Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2016 הקטינו את המסך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מחר יתקשר לבדוק אם ה1.4 מגיע עם מערכת אחרת.

אגב, גם ביטלו את הcd לגמרי (אין בתא כפפות). לא נורא במיוחד.

אני רואה שמערכות של פיוניר עולות 1400 ש״ח, ואפשר לחבר להם אפילו מצלמות רוורס (שסקודה ממש מתעקשים למנוע את זה במערכות שלהם). האם המערכות של ה1400 טובות יותר מהballero שהיה לפני ? (מעולם לא היה לי ניסיון עם מערכות חיצוניות)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מערכת טובה צריכה לעלות סביב ה3000 וצפונה.. אני ממליץ לא להתעסק עם זה.. יש רכבים שמחשב הדרך מחובר למערכת, ואי תאימות יכולה ליצור בעיה (אני לא יודע אם באוקטביה מחשב הדרך מחובר למולטימדיה) בנוסף אני לא סגור על זה אבל זה יכול ליצור בעיה של אחראיות על מערכות החשמל.. יש סיכוי שבמידה ותהיה בעיה סקודה תתנער מאחראיות אם תתחיל להתעסק עם דברים באופן פרטי.

מצטרף להמלצה של קודמיי לשדרג לדגם הכי מפואר, שם תקבל מערכת מולטימדיה מפנקת ובטוח עוד שדרוגים ביחוד שההבדל כבר לא כזה גדול בין להתקין עצמאית לבין שדרוג הדגם.. כמו כן יהיה לך שקט נפשי ורכב מפנק. בכל מקרה תתחדש

פורסם

כנראה שמו את החישוקים הקלים במקום המערכת היקרה יותר כי חושבים שככה ימכרו יותר לקהל הישראלי (אני חושב שהם צודקים)

פורסם

וגם הוסיפו בקרת אקלים. אולי סתם אנחנו מיחסים חשיבות יתרה למולטימדיה ומתעלמים ממה שאנחנו מרוצים ממנו כל השנים שזה רכב טוב, מרווח נוח ופונקציונלי. (וגם בעיות חווינו, מזל שיש אחריות יצרן :) )

פורסם

מזה משנה גודל המסך בסופו של דבר? הרי נוהגים ולא בוהים במסך, נוחות לתפעול כנראה לא השתנתה כי מדובר באותו יצרן.

לי אישית חשובה יותר איכות השמע ולא האם זה מולטימדיה או לא מולטימדיה.

יש היום רכבים עם מערכות מולטימדיה ומסכים צבעוניים מרשימים אבל עם רמת שמע מתחת לכל ביקורת...

אם אבא שלך נוהג הרבה אז סביר שהוא גם שומע הרבה רדיו ומוזיקה באוטו, אני ממליץ שיבדוק איך שומעים לאומת האוקטביה הנוחכית.

פורסם

השמע חשוב מאוד, למען האמת זו הסיבה הראשית.

עכשיו הוא מרוצה מאוד, הוא החליף את הרמקולים והשאיר את המוטלמדיה. הוא מודאג שעם הקטנת המסך גם היכולות ירדו.

פורסם

המערכת המקורית של האוקטביה טובה ואיכותית יותר מהמערכות הפשוטות שמוכרים בארץ.

לגבי גודל המסך - יתכן וראיתם בתצוגה את דגם האמבישן שמגיע עם סווינג חדשה שכוללת מסך מגע קטן.

דגם הסטייל (יורו 6) מגיע עם מערכת גדולה יותר - בולרו מסוג חדש.

בקיצור, אני מציע לקחת את דגם הסטייל ללא שינויים. הוא מאובזר יפה מאוד.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מצרף שאלה נוספת לשרשור הזה.. אני הזמנתי סקודה פאביה דגם סטייל (מקבל את הרכב בינואר) ברכב יש את מערכת הבולרו..

לפות"ש - המערכת הזו מעולה - יש בה מירור לינק שניתן לצפות בתוכן של המכשיר על המסך (לא כל התוכן, אבל אנשי קשר וניתן לנווט באמצעות google maps)

הציעו לי לי להוסיף 2800 ש"ח ולקבל ווייז מובנה + חבילת גלישה לשלוש שנים ומצלמת רוורס.. או יותר נכון מה שנקרא פתיחת מסך.. האם זה שווה את זה? האם זה יתן לי אופציות להוריד אפליקציות אחרות על המערכת כגון יוטיוב? האם באפטר מרקט ניתן למצוא את זה ביותר זול?

חייב להחליט עד מחר.. לכן אשמח לתשובות מהירות :)

תודה

פורסם

היינו היום, לקחנו את האוקטביה סטייל 1.4 בצבע כחול ג׳ינס. :)

יותר נכון הוא לקח, אני אקח את שלו.

אגב, זמני אספקה זוועה.

פורסם

מתחייבים עד סוף פברואר. לא יאמן. אני מניח שזה בגלל הליסיניג אבל אם לא כנראה שמצבנו במדינה יותר טוב ממה שמציגים.

• תוכן חדש...