ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב חדש. מתלבט בין השלוש שבכותרת: 1.סקודה פאביה 2. מזדה 2 3. טויוטה יאריס צרכים: זוג בלי ילדים... אולי בהמשך. הרכב צריך לנסוע גבעתיים - ירושלים 5 ימים בשבוע. רק אוטומט. יש לי יאריס 2005 ממנה הייתי מרוצה עד הגג,אבל אני מרגיש שהגיע זמנה. נטיית הלב היא לפאביה בדגם המאובזר. אני קצת מוטרד מהמנוע TSI +DSG כי נראה שהוא לא כ"כ אמין. אולי בגרסה החדשה נפתרו הבעיות? כל המבחנים מדרגים את היאריס הרבה מתחת למזדה ולפאביה, אבל לי היה רק ניסיון טוב איתה, אז היא תמיד נשארת אופציה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 963 צפיות
הי אז אני מחפש רכב טוב וספורטיבי בשבילי(אני נהג צעיר) בתקציב של 50-60אלף מצאתי את הרנו קליאו החדשה ואת היונאי ולוסטר אך רציתי לדעת עם יש עוד מכוניות טובות שאפשריות בשבילי. מה שאני מחפש זה רכב יפה עם ביצועים נחמדים מעדיף קופה אבל 4 דלתות עם דלתות צד זה גם בסדר. בתקציב של 50-60K. תודה לכל העוזרים D:
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מחפש סטיישן או מיניואן עד כ 55,000 שח לפי הצרכים והקריטריונים האלו: 1. הסעת משפחה 5 נפשות 2. כ 37,000 ק"מ בשנה 3. הרוב מחוץ לעיר (כביש 6, כבישים בינעירוניים אחרים) 4. מתכוון להחזיק כ 3-5 שנים ואז למכור לכן רוצה לפי סדר חשיבות: 1. אמינות !!! 2. תחזוקה סבירה ולא קורעת (מוסכים במקרה ש...) 3. ק"מ נמוך (מתחת 100000) 4. צריכת דלק סבירה (לא שותה אבל לא בהכרח סופר חסכוני). 5. ירידת ערך סבירה מהקנייה עד המכירה 6. נוחות נסיעה (מושבים, רעש, בולמים\קפיצות, מזגן טוב ...) 7. תא מטען גדול ופתיחה רחבה שלו ביצועי נהיגה לא קריטריון משמעותי. כלומר לא מחפש זינוקים או מהירות או "חלקות" בהחלפת גיר - מסתדר עם רובוטי, טיפטרוניק ושאר המצאות. לכן מנוע כנראה…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
התעניינתי היום עבור אבי שמתעניין ברכב זה, וזו התשובה שקיבלתי לגבי הדגם הספציפי הזה. יהיו הטבות אבזור, פריסות תשלומים וכו', אבל הנחה כספית - לא. מאכזב משהו. מניח שיש לא מעט שמחכים ליום שישי עבור הנחות לדגם הזה, אז חסכתי לכם. לגבי דגמים אחרים, יהיו הנחות כספיות (לא מוסרים כמה).
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב וצריך רכב שישרת אותי לאוניברסיטה ובחזרה נסיעות של 40 קילומטר ביום כמעט ורק בינעירוני וכמה פעמים בשבוע לעבודה נסיעות קצרצרות של כמה קילמטרים בודדים ההתלבטות שלי נעה בין הספייס סטאר/פיקנטו/ i10 כמובן שבדגמים הידניים בלבד מה ההבדל בין הרכבים מבחינת בטיחות/אבזור/בידוד רעשים/צריכת דלק אני אסע כמעט תמיד לבד ברכב ולפעמים עם עוד אדם אחד. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
מאזדה 3 דגם ACTIV 1600פרטית יד 2 ק"מ173 אלף טסט עד 6/12 שבע חודש. גנטים מגנזיום,,מצבר וצמיגים חדשים. הוא דורש 19 מה אומרים על המחיר ?
