Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2016 הקטינו את המסך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אבא שלי (משום מה) מאוד מרוצה מהאוקטביה, הוא נוהג הרבה שעות בכביש (מכירות).

יש לו היום אוקטביה 2014 אני חושב, והוא רוצה להחליף לדגם חדש יותר (וה״ישן״ עובר אלי)

היינו היום בסוכנות, וראינו את הרכב, אבל נראה שהמסך קטן יותר משמעותית, נציגי המכירות טוענים שלא אבל אין מצב.

באתר שלהם אין שום איזכור לגודל המסך. לא נגיד שזה דיל ברייקר אבל גרם לנו לתהות מה עוד אנחנו מפספסים והשתנה בין השנים.

האם הנציגים צודקים או שאנחנו מדמיינים ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן. אבל הדגם החדש זה לא מתיחת פנים, "סתם" מעט תוספת אבזור לצד תוספת כוח למנועים והעברתם לתקן יורו 6, ממש לא משהו ששווה לרוץ להחליף.

פורסם

1.2 ambition

וזאת גם המטרה של החדשה.

הוא ממש לקח את זה קשה :)

לא מבין איך ברכב משפחתי מתקמצנים על עוד אינצ׳ לפה ולשם.

לדעתי זה המסך הקטן ביותר מכל המתחרים. במזדה ראינו שזה 7 אינצ׳.

כמה אמור לעלות מערכת טובה שתחליף את זה ?

פורסם

135 אלף שקל וכל מה שמפריע זה אינץ' בגודל? המממ, מעניין מה פרויד היה אומר (:- לדעתי מאז 2014 הוסיפו לדגם הבסיס חישוקי אלומיניום וצפצפי רוורס. בכל מקרה סרגל משרדי פשוט יפתור את התעלומה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם כבר הוא מחליף מאוקטביה לאוקטביה אז אולי יעלה ברמת הגימור או מנוע? אחרת זה אותו רכב.

כמו כן, שירצה למכור הוא יצטרך להתמודד מול כל ההיצע של רכבי הליסינג (מנוע 1.2 אמבישן)

פורסם

הוא תמיד עושה טרייד אין למען האמת. פשוט הפעם אני צריך להחליף רכב אז עשינו קומבינה כזאת.

לא מצליח להבין את ההגיון של להקטין מסך במוצר שעלותו כל כך גבוהה.

וכן, הדגם שהוא ראה זה עם מגנזיום וחיישנים.

פורסם (נערך)

אני חושב שהם החליפו ברמת אמבישן את הרדיו מדגם בולרו לדגם סווינג שהוא יותר פשוט.

למה? כנראה כדי להרוויח קצת יותר

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

הגדר לא יקר, בנוסף, תבדוק אולי אתם יכולים להחליף את המערכות בין שתי האוקטביות, זה אותו אוטו בסופו של דבר.

• תוכן חדש...