Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

שבוע שעבר מכרתי את הלקסוס CT200H שהייתה לי (2011) והייתי מעוניין מאוד לקנות את אותו הרכב רק חדש יותר (2016).

הזמנתי את הרכב ואמרו לי שהוא יגיע באמצע חודש ינואר שנה הבאה כאמור הזמנתי את הגרסא הפשוטה של הרכב ולא הפרימיום כי לדעתי זה בזבוז כסף.

לפני מספר ימים ראיתי באינטרנט פרסומת של הרכב infiniti Q30 שאמורה להתחרות במרצדס a class וכמובן גם בלקסוס ct200h.

הרכב מדהים ביופיו לטעמי האישי ויותר צעיר אני בן 24.

רציתי לדעת מה אתם הייתם חושבים שני הרכבים הולכים לעלות בסביבות ה 180 אלף ש״ח.

לפי דעתי ותתקנו אותי אם אני טועה לקסוס שומרת יותר על הערך ויש לה יותר שוק מאשר לאינפיניטי הקטע האם שווה לי בכל זאת לקנות אינפיניטי בידיעה שאני הולך למכור את הרכב הנ״ל בעוד שלוש שנים.

מה אתם הייתם עושים ?

תודה על העזרה, דניאל.

שכחתי להוסיף שהq30 תגיעה רק במרץ לארץ ככה שלא אהיה עם רכב שלושה חודשים במקום חודש וחצי.

עריכה אחרונה על ידי bdaniel2
פורסם

הולך ובודק את כל הקטגוריה, ממתין אם צריך להגעת הQ30 ובוחן אותה כמו את שאר האופציות ולראות למה אני מתחבר יותר.

הQ30 יושבת על הפלטפורמה של הA קלאס וחולקת איתה חלק מהמנועים.

פורסם
הולך ובודק את כל הקטגוריה, ממתין אם צריך להגעת הQ30 ובוחן אותה כמו את שאר האופציות ולראות למה אני מתחבר יותר.

הQ30 יושבת על הפלטפורמה של הA קלאס וחולקת איתה חלק מהמנועים.

אבל מבחינת שוק ומבחינת ערך אחרי שלוש שנים היא תאבד יותר ערך מאשר הלקסוס נכון? לדעתך איזה רכב היית לוקח?

פורסם
ה-Q30 בהחלט מרשימה מאוד בניגוד ל-CT200H ‚ חכה שהיא תגיע ‚ תעשה נסיעת מבחן ותחליט .

השאלה היא האם בעוד שלוש שנים יהיה לי קל למכור את הרכב והאם יש לאינפיניטי שוק טוב.

פורסם

אני לצערי לא במקומך, הייתי הולך לראות את הבמוו ואת האינפיניטי, מבחינת שמירת ערך אין לי מושג מה יהיה עוד 3 שנים.

מה שכן , המרצדס לא בתקציב, האאודי ללא חבילת שארפ לא לטעמי, הלקסוס משעממת לטעמי, ואת הוולוו אני לא מכיר והייתי בודק.

חכה לעוד תגובות.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

כמו ללקסוס גם לאינפינטי יש שם של יוקרה ואמינות ‚ אני לא נביא ולא לוי יצחק ‚ ככה שאין לי מושג מה יהיה עוד 3 שנים ‚למרות שלטעמי ירידות הערך יהיו קרובות עד זהות ‚ רכב יוקרה עם אמינות גבוהה ושמור ‚לא אמורה ליהיות בעיה ‚מה גם שאנחנו מדברים על 200K ולא סביב החצי מיליון .

פורסם

מבחינת מראה חיצוני בלבד,

הלקסוס המדוברת לדעתי(על טעם ועל ריח..) פשוט מכוערת.

מבחינתי ברמה שהיא הייתה נפסלת.

פורסם

אם חיסכון ושקט הוא בעל חשיבות אז אתה יותר מכולנו מכיר את הלקסוס, הבעיה איתה שהיא משעממת בעיצובה והתיחת פנים לא היוותה שינוי כה גדול, מעט יותר אבזור כסטנדרט, מערכת מולטימדיה מובנית וכד'.

באינפיניטי יש מערך ט''א בדיוק כשל המתחרות והם צמאים למכור ככה שתקבל מחירון והנחה יפה גם שתרצה לשדרג, כמובן שאתה סוג של כבול אם תבחר בדרך הזאת.

אני הייתי ממתין לאינפיניטי ובוחן אותה או מתחרות נוספות כגון סדרה1...

בהצלחה!

פורסם

בזמן האחרון יצא לי לראות לא מעט איניפיניטי נמכרות במחירון וגם מעליו, אבל אי אפשר להסתמך על זה.

בטח שאי אפשר לנבא מה יהיה בעוד 3 שנים ועוד על רכב שאף אחד לא נהג עליו...

גם אני מחכה בקוצר רוח לQ30S, ולצערי דוחה קנייה של רכב אחר בשבילה ומקווה שלא אתאכזב.

פורסם

*עקב הגעתה לארץ ממליץ ללכת לראות גם אותה ולחכות למבחן השוואתי עם הקטגוריה לראות מה השתנה ומה השתפר.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-32990-%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1-A-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5.aspx

• תוכן חדש...