הודעה אחרונה מאת ofekbs, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי שהtsi בשנים האלו יש בעיות, עכשיו יש לי הצעה לפולו2011 אוטומטית מנוע 1.4 אטמוספרי עשה 110 קילומטר ב45 שווה? ספרו לי קצת על הדגם אם אפשר.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, שבוע שעבר מכרתי את הלקסוס CT200H שהייתה לי (2011) והייתי מעוניין מאוד לקנות את אותו הרכב רק חדש יותר (2016). הזמנתי את הרכב ואמרו לי שהוא יגיע באמצע חודש ינואר שנה הבאה כאמור הזמנתי את הגרסא הפשוטה של הרכב ולא הפרימיום כי לדעתי זה בזבוז כסף. לפני מספר ימים ראיתי באינטרנט פרסומת של הרכב infiniti Q30 שאמורה להתחרות במרצדס a class וכמובן גם בלקסוס ct200h. הרכב מדהים ביופיו לטעמי האישי ויותר צעיר אני בן 24. רציתי לדעת מה אתם הייתם חושבים שני הרכבים הולכים לעלות בסביבות ה 180 אלף ש״ח. לפי דעתי ותתקנו אותי אם אני טועה לקסוס שומרת יותר על הערך ויש לה יותר שוק מאשר לאינפיניטי הקטע האם שווה לי בכל זאת לקנות אינפיניטי בידיעה שאני הולך למכור את הרכב הנ״ל בעוד…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני הולך לקנות היום סוזוקי ספלאש 2010 אוטומט 78,000 ק"מ 95 כ"ס, מנוע 1250. יד שניה - יד ראשונה ליסינג. במחיר של 37,000 שקל. לדעתי נסגור על 36,000. אני מחפש רכב אוטומט, אמין, חסכוני ו-"זול" לתפעול. האם העסקה שווה? האם שווה לבדוק מכוניות אחרות ? פיג'ו 107 ופונטו איבו נפסלו מפחד וחוסר התרגלות לגיר רובוטי. ניסן מיקרה - לא איכותית, ומהיכרות עם מגרש גרוטאות הוא טוען משום מה שהרכב הזה הגיע אליו כמה פעמים כי המנוע שבק (לא רוצה להתעסק) I10 ופיקנטו, רק המנוע החלש נכנס בתקציב ואין סיכוי שאקנה אותו. האם אני מפספס רכב אחר ששווה? לחוץ רצח מקנייה ראשונה, אנא עזרו! עוד שעה יוצא לעסקה.
הודעה אחרונה מאת or6699, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 659 צפיות
שלום, למבינים שבניכם, אני זקוק לעצה לבחירת רכב בקטגורית הסופר מיני/מיני, שעונה על הקריטריונים הבאים: *צריכת דלק נמוכה. *עלות אחזקה נמוכה. *טווח מחירים שנע בין 25-30 אלף. *מומלץ בשנתונים שמעל שנת 2008. *רכב אוטומט בלבד. תודה רבה. חשבתי על: *סיטרואן סי אחד 2010 - SX אוט' 1.0 *דייהטסו סיריון 2009 - CX גרסת בסיס - אוט' 1.3 - 87 כ"ס אך הבנתי שהאחזקה שלה די יקרה, זה נכון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלומות, כיום אני מחזיק בפולקסווגן פולו דיזל 1.9 SDI. הרכב שירת אותי נאמנה על פני כ120 אלף ק"מ בתוך מעט יותר מ4.5 שנים- כלומר ממוצע של כ27K ק"מ בשנה. אמנם לאחרונה הנסועה ירדה במעט, אך עדיין הכיוון הוא לכ-22-25 אלף ק"מ בשנה. מאחר והרכב מזדקן, ואני לא רוצה לחכות לתקלות הכבדות והיקרות (מד הקילומטראז' כיום עומד על 285K ק"מ), החלטתי להתקדם הלאה. התקציב כרגע הוא כ-50 אלף ש"ח. מה חשוב לי: 1. חיסכון כללי בעלויות- החל מעלויות הדלק, דרך האחזקה ועד לאובדן ערך סביר. נאמר זאת כך- שהעלות פר ק"מ תהיה נמוכה יחסית. 2. נוחות- הנסועה לא קטנה, אז לפחות שתהיה נעימה. 3. אמינות. עיקר הנסיעות הן בכבישים בינעירוניים (90% אם לא יותר). לכן ידני היא האופציה המועדפת עלי…
הודעה אחרונה מאת Dacia Israel, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 963 צפיות
עקב צפי עתידי לגדילת המשפחה רצינו להחליף רכב לאישתי. בסופו של דבר התמקדנו על מאזדה 3 האטצ וחתמנו על זכרון דברים (הדואר היה סגור כבר). במקרה היום, קרובת משפחה אמרה לנו שיש בעיה עם אורך החגורה כאשר רוצים לחבר כיסא תינוק \ סל קל נגד כיוון הנסיעה. רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בזה או שזה בעיה רק עם חלק מהכיסאות. תודה.
