Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתה לך ברלינגו 2007 ואהבת אותה, אז לדעתי כדאי להישאר בכיוון הזה.

יש לא מעט כאלה לרכישה מחברות הליסינג וההשכרה, בטווח המחיר שאתם מחפשים.

ברלינגו, קנגו וגם פיאט קובו נותנים לכם את מה שאתם צריכים, משנתונים די מתקדמים.

עוד אופציות שהייתי חושב עליהן - יונדאי I30 וקיה סיד סטיישן, פורד פוקוס סטיישן.

כל אלה אמינות מאוד.

פורסם

שוב תודה גדולה לכולם!

מתקדמים לקראת רכישה (אני מקווה...)

הבעיה עם הסקודות (רומסטאר, פאביה ספייס וכנראה גם הסיאט איביזה FLOW) היא עלות הביטוחים, טיפולים ותיקונים. כל אלו יקרים משמעותית ומהווים חסרון (למרות האמינות והחיסכון בדלק).

מתוך כל הנ"ל ניסאן נוט נראיצ אופציה טובה.

מצטרפים לתחרות (פה נשמח לעזרתכם)

קיה סיד (שמתגלה כרכב חסכוני במיוחד!)

הונדה סיוויק

מיצובישי לאנסר

בשלושתם יש לי רכב ספציפי על הכוונת שרק מחכה שנקנה אותו...

בשלושתם הבגאז' אמנם קטן יותר אבל עדיין סביר, בתמורה אני מקווה לקבל אמינות, מיעוט טיפולים (וגם כשיש- מחיר חלפים וביטוח סבירים) וצריכת דלק סבירה.

תודה רבה ורק שמחות :)

פורסם

קצת לא קשור אבל אולי חומר למחשבה ... i30 יש גם סטיישןcw . בעיניי אוטו אמין פחות חסכוני אבל אפשר להתגבר. פייר? מעל התקציב אבל אישית ממליץ. מהרשימה שלכם לדעתי הרומסטר ישרת אתכם נאמנה. המון בהצלחה בלידה ובקנייה!

• תוכן חדש...