Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהtsi בשנים האלו יש בעיות, עכשיו יש לי הצעה לפולו2011 אוטומטית מנוע 1.4 אטמוספרי עשה 110 קילומטר ב45 שווה?

ספרו לי קצת על הדגם אם אפשר.

פורסם

מנוע אטמוספרי פשוט ומוכר, 85 כ"ס שגם משודכת לDSG7.

אישית הייתי מעדיף את ה1.2 לאחר שווידאתי שהוחלף בו הסט טיימינג למעודכן וזהו.

הגיר אותו גיר והוא יותר בסימן שאלה מהמנוע.

פורסם

בפולקסווגן היו בעיות בגירים ובמנועי TSI הבעיות אינן קשורות אחת לשניה.

המנוע ותיק ואמין, והמחלות בגיר סביר שטופלו ברכב הזה כבר מזמן.

אינני רואה מניעה כלשהי לרכוש את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אף אחד לא יכול באמת להבטיח לך שלא תהיינה בעיות. לרכב קילומטרז גבוה יחסית, המנוע אכן מיושן ואמין אבל אם לא תוחזק נכון, ההפתעות יכולות להגיע, הדברים הינם בבחינת קל וחומר ביחס לגיר שזו "בעיית" הדגם, גם אם מחלות הילדות טופלו, אתה עלול למצוא את עצמך עם בעיה תוך מספר אלפי קילומטרים אבל הסיכון הזה נכון לגבי רוב הרכבים עם גיר רובוטי ובפרט אלו עם מצמדים יבשים.

כפי שZVIT ציין, אם הרכב תקין ותוחזק נכון (בדוק היסטוריית טיפולים, מה נעשה בגיר וכיו"ב) ומוצא חן בעיניך אין באמת מניעה לרכוש אותו אבל כאמור, אי אפשר להבטיח לך "ראש שקט" לעשרות אלפי ק"מ.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...