Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לרדת מהורסו מכיוון שהשורה השניה יושבת על קצה הרכב מאחורה וחס וחלילה במצב של תאונה מאחור אין מספיק ״בשר״ לרכב ומי שיושב בשורה השניה חשוף .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי סוחרים ופרטיים רמאים, אני מראש משתדל לחפש במגרשי הטרייד אין הגדולים או בסוויץ' למשל וככה מקווה להימנע מסיפורים וטירטורים מיותרים.

הונדה crv ניסית?

להונדה CR-V אין ביטול כרית אוויר מקדימה לפני 2012. היא גם קטנה משמעותית מהאאוטבק, ויקרה ממנה. אם אני חוזר לקטגוריה כזאת, אאוטבק עדיפה לדעתי.

פורסם
מה לגבי קפטיבה בנזין, הוא no-go מוחלט ? שנתונים 2011-2012

אני רואה דווקא אפשרויות אטרקטיביות מבחינת מחירים. מדדתי את הכסאות שלי בשורה השניה שלו באחת מסוכנויות הטרייד אין, והיה הרבה מקום + השורה השלישית סבירה, ובלעדיה יש בגאז׳ ענק.

יש קאץ׳ בקפטיבות ? מחיר גבוה מדי ? תחזוקה ? צריכת דלק ? מוסכים ?

אכן הקפטיבה רכב מעולה במחיר מצחיק. לא ידוע על מחלות ספציפיות. את הדיזל 2008 130 אלף ק"מ חבר שלי קנה שבוע שעבר.יש אחת ביד 2 דיזל 2012 שנשמעת מעניינת. חבל לשלול ס.מקס, יש מתקן לגלגל ספייר מלא בגג, בבגאז' מבפנים, תלוי על דלת אחורית, יש קומפרסור לרכב, ספריי פאנצ'ר ומה לא. הווינר שלי בת'רד הזה יהיה דווקא סורנטו; לא משנה בנזין או דיזל, שווה להתאמץ ולחפש בנרות. הרכב פשוט נותן הכי הרבה בכל התחומים (נוחות, אמינות, סחירות, פונקיונאליות ומרחב). בצריכת דלק מנוע הבנזין 192 כ"ס עשה אצלי כ 1 ל 9.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
כמעט קניתי סורנטו אורבן 2013, כשגיליתי בבדיקה פגיעה בקצה שלדה מאחור, והמוכר לא רצה לרדת במחיר.

איך בדיוק רצית לקנות את זה, כשבפתיחת המושבים האחוריים תצליח בקושי לדחוף שם שקית שוקו. לא אמרת שאתה רוצה תא מטען גדול?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
איך בדיוק רצית לקנות את זה, כשבפתיחת המושבים האחוריים תצליח בקושי לדחוף שם שקית שוקו. לא אמרת שאתה רוצה תא מטען גדול?

מושב 6/7 הוא "בונוס". אני לא צריך אותם בשגרה, אבל רוצה שיהיו אותם בשנים הקרובות. אני כן צריך בגאז' גדול.

פורסם

אם אתה יכול למתוח את התקציב:

1. סובארו אאוטבק עונה על הכל מלבד שבעה מקומות, אבל כחמישה מקומות היא מרווחת בטירוף (גם לנוסעים, גם לבגאז'). מרחב רגליים בשורה השניה שלא היה מבייש סופרב. יש אאוטבק "יד ראשונה מליסינג" ב175K. יש לה יכולת שטח לא רעה בכלל, אגב. לגרסה הבסיסית (X) חסר מיזוג מאחורה, אבל המזגן הקדמי מעולה.

2. סורנטו אורבן הבסיסית עולה 196K ותמלא את כל הדרישות שלך כמו כפפה. זה הרבה מעבר לתקציב שלך (150K?) אבל יש ריבית נמוכה ומימון טוב וall in all לא בטוח שכלכלית, לקנות רכב כזה חדש עם אחריות לשלוש שנים, מאוד בטוח וסופר נוח יהיה כזה רעיון רע - בטח לא אם זו מכונית בביקוש גבוה. הוא שונה משמעותית מהדגם של 2013 ומרגיש יוקרתי.

אני הייתי בלבטים דומים, אתה יכול לקרוא כאן. התחלתי ממקום אחר לגמרי אבל סיימתי עם סורנטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם לא הבנתי איך אנשים כאן ממליצים על רכבים צרפתיים או קוריאנים, וחשדתי בהם שהם סוכני מכירות סמויים. עכשיו נפל לי האסימון; מדובר בסך הכל באנשים שקנו רכבים כאלה ומנסים להתפטר מהם.......

פורסם
מושב 6/7 הוא "בונוס". אני לא צריך אותם בשגרה, אבל רוצה שיהיו אותם בשנים הקרובות. אני כן צריך בגאז' גדול.

תכלס אתה כן תצטרך אותם בשנים הקרובות. לכן פסלת כל מיני רכבים שלא היה להם בגאז' עם שבעה מקומות פתוחים. אז עכשיו לא הבנתי איך אתה מתפשר על רכב קוריאני שלא נראה מרשים לא פנימית ולא חיצונית, עם תג מחיר מטורף לכל הדעות, ובלי בגאז'. זה הזוי. אאוטלנדר היה מתלבש עליך ככפפה ליד, וגם גובה ממך מחיר הרבה יותר זול.