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 564 צפיות
מחפש רכב לאחותי, רכב ראשון משלה. רצוי קטן (מיני-סופר מיני), חובה אוטומטי. אין הרבה דרישות מיוחדות מעבר, למעט מראה חביב ורצוי שיהיה רכב אמין ומשנתון מתקדם. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות קצרות ולרוב לנהג בלבד או לנהג + נוסע. סביב 5,000 קילומטרים בשנה. לנסיעות ארוכות יש רכבים נוספים בבית. היא שונאת את הגטס ומעדיפה להימנע ממנה אלא אם החלופות יהיו נחותות או ישנות בהרבה. היא שמה עין על פולו, סביב 2006-7. אני הסתכלתי על גרנדה פונטו, 2009-10, מי שיכול לתת מידע אודות אמינות, רמות גימור, מנועים ובמה כדאי להתמקד. יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 25K. אשמח לקבל רעיונות לדגמים נוספים או לרכבים ספציפיים למכירה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מעוניין בג'יפ לצרכים הבאים; - ללא משפחה, כך שרצוי להסתפק בגירסאות קצרות. - לא יורד לשטח, כך שלא צריך 4x4 - נסועה נמוכה שלי, כך שצריכת דלק נמוכה היא בונוס אך לא חובה - חשוב הנראות, כך שצריך להיות רכב מרשים ולא סגנון משפחתי משעמם. - תקציב- עד 180 - שנתונים לא פחות מ 2010 (רצוי כמובן חדש, אבל קשה לי להאמין שיש חדש במסגרת התקציב) מהם הדגמים הבאים בחשבון? תודה.
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 659 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב שני לנסיעות של כ 60 ק"מ ביום. אמין וחסכוני ורצוי ידני, אפילו שגם אוטומט יבוא בחשבון. אציין כי התקציב כולל יישור קו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת benjile, -
- 6 תגובות
- 847 צפיות
אהלן. הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים בדגש על חסכון בדלק. הדרישות הם 5 דלתות האצ'בק, מודלים בין 2009-2013. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה, אני חדש כאן, שלום לכולם. תמיד רציתי להשקיע ברכב את הנשמה ועל הדרך ללמוד איך להתעסק יותר לעומק עם רכבים. לחבר טוב שלי יש במשפחה את הרכב הונדה סיוויק האצ'בק שנת 2000. הרכב יושב כבר 3 שנים בלי טסט בלי הקפאה של רישיונות רכב. הטמבון הקדמי מקדימה שבור. הטמבון מאחורה קיבל מכה אז הוא עקום. צבע מתקלף ואפילו נראה שרוף בחלק מהמקומות מהשמש. חלונות לא עובדים. הרכב יושב כרגע עם 265 אלף ק"מ בסקאלה. צמיגים גמורים. מצבר גמור. מתוך עניין הלכתי לראות את הרכב כמובן, הניע עם כבלים המצבר גמור צריך להחליף. הילוכים מרגישים מעולה, נסענו ממש טיפה על הילוך ראשון כדי למקם את האוטו שוב בחניה שלו. מה שעובד באוטו זה שהוא מניע, הסאנרוף עובד מעולה, פנסים לא עובד…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז עקב אילוצים כאלו ואחרים, נאלץ למצוא רכב בתקציב של עד 8K. כמובן השאיפה למצוא יד 1,2. קילו' שפוי וכו'... ביד 2 הכל מלא סוחרים לפי מה שאני מריח שם... אשמח להמלצה למשהו חסכוני ואמין. יצא לי לראות פאסאט שנת 98 ידנית. אך במצב גרוע. וגם טויוטה סטרליט שנת 97. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 630 צפיות
היי כולם!! אני מעוניין לרכוש הונדה אקורד מהשנים 2006-2008 ואני רוצה לדעת לגבי ההוצאות השוטפות של הרכב אני מעוניין בגרסה עם המנוע 2000. דלק? ביטוחים? -סטנדרט או יוצא דופן? טיפולים? בנוסף האם אתם ממליצים על האוטו בשנים האלה? ואם יש איזה בעיה קבוע שצריך לבדוק לפני הרכישה? תודה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 860 צפיות
