכם הכנה אודות חלופות כדאיות יותר (מבחינת דלק, מחיר, בטיחות/איכות, תיקונים וחלפים) היות ואינני מבינה גדולה ברכבים, עד היום אבי היה מתעסק בעניין אך עקב מחלה כבר איננו יכול לעזור בנושא והיות והרכב מיועד להוריי היקרים (מושקע כסף שאיננו שלי), לוקח לי זמן רב לקבל החלטה ואני חוששת לבצע בחירה גרועה. לכן מבקשת את דעתכם הכנה על הרכבים שהזכרתי למעלה (מה עדיף? פריוס הייתה נפלאה מהסיבה הפשוטה שהייתה מרווחת אך לא ענקית בצורה מושלמת). במידה ולדעתכם יש חלופות טובות יותר - אשמח שתעלו אותן פה עבורי. …
הודעה אחרונה מאת or1177, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 685 צפיות
היי, אתם יודעים האם צריכים להגיע דגמים חדשים של קיה סיד 2016? מחיפוש בגוגל יש גרסה חדשה ל 2016. האם מנוע הטורבו אמור להגיע? התקשרתי לסוכנות היבואן והם לא ידעו על מה אני מדבר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי יש הבדל במחירים לרכב שאני מעוניין לקנות שהינו יונדאי אקסנט 1.6 פרמיום מודל 2011 מדוע לוי יצחק גבוה משמעותית (5000שח ויותר) מהמחיר שמופיע במחירון של יד2 ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 1 תגובות
- 678 צפיות
שלום לכולם לאחר שתכנון שלי לקחת רכב זול מהעבודה ירד מהפרק יש לי עכשיו אפשרות לבחור אחד מארבעת הרכבים הבאים : טויוטה קורולה סאן מאזדה 3 סדאן 1.5 אקטיב יונדאי I35 INSPIRE סקודה אוקטביה 1.2 TSI AMBITION ההפרש בין הרכבים גם מבחינת העלות החודשית הוא יחסית נמוך (60 ש"ח לחודש בין היקרה ביותר לזולה ביותר). אנחנו זוג עם שני ילדים במושבי בטיחות. במהלך היום-יום אני שם את הילדים בגן וממשיך לבד עם הרכב לעבודה בערך 35 ק"מ כיוון. לפעמים צריך לנסוע לסניף אחר ואז זה בערך 70 ק"מ כיוון. בסופי שבוע לרוב נוסעים נסיעות משפחתיות לצפון ולדרום (למשפחה ולטיולים). סה"כ מדובר על נסועה של בערך 2500 ק"מ לחודש. מה חשוב לי ברכב - בטיחות - נוחות נסיעה - מזגן חזק - א…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שג'רמי קלארקסון אמר שחולה הגה אמיתי חייב להחזיק פעם בחייו אלפא, האם מלבד דגמי הספורט הוא גם ראה נגד עיניו את ה147? רקע: אופנוע זה כלי ראשי, הרכב משמש לערב גשום, סידורים, נסיעות ארוכות, בגדול, רכב שני, כזה שלא יראה פקקים, ויעשה כ8-10 אלף קילומטר ממוצע שנתי. לא מחפש חורך אספלט, מחפש רכב עם ערך מוסף, בלי לוותר על אמינות, או הוצאות מטורפות. כיום נוהג ב306 ידנית 1.4, שאחרי יישור קו מפגינה אמינות מופתית, הערך מוסף על אף המנוע החלש הוא מעולה, וגיליתי את זה בדרכי לחיפה כשבית אורן קרץ לי בדרך. האם גם ה147 סובלת מרקבונות כמו האלפות הישנות? מה לבדוק? אני מכוון ל120 סוסים לרוב בגלל האיבזור. איפה בודקים ומטפלים במרכז? דגשים לשים לב אליהם? מחלות? עלו…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני קניית רכב חדש (יד שניה) ואני ממש מתעניין בטולדו 2013. אני מכיר ונסעתי באוקטביה 2012 ובלאון 2015 וממש התרשמתי לטובה מהמשפחה הזאת. אני מבין שזה לא באותה הרמה אבל אני מוכן להתפשר קצת על הפלסטיקים הקשיחים והנסיעה הלא כל כך חלקה (אלו החסרות של הטולדו ממה שהבנתי מביקורות מאינטרנט). מה שלא הבנתי זה למה לא רואים את הטולדו החדשה על הכביש?! את הראפיד שזה פחות או יותר אותו הרכב רואים לא מעט אבל הטולדו שמגיע מאובזר יותר במחיר יותר נמוך - לא רואים בכלל. על הכביש לדעתי ראיתי אותו רק פעם אחת!!! למה? רק בגלל שהוא לא מתאים לשוק הישראלי? למה הסקודה כן והסיאט לא? זה אומר שכשארצה למכור אותו בעתיד לא אצליח? החלקים יהיו מאוד יקרים? לא כדאי לקנות? לרדת מהרכב הזה ו…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אבא שלי (משום מה) מאוד מרוצה מהאוקטביה, הוא נוהג הרבה שעות בכביש (מכירות). יש לו היום אוקטביה 2014 אני חושב, והוא רוצה להחליף לדגם חדש יותר (וה״ישן״ עובר אלי) היינו היום בסוכנות, וראינו את הרכב, אבל נראה שהמסך קטן יותר משמעותית, נציגי המכירות טוענים שלא אבל אין מצב. באתר שלהם אין שום איזכור לגודל המסך. לא נגיד שזה דיל ברייקר אבל גרם לנו לתהות מה עוד אנחנו מפספסים והשתנה בין השנים. האם הנציגים צודקים או שאנחנו מדמיינים ?