פורסם

פעם לא הבנתי אם תגובות כאילו הם של אנשים אמיתים ואו סתם סוכני מכירות של רכבים יפנים, היום אני מבין שיש עוד כאילו מחברי הפורום שתקועים אי שם מאחור , במיוחד כאשר עולם הרכב הוא גלובלי ולא באמת ניתן לזהות יפני \ צרפתי ואו קוראני...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה רכב יש לי?

סמל של ניסאן, מנוע של רנו, הרכבה בספרד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא התכוונתי אליך.

באופן כללי הייתי רוצה להאמין שהסטיגמות לא נכונות, אבל הן נכונות ועוד איך.

פורסם

אני ממליץ בחום על הרנו סניק III, לעניות דעתי, זהו רכב המשפחה הכי מושלם שקיים בשוק.

מרחב מחייה עצום, כל מושב מאחורה הוא נפרד, כך שניתן לכוונן אותו בהתאם (מרחק ומשענת).

רכב מאוד בטיחותי, חסכוני מאוד ומאוד אמין.

מבחינת הקולסאו, אני לא הכי ממליץ על הרכב.

הוא גם מגיע עם תיבה AL4 הנוראית, מנוע 2,500 וזה שותה דלק, בייחוד לעומת הדיזל.

תמיד אני אומר לחברים שמחפשים רכב, שהדבר הכי טוב ברנו בארץ, מעבר לכל היתרונות, זה המחיר המדהים.

השוק בארץ ממש לא אוהבת צרפתיות (לא מובן למה...) ועקב כך, ניתן להשיג רכבים עם שנתונים מתקדמים וקילומטראז' נמוך לעומת רכבים אחרים (כמו יפניות למשל).

פרנקופיל מושבע!

פורסם
תכלס אתה כן תצטרך אותם בשנים הקרובות. לכן פסלת כל מיני רכבים שלא היה להם בגאז' עם שבעה מקומות פתוחים. אז עכשיו לא הבנתי איך אתה מתפשר על רכב קוריאני שלא נראה מרשים לא פנימית ולא חיצונית, עם תג מחיר מטורף לכל הדעות, ובלי בגאז'. זה הזוי. אאוטלנדר היה מתלבש עליך ככפפה ליד, וגם גובה ממך מחיר הרבה יותר זול.

א. לא הייתה לי שום הרגשה של פשרה כששקלתי את הסורנטו. התרשמות זה עניין אישית, אותי הוא הרשים, ותג המחיר לא היה מטורף.

ב. אאוטלנדר לא היה מתלבש עלי כמו כפפה, כי עשיתי את המעשה הבוגר והלכתי עם הכסאות, ומדדתי, ובדקתי, והגעתי למסקנה שהוא לא מתאים. יש לו את הסמל הנכון, ונתונים טובים, אבל הוא לא מתאים למה שאני רוצה/צריך ל4-5 שנים הקרובות. בהחלט מסכים שכשהילדים שלי כולם יהיו בבוסטרים או בכלל לא, הוא יהיה מצוין. הכסאות מייצרים בעיה לוגיסטית בשורה השניה.

פורסם
אם אתה יכול למתוח את התקציב:

1. סובארו אאוטבק עונה על הכל מלבד שבעה מקומות, אבל כחמישה מקומות היא מרווחת בטירוף (גם לנוסעים, גם לבגאז'). מרחב רגליים בשורה השניה שלא היה מבייש סופרב. יש אאוטבק "יד ראשונה מליסינג" ב175K. יש לה יכולת שטח לא רעה בכלל, אגב. לגרסה הבסיסית (X) חסר מיזוג מאחורה, אבל המזגן הקדמי מעולה.

2. סורנטו אורבן הבסיסית עולה 196K ותמלא את כל הדרישות שלך כמו כפפה. זה הרבה מעבר לתקציב שלך (150K?) אבל יש ריבית נמוכה ומימון טוב וall in all לא בטוח שכלכלית, לקנות רכב כזה חדש עם אחריות לשלוש שנים, מאוד בטוח וסופר נוח יהיה כזה רעיון רע - בטח לא אם זו מכונית בביקוש גבוה. הוא שונה משמעותית מהדגם של 2013 ומרגיש יוקרתי.

אני הייתי בלבטים דומים, אתה יכול לקרוא כאן. התחלתי ממקום אחר לגמרי אבל סיימתי עם סורנטו.

140-150 כבר היה מתיחה.

אאוטבק היה ״החלום״ שלנו, אנחנו ממש אוהבים את הרכב. ואז גילינו שבסובארו אין ביטול כרית אוויר מקדימה... נכון, זה לא דבר שנדרש לכל החיים, אבל הוא נדרש לשנה הקרובה.. שנה זה הרבה זמן, איך שלא מסובבים את זה, ואנחנו מחליפים רכב עכשיו..

לגבי הסורנטו, אוהב את הרכב, אבל לא בא לי למתוח את התקציב, ומודה שלהוציא 200 אלף ש״ח על רכב נראה לי מוגזם, (לקח לי 3 חודשים גם להגיע ל 120-140 אלף) בתשלומים או לא בתשלומים. בהיעדר מגבלות תקציביות זה בהחלט כיוון שהייתי הולך עליו.

• תוכן חדש...