לאחר התייעצות ועזרה רבה מחברי הפורום- הגענו לגמר! תזכורת קצרה- זוג + 1.5, מחפשים רכב עם בגאז' בינוני+, תחזוקה סבירה, צריכת דלק טובה ועלות כוללת לא גבוהה. נוסעים סביב 20,000 ק"מ בשנה, תקציב סביב 45,000 ש"ח לאחר שלילת אפשרויות רבות {העיקריות- מיצובישי לאנסר (צריכת דלק), סקודה פאביה ספייס/רומסטר (עלות גבוהה לביטוח ותחזוקה) סוזוקי SX4 (אין סיבה למחיר שלה)} נשארנו עם 1- ניסאן נוט 2- סיאט איביזה בשתי האפשרויות אם נתאמץ אפשר להכניס בתקציב רכבים יד שניה מפרטי, סביב 100,000 ק"מ, שנים 2011/12 נשמח לדעותיכם המחכימות שוב תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני אוהב מאד את יונדאי טוסון החדש, 2000 סמ"ק. האם למי מחברי הפורום, יש ניסיון, או מידע מניסיון של אחרים, שרכשו את הרכב, לגבי נקודות תורפה ברכב הזה, שעלי לשקול, בהיבט צריכת דלק ובכלל, לפני שאני מבצע הזמנה? הרכב ימכר בינואר 2016, בהנחת חבר משמעותית. האם רכישת הטוסון החדש (2000 סמ"ק), נחשבת לקניה טובה?
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב שבעה מקומות (או לחלופין חמישה אמיתיים). שני הכסאות הנוספים הם ״בונוס״, ואנחנו מעדיפים שיהיו אותם לשנים הקרובות. שקלנו הרבה רכבים, וכרגע האפשרויות המרכזיות בשבוע הקרוב: - ורסו חדשה, יד שניה 0 ק״מ, כ 140 ש״ח כולל רישוי (על בטוח אבל הכי ״מצומצם״ מבחינת מרחב) - עכשיו יצא מבצע סוף שנה על גרנד סניק דיזל 147 אלף כולל רישוי (אני כל הזמן שומע להתרחק מקרסו) - ללכת בכלל על ג׳יפון משנתון מעט יותר ישן, אבל שיהיה נוח וגם גבוה (עוזר באיזור שאנחנו גרים), למשל קפטיבה (שקראתי שהבנזין שותה הרבה דלק) או משהו דומה. שטח טכני לא מעניין אותנו, אבל מכיוון שאנחנו אוהבים לטייל, ומדי פעם עולים על איזה שביל לבן, מעט עבירות סבירה, וגם גובה עושים לנו את זה. כ…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 910 צפיות
שלום חברים,אני מעוניין לרכוש ג'יפ/ג'יפון בעיקר מסיבות של נוחות ובטיחות, הרעיון הוא פחות לרדת לשטח (למרות שזו אופציה) אלא בטיחות ובטחון בכביש (גובה). חשבתי על טויוטה rav4, אבל אני לא יודע עד כמה הן אמינות בדגמים של לפני 5 שנים. בנוסף חשוב לי שהגיר יהיה אוטומטי. אשמח לשמוע דעה בנושא, חשוב לי שהרכב יהיה אמין ועלויות שוטפות נמוכות עד כמה שניתן. תודה
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בע"ה בקרוב הורים לשניים, מכרנו את הסיטרואן ברלינגו 2007 שלנו (שהיתה אחלה) ומחפשים רכב עם תא מטען ראוי לשימוש משפחתי. נוסעים כ25,000 ק"מ בשנה, תקציב סביב 45,000 אש"ח. פחות חשוב לנו העיצוב והמותג של הרכב ושיאיץ כמו רכב ספורט, כן חשובים- אמינות ומיעוט תקלות לאורך זמן, חסכון בדלק ו...מחיר. האופציות מתחלקות ל-3 קטגוריות- רכבי סטיישן- מתלבטים בין סקודה פאביה ספייס לבין סיאט איביזה FLOW- כמובן שאם יש משהו אחר שעונה על הצרכים נשמח לשמוע. מיקרו ואן- ניסאן נוט או סקודה רומסטר היברידיות- אולי הונדה איניסיינט היתה גם מחשבה לקנות רכב פחות חסכוני אבל עם בגאז' גדול ולבצע המרה לגז. לא מצאתי מספיק חומר על כל העניין ולכן אני חשדן וכרגע יורד מהרעיון. …
הודעה אחרונה מאת ardak2580, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 989 צפיות
שלום לכולם, בע"ה בקרוב אהפוך לאבא ואני מחפש לשדרג את הרכב סיריון 2007 שלי לרכב משפחתי עם תא מטען גדול. תקציב: 60 אלף שח אני מאמין שנחזיק ברכב לפחות 4 שנים לפני שנשדרג לרכב יותר גדול. מה שחשוב לי זה האמינות, הבטיחות ושיהיה מקום לעגלה + דברים נוספים בתא מטען. כבר שבועיים שאני מחפש יונדאי אקסנט i25 מודל 2011 2012 עם מנוע 1.6 כי ה 1.4 מרגיש חלש מדי. האם יש המלצות נוספות לרכבים באותו סדר גודל ?