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 989 צפיות
שלום, אחרי שנעזרתי בכם בעבר בהצלחה בעבר... הייתי שמח לעצות לגבי קנית רכב עבור חמותי היא מחפשת סופר-מיני, אוטומטי (לא להציע ידני!) שנתון 2012 (פלוס מינוס) צריך שיהיה מקום להכניס עגלה מבחינת תכונות הרכב- מהחשוב, ללא חשוב הכי חשוב זה בטיחות לאחר מכן אמינות נוחות נהיגה, לא קריטי (אבזור וכל הדברים לא קריטי) חיסכון בדלק- הכי לא משמעותי. (מבחינתה שיזלול דלק, היא לא נוסעת הרבה אז זה לא קריטריון משמעותי) תקציב- עד אזור 50K נראה לי מספיק. אפשר גם קצת מעבר, אבל אין סיבה ללכת ישר על תקציב למקסימום. גם מחיר הוא פקטור, ואם יש רכבים שמספק את התכונות במחיר יותר נמוך מ-50K אז מעולה תודה!
הודעה אחרונה מאת מוזיקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, מתלבט לגבי 2 רכבים בקטגוריית הסופר-מיני. מחפש רכב למטרות נסיעה של כ-50 קמ לעבודה פעמיים בשבוע בערך, ועוד מדי פעם נסיעות ארוכות יותר. הרכב אמור לשמש כרכב שני, כך שבדר"כ יהיה נהג יחיד ללא נוסעים (ולעתים יותר נדירות יהיו 2 + 2 תינוקות) כרגע מתלבט בין סקודה פאביה לבין יונדאי i20 שתיהן ידניות התקציב הוא 50-55 (גמיש) - אז מדובר בשנים 2012-2013. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת? מעניין בעיקר מבחינת אמינות, מרווח ברכב, חסכון בדלק ובטיחות (אני יודע שהסקודה היא 4 כוכבי בטיחות והיונדאי 5 - האם זה משמעותי?) פתוח גם להצעות על רכבים (אמינים, ידניים) דומים באותו תקציב
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, היום לקחתי רכב (ניסאן קשקאי) לבדיקה במכון בדיקה. כשקיבלתי את התוצאות ראיתי שכתוב שאין אחריות לתקינות כריות האוויר ו ABS. אני יודע שהרכב עבר תאונה (קלה, לטענת המוכר) והיה תיקוני פח וזה באמת התגלה בבדיקה, אבל אין שום פגיעה בשלדה. העיניין של כריות האוויר די מטריד אותי. איך אני יכול לדעת שהן תקינות או שלא נפתחו בתאונה? תודה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 727 צפיות
היי חברים, כנראה שירדנו מהפיאט פנדה בנתיים מתלבט בין: * פולו 2003 ידנית, בנזין. יד 1 מהיום הראשון. 180,000k ב 13,000 ש"ח * פולו 2003 ידנית, בנזין. יד 4 135,000k ב 16,000 ש"ח שניהם ללא בעיות או תאונות, + טסט לשנה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב משפחתי זול (בסביבות 50-55 אלף) ומעדיף כמה שיותר חדש. כמובן שבתקציב הזה אין יותר מדי אפשרויות ואחת הבולטות היא שברולט קרוז 2011-2012. ראיתי גם פה ושם משנת 2013 שנכנסות בתקציב עם קילומטראז' סביר. אני יודע שזה לא אוטו מדהים ושהוא לא מתחרה בדגמים המקבילים של היפניות או אפילו הקוראניות האחרות, אבל מבחינת תמורה למחיר נראה שהוא כדאי. בנוסף, יש כל מיני אנשים שמספרים לי על בעיות אמינות של הרכבים האלו, שהם מתחילים לעשות הרבה בעיות אחרי כמה שנים וכ"ו. האם אתם יודעים על בעיות אמינות מיוחדות עם הרכב הזה ? האם יש סיבה לא לקנות אותו ? תודה
