Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה ראיתי באתרי ה-0 ק"מ השונים מודעות על שברולט קרוז LT, טורבו 1.4, די מאובזרת והכל (אפילו מושבים מחוממים), בכ-90 אלף ש"ח.

על הנייר זה נראה כמו עסקה משתלמת ביותר.

גם רכב מתוח פנים יחסית, גם מנוע סבבה, גם מרווח סביר, גם אבזור נחמד - ובמחיר זנות ממש.

אז נכון שירידת הערך של אמריקאיות, ושל קרוז בפרט, היא קטסטרופלית - אבל כמה כבר יכול לרדת המחירון של רכב כזה, שנמכר מלכתחילה בפחות מסופר מיני (0 ק"מ), ומציע לכאורה הרבה יותר.

מה אתם חושבים?

פורסם

המגיב לפני שואל את השאלה הנכונה.

למי שמתכנן להחזיק ברכב 5-6 שנים מדובר בהצעה סופר אטרקטיבית.

ככל שצפי משך ההחזקה נמוך יותר אז עולה השפעת ירידת הערך הצפויה.

פורסם

אני אכן מתכנן להחזיק ברכב 4-5 שנים לפחות (בכל מקרה כך רצוי ברכישת 0 ק״מ), אבל אפילו אם לא - עד כמה ירידת הערך צפויה להיות דרמטית?

והאם מישהו יודע משהו על האמינות של הקרוז הזו (עם הטורבו)?

ועל מחירי סגירה של הקרוז בסוכנות הרשמית?

פורסם
תיראה אם לשפוט על פי המחירים של הקרוז 2011. אז הם עומדים על סביבות 35-40 . בכמה העסקאות נסגרות בפועל,אני לא יודע.

תצפה לפחות או יותר מחיר כזה בעוד 4-5 שנים.

הקרוז 1.4 מגלה אמינות טובה מאוד ולכן אני מניח שיהיה לה ביקוש טוב יותר מהקרוז האטמוספרית וכמובן גם מחיר גבוה יותר כמשומשת .

פורסם

המנוע של הקרוז הוא כבר די ותיק על הכביש, ומופיע כמעט בכל דגמי שברולט קוריאה ואופל, ומוכיח אמינות טובה. גם אם ילךך טורבו, אפשר לשפץ בעלות סבירה ביותר בעיקר בגלל שהמנוע הנ"ל מאד נפוץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן כמו שאמרו כאן, המחיר של הקרוז 1.4 טורבו ביד 2 הוא גבוה בהרבה מדגמים האטמוספריים, ונע בסביבות ה-75 + לרכב מ-2012 וזה גם המחירון פחות או יותר.

אין לי מושג מהם מחירי הסגירה האמיתיים

פורסם
המנוע של הקרוז הוא כבר די ותיק על הכביש, ומופיע כמעט בכל דגמי שברולט קוריאה ואופל, ומוכיח אמינות טובה. גם אם ילךך טורבו, אפשר לשפץ בעלות סבירה ביותר בעיקר בגלל שהמנוע הנ"ל מאד נפוץ.

הבעיה של המנוע הזה היום היא לא טורבו, אלא תצרוכת שמן גבוהה שמובילה לפתיחת הראש מנוע.

פורסם

תבדוק באוויס אקספרס הם באותה בעלות כמו יבואן שברולט ולכן כנראה שהמחירים יהיו זולים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...