Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד קונקט 2006 אחרי 7 שנים מצויינות עם הרכב הנ"ל בשנה האחרונה התחילו המון בעיות ברכב וההוצאות על התיקונים הולכות וגדלות, למרות שהייתי מאוד מרוצה מהרכב הגעתי למסקנה שחייב להחליף. מכיוון שהרכב משמש גם לעבודה אני מכוון יותר לכיוון רכב מסחרי קטן או מיני וואן. לצערי אין ברשותי את הכסף הנדרש לקנייה של רכב ולכן התחלתי לחשוב על קנייה בלסינג או מימון מלא של הקנייה. אשמח לקבל חוות דעת מבעלי נסיון מה עדיף? ליסינג? מימון? או אולי בכלל הלוואה מהבנק? והאם כדאי ואפשרי מבחינתי בכלל לחשוב על רכב חדש? או שרק יד שנייה זו אופציה?

תודה לעונים.

פורסם

מבחינת ריבית, הריביות הנמוכות ביותר ניתנות על ידי הבנקים וגם על ידי יבואני הרכב (שזה גם דרך הבנקים בעצם). מדובר לרוב בפריים בלבד עד פריים+חצי.

איך שלא תהפוך את זה, תפרוס את זה, תחתוך חצי וחצי לאחר כך, עדיין הסכום יצא מכיסך בסופו של יום אז לא ברור למה אתה מתכוון ב"כדאי".

לגבי חדש או יד2, לחדש יש ירידת ערך גדולה יותר בשנים הראשונות, כך שאם אתה רוצה להפסיד כמה שפחות, כדאי לקנות רכב לפחות שנתיים-שלוש על הכביש. מציאות לא חסר, עם ק"מ ממש נמוך.

פורסם

אם אני קונה רכב יד שניה, במחיר של 100,000 שקל לדוגמא, יש חברות או בנקים שיתנו לי מימון בצורה של 60K מקדמה והיתרה בפריסה של 50 תשלומים שווים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

למימון בנקאי יתרון גדול - אתה רוכש את הרכב ויודע מראש מה עלות ההלואה, ויכול להחזיק ברכב למשך כל תקופה שתרצה: אם תרצה להחליפו אחרי פרעון ההלואה לא תצטרך לעשות דבר (פרט לוידוא כי השעבוד והמשכון הוסרו), אם לפני כן - תוכל לפרוע את ההלואה ולמכור את הרכב.

בעסקות מימון או ליסינג יש בעיה של צנאי סיום העסקה, בחלק גדול מהעסקות יש רכיב "בלון" גדול שצריך לפרוע כעבור -3 שנים (בהתאם לתנאי העסקה הספציפית) ועליך להתכונן לכך.

עם זאת - כיון שאני מבין שמדובר ברכב של העסק, יתכן שהטבות מס יטו את הכף לטובת ליסינג, הוועץ ברואה החשבון שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...