הודעה אחרונה מאת dimblaster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המשפחה התרחבה וכעת צריך לקנות רכב מעל 5 מקומות. חבר שלי מוכר סיטרואן C4 פיקאסו, שנת 2009,שבעה מקומות., 122000 ק"מ, גיר אוטומט, נפח מנוע 1600, 150 כ"ס.\עד היום לא התעסקתי כלל עם רכבים אירופאים, אבל יש לי עוד חברים שיש להם את הרכב הזה ורובם מרוצים. מצד שני המוסכניק שלי לא ממליץ על הרכב הזה וטוען שיש איתו הרבה בעיות. לכן פניתי לחברי הפורום על מנת לקבל חוות דעת נוספת על רכב זה ממביני ענין. לחליפין, אפשר להציע רכבים עם 7 מקומות במחירים של עד 40,000 ש"ח. אני לא שולל רכישה של דגמי 2009-2010. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת antilopa, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע טוב, אני מתלבט לגבי קניה של רכב משפחתי אוטומטי. האופציות המובילות הן: קיה סיד סטיישן (107K על הכביש). יונדאי I35 סדאן (113K על הכביש). קיה פורטה סדאן (104K על הכביש). כמה שאלות: האם יש חוות דעת לגבי דגם ספציפי? האם צפויה בחודש הקרוב הוזלה נוספת, שכן החברות חייבות למכור את הרכבים עד לסוף השנה (כך נראה לי)? האם ניתן להזמין עכשיו ושהרכבים יירשמו על 2016? איך הגיר של הסיד? צפויים לו טיפולים יקרים יותר? ירידת הערך של יונדאי נמוכה משל הקיה? בגדול אני משום מה מעדיף את הסיד (סטיישן עם כל תאי האכסון קצת קורצת לי, מה גם שהיא נראית טוב יותר לטעמי ויש לה תא מטען גדול). עריכה: את הרכב אנחנו מתכוונים להחזיק שנים (מעל חמש). אגב, יש ל…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לנו מיצובישי גרנדיס 2010, שאנחנו מאוד מרוצים ממנה, בעיקר עקב היכולת להסיע בסוף שבוע שלושה ילדים+סבתא+אופניים. העניין הוא שבקרוב מקום העבודה של אשתי עובר מתל אביב לשוהם ובמקום נסיעה של 6 ק"מ לכל כיוון, היא תיסע כ 30 ק"מ לכל כיוון. כרגע יש לנו גם רכב מהנה שלי (מרצדס שרכשתי לאחרונה, אבל הסיפור שייך למקום אחר) וגם את הפיאסטה 2012 הידנית ששימשה אותי עד לאחרונה, שכרגע אני משאיר אותה כדי שתשמש את אשתי בנסיעות הארוכות יותר. אם היינו באירופה, היינו מוכרים את הגרנדיס והפיאסטה וקונים מיניוון דיזל ידני (אנחנו גם אוהבים יותר להחליף את ההילוכים בעצמנו). מבט ברשימת כל המכוניות הנמכרות בישראל (אם מדלגים על המסחריות) כיום מעלה שיש רק רכב אחד כזה (אפילו אם נניח שאין לנו מ…
הודעה אחרונה מאת תנטוש, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לבדוק ירידת מחירי מכוניות. האם ידוע לכם על כלי מסויים ברשת שעושה את זה או אתר? לפי מה שראיתי יש את מחירון יד2 ומחירון לוי יצחק. שניהם מפרסמים את המחיר נכון לחודש זה. אך אינני מצליח לראות מה היו המחירים בחודשים האחרונים. לדוג' יש לי פיג'ו 208דגם אקטיב 1200 סמ"ק. עליה לכביש 8/14. מחירון לוי יצחק 11/15 61,000 ש"ח. ואני יודע שכל חודש שעובר המחיר יורד. ואני מאוד רוצה להחליף את הרכב. ואני יודע בבירור שלא אקבל עליו מחירון. השאלה היא האם כדאי לתת את הרכב בטרייד אין ב50,000/45,000 (לא רוצים לתת מעבר לכך) או שעדיף לי לפרסם ביד2 ולחכות? האם ירידת המחיר הצפויה תהיה ממש תלולה או אדרבא בגלל שמחיר הרכב יחסית נמוכה. צפויה לה…
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! בתקופה האחרונה אני מחפש לקנות לעצמי רכב, שישמש בעיקר לנסיעות (פעם בשבוע) על ציר חיפה/רעננה, ופה ושם גם נסיעות בתוך חיפה/רעננה... [ואולי, במקרים נדירים, לאילת]. התקציב הוא עד 15 אלף שקל, אך יש לי כמה רכבים שאני מתלבט ביניהם: 1. פונטו ספייס ELX שנת 2003. 1.3 ליטר. 164 אלף ק"מ עם גיר אוטומטי רציף. 12 אלף שקל. 2. פונטו ספייס דינמיק שנת 2004. 1.3 ליטר. 139 אלף ק"מ עם גיר אוטומטי רציף. 11 אלף שקל. 3. גטס GLF שנת 2007. מנוע 1.4 ליטר. 250 אלף ק"מ עם גיר ידני. 14 אלף שקל. 4. גטס GLF שנת 2004. מנוע 1.35 ליטר. 140 אלף ק"מ עם גיר ידני. 8 אלף שקל. המחירים הם לפני מיקוח. האם יש המלצות? השגות? רעיונות? הצעות? הארות? הערות? אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