הודעה אחרונה מאת ardak2580, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 994 צפיות
חברים אני צריך המלצה לרכב בתקציב נמוך ממש איזור ה7-8 אלף לא יותר כעיקרון הכי חשוב לי המראה של הרכב , שיראה כמה שיותר נורמלי ביחס לשנים האלה האפשרויות הכי הגיוניות כרגע הם פולקסווגן פולו 2000 ומעלה ופיאט פונטו 2001 ומעלה אני אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים שציינתי או המלצות על רכבים אחרים בתקציב הזה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב, חושב על הקובו (טורבו דיזל, רובוטית) כאלטרנטיבה חסכונית למשפחתית האם מבחינת רוחב היא נוחה ל 3 ילדים 6,7.5,13.5 במושב האחורי? המחיר כבר מתקרב למחיר של משפחתיות אחרות אז השאלה אם היתרון ברוחב ובחסכון מצדיק?
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 849 צפיות
ברשותי פורד קונקט 2006 אחרי 7 שנים מצויינות עם הרכב הנ"ל בשנה האחרונה התחילו המון בעיות ברכב וההוצאות על התיקונים הולכות וגדלות, למרות שהייתי מאוד מרוצה מהרכב הגעתי למסקנה שחייב להחליף. מכיוון שהרכב משמש גם לעבודה אני מכוון יותר לכיוון רכב מסחרי קטן או מיני וואן. לצערי אין ברשותי את הכסף הנדרש לקנייה של רכב ולכן התחלתי לחשוב על קנייה בלסינג או מימון מלא של הקנייה. אשמח לקבל חוות דעת מבעלי נסיון מה עדיף? ליסינג? מימון? או אולי בכלל הלוואה מהבנק? והאם כדאי ואפשרי מבחינתי בכלל לחשוב על רכב חדש? או שרק יד שנייה זו אופציה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, חשבתי לעשות טרייד אין ולקחת פולו GTI מה יש לכם להגיד בעד ונגד הרכב הזה? יש לו שוק ליד שנייה?
הודעה אחרונה מאת or6699, -
שלום לכולם, לא מזמן פרסמתי פה פוסט לגבי עלויות אחזקה של פורש בוקסטר והקצבתי לעצמי השקעה של עד 350K ברכב כזה. לאחר מה שאמרו לי פה בפורום לגבי אחזקת הרכב (לא בדקתי במוסכים) אמרתי לעצמי עזוב, תישאר עם מה שאתה מכיר מבחינת עלויות האחזקה ופשוט תתקדם לאחד מהרכבים שציינתי בשנתונים מתקדמים יותר. אז הגדרתי את התקציב המסויים לאחר שיקולים מסויימים והאפשרויות הם: תקציב : 260 אלף שקל ולא שקל מעל.(למקרה שאני אקנה את הTT בעלת המנוע הקטן יותר שמספק 180 סוסים אם אינני טועה ושם אני ארצה לתת השקעה של עשיריה על מנת להוציא ממנה יותר סוסים) דגמים: אאודי TT מהצורה החדשה בלבד שאם אני לא טועה מתיחת הפנים נעשתה מ2015. BMW Z4 החדשה משנתון 2013 ומעלה. כיום אני מחזיק בZ4 מנוע 3.0 SI, מבחי…
הודעה אחרונה מאת misgavv,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)