Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

אני מעוניין לבדוק ירידת מחירי מכוניות. האם ידוע לכם על כלי מסויים ברשת שעושה את זה או אתר?

לפי מה שראיתי יש את מחירון יד2 ומחירון לוי יצחק.

שניהם מפרסמים את המחיר נכון לחודש זה. אך אינני מצליח לראות מה היו המחירים בחודשים האחרונים.

לדוג' יש לי פיג'ו 208דגם אקטיב 1200 סמ"ק. עליה לכביש 8/14. מחירון לוי יצחק 11/15 61,000 ש"ח. ואני יודע שכל חודש שעובר המחיר יורד. ואני מאוד רוצה להחליף את הרכב. ואני יודע בבירור שלא אקבל עליו מחירון.

השאלה היא האם כדאי לתת את הרכב בטרייד אין ב50,000/45,000 (לא רוצים לתת מעבר לכך) או שעדיף לי לפרסם ביד2 ולחכות?

האם ירידת המחיר הצפויה תהיה ממש תלולה או אדרבא בגלל שמחיר הרכב יחסית נמוכה. צפויה להיות מתונה מאוד ועדיף לי להמתין?

מקווה שהייתי ברור מספיק ותודה מראש :-)

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

אני חושב שחבל על כל ההתעסקויות והחישובים.

תראה ביד 2 כמה דורשים על רכב דומה עם נתונים דומים לשלך וזה יהיה הבסיס (פחות או יותר) למה שאתה יכול לבקש (בתור מחיר ראשוני).

מאמין שמכירת הרכב ישירות לפרטי ולא לטרייד אין, תשאיר לך ביד עוד כמה אלפי שקלים (לא דבר שהייתי מזלזל בו).

שם המשחק - סבלנות וגם גמישות.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אם תצליח למכור במחיר שנותן לך הטרייד אין זה עדיף, מכיוון שעמדת המפתח כאחד שמגיע עם מזומן טובה יותר והגמישות במחיר הרכב גבוהה יותר.

• תוכן חדש...