התחילה אצלי לאחרונה תופעה - לפעמים לאחר נסיעה ארוכה הרכב לא מניע. לאחר זמן (חצי שעה-שעה) הוא מניע בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת נדב_צ, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מנסה להבין את שוק הרכב ואיך להתנהג בו. בגדול אני מעוניין לקנות רכב בסכום של עד 60K (משפחתי / קטן). הרכב צריך להיות יד שניה. כמו כן מכיוון שלהבנתי מרבית שוק המשומשות מורכב מיד שנייה, אין להבנתי מניעה לקנות רכב מסוג זה (כמובן תחת הבדיקות המתאימות). מה שאני מנסה להבין זה את נושא התמחור : כאשר אני מסתכל באתרי המכירות של חברות הליסינג השונות / דילרים, אני רואה נתונים כמו : 1. סוג הרכב, קצת מפרט ומחירון (לוי יצחק). 2. אני לא רואה את המחיר שהם מבקשים אליו (כנראה מטעמי משא ומתן) ועכשיו לשאלות : 1. להבנתי המחירון הוא בגדר המלצה בלבד ורוב המכוניות שנמכרות היום נופלות תחת מחיר משמעותי של ירידת ערך בשל השימוש כליסינג וגם בשל העבודה …
הודעה אחרונה מאת ronshul, -
- 0 תגובות
- 458 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shovalc, -
- 1 תגובות
- 585 צפיות
שלום! אשמח לחוות דעת על הטויוטה יאריס ורסו שנת 2004 כמו כן, אשמח להמלצה על מכון בדיקה באזור נשר תודה רבה ויום נפלא
הודעה אחרונה מאת danit84, -
- 3 תגובות
- 637 צפיות
צריך רכב שישמש אותי לנסיעות עירוניות כל יום, מחפש משהו שהוא יחסית חסכוני ולא ישחט אותי על טיפולים כל שני וחמישי, אני רוצה רכב שנראה קצת יותר צעיר מכל מה שראיתי במחירים האלה.. לכן בינתיים ראיתי פונטו גרנדה, סי 4, שברולט אופטרה האצ'בק יש עוד רכבים שאני יכול לחשוב עליהם ובקשר לדגמים האלה מה כדאי לי לשים לב?
הודעה אחרונה מאת Max Levinzon, -
- 1 תגובות
- 465 צפיות
הי. מחפש מכון בדיקה אמין באיזור תל אביב. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת תנטוש, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, צירפתי טופס בדיקה לסקודה ייטי , עם 47000 ק'מ , עלתה לכביש באוגוסט. ישנם כמה דברים שמטרידים אותי בבדיקה בגלל שהרכב רק שנתיים על הכביש , כמו רעש מערכת שסתומים, נזילה ממשאבת מים, מצמד מפריד גבוה, רעש מתיבת הילוכים... האם זה סביר לרכב בשנתון הזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת python1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 774 צפיות
רשום כאן שמשאית שגילה מעל 15 שנה לא תאושר לפועלה http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=339:orahat-hehiga-masait-1&catid=78:orahat-hehiga-c&Itemid=94 יש סייגים לכך? או שכל משאית אחרי 15 שנה הולכת לגריטה?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. לאחרונה ראיתי באתרי ה-0 ק"מ השונים מודעות על שברולט קרוז LT, טורבו 1.4, די מאובזרת והכל (אפילו מושבים מחוממים), בכ-90 אלף ש"ח. על הנייר זה נראה כמו עסקה משתלמת ביותר. גם רכב מתוח פנים יחסית, גם מנוע סבבה, גם מרווח סביר, גם אבזור נחמד - ובמחיר זנות ממש. אז נכון שירידת הערך של אמריקאיות, ושל קרוז בפרט, היא קטסטרופלית - אבל כמה כבר יכול לרדת המחירון של רכב כזה, שנמכר מלכתחילה בפחות מסופר מיני (0 ק"מ), ומציע לכאורה הרבה יותר. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)